[TIM] cakko
|
|
« Válasz #810 Dátum: 2010.12.08 21:01 » |
|
Jó lenne az ilyenekkel nem törődni, mindenki olyan klánt csinál amilyet csak akar.
Mert igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #811 Dátum: 2010.12.08 22:52 » |
|
Valaki törölje ezt a vélemények a klánokról topicot. Mindenki bemásol idétlen klánokat amiknek semmi értelmük és ugyan azt elmondjátok róla mint az előzőkről. Nem kellene azokat a klánokat figyelni. Elég, ha a saját klánodról (esetleg a riválisokról) tudsz valamit. Senkit sem érdekel, hogy honnan másolják a már sablon szerű bemutatkozásokat, kik a tagjaik, ki alapította, miért alapította stb. És az, hogy ki kit tört fel szerintem a feltört és a feltörő dolga. Nem kell ennyit veszekedni ezen a fórumon illetve nem kell tippelgetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #812 Dátum: 2010.12.08 22:53 » |
|
Nincs fantáziája a gyereknek. Mi olyan érdekes ezen?
Nemcsak neki ramaty a fantáziája, és szellemi enyveskezű tevékenységet végez, hanem ezt megelőző alapítóknak is (jég, fém, acél). A legfájdalmasabb az egészben, hogy nem is tudják mi a betonkezű eredete. Banális. A fantáziagazdagság csúcsa viszont az a fickó volt, aki tavasszal jelentkezett a TIMbe is és hozzánk is. Utána Oliéknál azzal mosakodott, hogy nálunk csak kémkedett volna. A nagyonhülye. Vénhülye módosít. Tim tgf 76. o. xxxatixxx 2010.07.25. már nyár volt. Romlik az emlékezetem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.08 23:12 írta JELackland »
|
Naplózva
|
|
|
|
-[H.G]- NO.1
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Fuck Yeah..l.. Etióp kisebbségi onbucman elnöke.
|
|
« Válasz #813 Dátum: 2010.12.09 12:45 » |
|
Mivel nagyon rossz a memóriám,ezért meg kérdezem ,hogy ki volt az egykori FirePower alapítója?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #814 Dátum: 2010.12.09 13:02 » |
|
Kolta mester alapította.De akkor tényleg rossz lehet memóriád ha ezt nem tudod.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #815 Dátum: 2010.12.09 14:16 » |
|
Nem. Zanatkornel alapította, Kolta később lett a vezér. (ha jól tudom)
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #816 Dátum: 2010.12.09 14:35 » |
|
Én alapítottam Zotee-val, zanatkornél később lett vezérhelyettes, nekem egy ideig "más dolgom volt", akkor volt zanat a vezér, de egyébként 2 hét múlva visszatértem. Zanatkornéllal összevesztünk és utána már vezérhelyettes sem maradt. Tehát a lényegre térve: A klánt én és zotee alapítottuk, de zotee is hamar ment.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #817 Dátum: 2010.12.09 15:00 » |
|
zoTEe? Kirúgtátok Nem lelépett.. Még 2x jelentkezett is újra, de elutasítottátok.
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #818 Dátum: 2010.12.09 15:07 » |
|
zoTEe? Kirúgtátok Nem lelépett.. Még 2x jelentkezett is újra, de elutasítottátok. Kedves "Sznájpör"! A "ment-be" ez is beletartozott. A kirúgás okait, majd ha akarja ő részletezi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #819 Dátum: 2010.12.09 15:34 » |
|
Sok tag volt a firében,aki(k)később kiléptek,kidobták,őket.Én is így jártam,január elején léptem be a firébe,de inaktivitásom miatt kidobtak,mert megpusztult a gépem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.10 19:59 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #820 Dátum: 2010.12.09 15:39 » |
|
Sok tag volt a firében,aki(k)később kiléptek,kidobták,őket.Én is így jártam,január elején léptem be a firébe,de inaktivitásom miatt kidobtak,mert megpusztult a gépem.
Mert régen volt annyi ember mint az állat és lehetett válogatni, ezért voltunk nagy, és jó klán.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.10 20:01 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #821 Dátum: 2010.12.09 15:40 » |
|
Úgy beszélsz, mintha most nem lenne :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #822 Dátum: 2010.12.09 15:43 » |
|
A régi Fire már nincs meg, a régi barátok nélkül nem ugyanaz
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #823 Dátum: 2010.12.09 17:59 » |
|
A régi Fire már nincs meg, a régi barátok nélkül nem ugyanaz A mostani helyzetből most már semmi nem ugyan az egyik (már nem) félnél sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Maresz
1337 tag
Nem elérhető
Sün!
|
|
« Válasz #824 Dátum: 2010.12.09 19:52 » |
|
A régi Fire már nincs meg, a régi barátok nélkül nem ugyanaz Nekem is hiányzik, főleg a skype-os beszélgetések, meg a haverok. Amúgy vannak dolgok amik emlékeztetnek a régi időkre: lementett skype szobák, aznap esti beszélgetés, amikor fölvettek na meg a videó amikor kiléptem.
|
|
|
Naplózva
|
0.o
|
|
|
|