JELackland
|
|
« Válasz #780 Dátum: 2010.12.06 22:06 » |
|
Bőr! Szólnál Joenak, hogy csak egy hali erejéig jelizzen be? (és akkor g.o. a mesédnek)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joe de Niro
Rendszeres látogató
Nem elérhető
Levágtam a herémet még Vietnámban.
|
|
« Válasz #781 Dátum: 2010.12.06 22:17 » |
|
Hali, vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bilux
Vendég
|
|
« Válasz #782 Dátum: 2010.12.06 22:39 » |
|
Betonkezű általánosba. Ide NEM.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #783 Dátum: 2010.12.06 22:49 » |
|
Ha végigolvasnád a történetet talán megértenéd és megnyugodnál! Utána a Dávid nevű Andersent zavard hozzánk hazudozni, és akkor nem zavarja ez az egész önkéntesrendőr szemeidet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #784 Dátum: 2010.12.06 22:53 » |
|
Ha végigolvasnád a történetet talán megértenéd és megnyugodnál! Utána a Dávid nevű Andersent zavard hozzánk hazudozni, és akkor nem zavarja ez az egész önkéntesrendőr szemeidet. Mi??? Kérdezd csak meg 55andrist is ő is az osztálytársa! Különben Mikus Bencének hívják!
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #785 Dátum: 2010.12.06 23:22 » |
|
Ha végigolvasnád a történetet talán megértenéd és megnyugodnál! Utána a Dávid nevű Andersent zavard hozzánk hazudozni, és akkor nem zavarja ez az egész önkéntesrendőr szemeidet. Mi??? Kérdezd csak meg 55andrist is ő is az osztálytársa! Különben Mikus Bencének hívják! Fogd fel az apró kis eszeddel, hogy Joe alapította a klánt, és hogy neked meg a haverjaidnak semmi köze nincs a Betonkezűhöz. Kösz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #786 Dátum: 2010.12.06 23:28 » |
|
ok Azért annyi biztos igaz hogy egyik osztálytársam mondta hogy menjek a betonkezübe mert jól killelek és az is lett az első klánom! Különben 55andris is váltig ezt állítja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #787 Dátum: 2010.12.06 23:33 » |
|
Ennyi erővel elküldöm mondjuk mittudomén, Fradit a HSPC-be, mert jól killel. Én alapítottam a klánt? Nem.
Az egy dolog, hogy ajánlja neked a klánt, de az nem biztos, hogy ő alapította. Lehet, hogy az volt az első klánod, de ha már kiléptél, akkor ne dicsekedj azzal, hogy voltál klántag. Ha annyira nagynak tartod, akkor nem hagytad volna ott. Téma lezárva (?).
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #788 Dátum: 2010.12.06 23:55 » |
|
Nem én hagytam ott csak 1 évet kihagytam és gondolom kirúgtak!XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #789 Dátum: 2010.12.06 23:57 » |
|
Hja. Akkor az utolsó 3 mondat lényegtelen.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #790 Dátum: 2010.12.07 00:14 » |
|
Szerintetek ennek a nagy nagy, teljesen értelmetlen (számomra már követhetetlen) vitának lesz vége?
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #791 Dátum: 2010.12.07 15:35 » |
|
Szerintetek ennek a nagy nagy, teljesen értelmetlen (számomra már követhetetlen) vitának lesz vége?
szerintem nem Ehhez mit szóltok http://stickman.hu/page/?o=clan&f=2&id=2896&l=hun Nagyon nagy ez röhögtem egy óráig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #792 Dátum: 2010.12.07 15:49 » |
|
Ha végigolvasnád a történetet talán megértenéd és megnyugodnál! Utána a Dávid nevű Andersent zavard hozzánk hazudozni, és akkor nem zavarja ez az egész önkéntesrendőr szemeidet. Mi??? Kérdezd csak meg 55andrist is ő is az osztálytársa! Különben Mikus Bencének hívják! Mindenki az osztály társad már?Kötve hiszem. Mi a véleményetek a az -|E.L|- klánról?Sok minden meglepett mikor néztem a tagokat.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #793 Dátum: 2010.12.07 17:50 » |
|
A tagok lopott accból állnak.Sok meglepő nincs rajta.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #794 Dátum: 2010.12.07 17:58 » |
|
Ez most tényleg nem én voltam, és Nesh sem.[remélem]
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
|