-[H.G]- NO.1
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Fuck Yeah..l.. Etióp kisebbségi onbucman elnöke.
|
|
« Válasz #750 Dátum: 2010.12.05 12:24 » |
|
Én szerintem ezek a jó klánok:![FC]! , -(PRO)-, -H.G.-, !Betonkezü!,-E.L.I.T.-, -H.S.P.C.- (ezeket tisztelem is!) (Oda mit is mondjak róla hát nagyon Oda B@sz) Hát mit is mondjak, szerintem a Legend jóval felül múlja az FC-t, az FC nem számít jó klánnak... A Legend viszont igen. Azt kétlem Az FC lehet hogy nem uralja a TOP listát de akkor is egy elég régi klán és jó közösség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #751 Dátum: 2010.12.05 12:28 » |
|
Bocsánat, hogy kihagytam az -MH- t! A (LegenD) meg szerintem nem annyira jó klán mert kétszer is legyőztük CW-n őket elég nagy különbséggel! A Mortals-on még gondolkozom!
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #752 Dátum: 2010.12.05 12:34 » |
|
Én szerintem ezek a jó klánok:![FC]! , -(PRO)-, -H.G.-, !Betonkezü!,-E.L.I.T.-, -H.S.P.C.- (ezeket tisztelem is!) (Oda mit is mondjak róla hát nagyon Oda B@sz) Hát mit is mondjak, szerintem a Legend jóval felül múlja az FC-t, az FC nem számít jó klánnak... A Legend viszont igen. Azt kétlem Az FC lehet hogy nem uralja a TOP listát de akkor is egy elég régi klán és jó közösség. Ez így igaz mondjuk én még nem vagyok olyan túl régi tag. Hát mit is mondjak az -NW- ről elkakiltam De nem is baj mert ha nem kakilom el nem lennék most az [FC]-be!
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #753 Dátum: 2010.12.05 12:47 » |
|
az [FC] sokal régebbi,tapasztaltabb klán mint a Legend.Ezért az én szempontomból az FC jobb.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #754 Dátum: 2010.12.05 13:13 » |
|
Néztétek már az Oda-t mennyien vannak benne Akárcsak a sas ba A sas újra alapult ?:O Nem hanem még volt régebben a (-SAS-) klán és abba is annyian voltak majdnem mint az Oda klánba
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.05 13:49 írta kléni »
|
Naplózva
|
|
|
|
Crepslay
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #755 Dátum: 2010.12.05 14:19 » |
|
Bocsánat, hogy kihagytam az -MH- t! A (LegenD) meg szerintem nem annyira jó klán mert kétszer is legyőztük CW-n őket elég nagy különbséggel! A Mortals-on még gondolkozom!
Már bocsánat. Nem kétszer győztetek le és nem is nagy különbséggel. Úgy könyű hogy mi vagyunk 4-en ti meg 8-an Ja és másodszorra mi nyertünk, ugyanis barna egyedül elintézte az FC négy klántagját.És így barna megnyerte a LegenĐnek a CW-t.
|
|
|
Naplózva
|
Crsple:by SgtChris Cres:by Gulyko Crashplay:by a lowok Cresap: by Dr.KamikazEE
|
|
|
LoL ez a KingKill:D
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #756 Dátum: 2010.12.05 14:36 » |
|
Én szerintem ezek a jó klánok:![FC]! , -(PRO)-, -H.G.-, !Betonkezü!,-E.L.I.T.-, -H.S.P.C.- (ezeket tisztelem is!) (Oda mit is mondjak róla hát nagyon Oda B@sz) Hát mit is mondjak, szerintem a Legend jóval felül múlja az FC-t, az FC nem számít jó klánnak... A Legend viszont igen. Azt kétlem Az FC lehet hogy nem uralja a TOP listát de akkor is egy elég régi klán és jó közösség. Ne kételkedj. Mert a LegenĐnél csak az [E] a jobb társaság.xD A LegenĐben annyi nagy arc van... És egyáltalán ne hasonlitsuk ahoz a klánhoz ahol 28 a max létszám... Biztos régebbi, de ettől még nem lesz jobb valami. Csinálok 2008ban egy klánt egyedül és hívok 2 tagot, ott maradnak 2009-ig kilépnek felveszek 4 uj tagot, de persze aza klán 2008 as és tök profi. Igaz ezt eltúloztam, de most nem aza lényeg, hanem hogy az FC-ben annyi uj tag jön és régi tag megy el egyfolytába, hogy csak na... Még hozzá felvesznek minden vándort, mert őket nem érdekli...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #757 Dátum: 2010.12.05 14:45 » |
|
Már bocsánat. Nem kétszer győztetek le és nem is nagy különbséggel. Úgy könyű hogy mi vagyunk 4-en ti meg 8-an Ja és másodszorra mi nyertünk, ugyanis barna egyedül elintézte az FC négy klántagját.És így barna megnyerte a LegenĐnek a CW-t. Mindketten elcsesztétek, mert egyenlő embernek kellene lenni mindkét félnél.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #758 Dátum: 2010.12.05 14:50 » |
|
Igen,jó néhány klán nem tudja ,hogy a CW-n egyenlő létszámú embernek kell lenni.Mi is nemrég a KD klántól kaptunk kihívást CW-re,és Binyhun azt mondta úgyis nyernek,mert ők többen vannak a klánban. Megírtam neki mi újság,csak kamillázott.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #759 Dátum: 2010.12.05 15:12 » |
|
Én szerintem ezek a jó klánok:![FC]! , -(PRO)-, -H.G.-, !Betonkezü!,-E.L.I.T.-, -H.S.P.C.- (ezeket tisztelem is!) (Oda mit is mondjak róla hát nagyon Oda B@sz) Nézd már KOLTA kihagyta a klánodat. No megállj :|.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #760 Dátum: 2010.12.05 15:20 » |
|
Mi se vagyunk !Betonkez ü! vagy igen ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #761 Dátum: 2010.12.05 15:38 » |
|
Látom hogy a legend annyira 2. akart lenni,hogy láma TGF-et tartott.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #762 Dátum: 2010.12.05 15:41 » |
|
Ennyire fáj, hogy átvették a jó szokásotokat? Amúgy a klánok akiket tisztelek: -ELIT-,Beton, -MH-, (-PRO-), -|H.S.P.C.|-, [M], HG [FC]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #763 Dátum: 2010.12.05 16:54 » |
|
HG
Höhö >.<. Szabesz kezdesz szimpi lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #764 Dátum: 2010.12.05 17:00 » |
|
Mellesleg az FC most lesz 1 éves.Ezzel szemben a Legend 2 hónapos.Innentől lehet vitatkozni melyik klán tapasztaltabb.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
|