Nesh.
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #840 Dátum: 2010.12.11 17:22 » |
|
Jelen! Azért nem vagy annyira alul.
|
|
|
Naplózva
|
sajtoskrumplit enni egy puncipöcögtető bizbasszal a kezedben és közben a tányér melett ami egy puncinvan nem akármiyen élvezhető érzést ad,egy uborka! (blush)
|
|
|
Mand.
1337 tag
Nem elérhető
Mandi Family Member ^^
|
|
« Válasz #841 Dátum: 2010.12.11 22:29 » |
|
Attól függetlenül, hogy a vezető "nem jó minőségű" attól függetlenül lehet jó egy klán. Csak rontja az összhangot, ha a vezető kicsit lejebb van pár szempontból, valamien szinten.
vagy a klánban egy klánvándor/szemét/bunkó/láma gyerek van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #842 Dátum: 2010.12.11 23:01 » |
|
/OFF Ha lehetne kérni, a műhöz a tényleges szerzőt írd! Kolta a vicc kedvéért "magára vette", az nem jelent semmit. Főleg, hogy nem igaz. Így születnek a történelemhamisítások, aminek az indítóoka szemétség, bunkóság vagy lámaság, az már más kérdés. A végeremény viszont hamis, hazug.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mand.
1337 tag
Nem elérhető
Mandi Family Member ^^
|
|
« Válasz #843 Dátum: 2010.12.12 13:47 » |
|
jó bocs, csak nem volt kedvem keresgélni az eredeti hsz-t. de az egész kiről jutott szembe? RamMmatE :PPPPP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #844 Dátum: 2010.12.13 11:38 » |
|
dizsi klub a legjobb klán szted?
A te személyed a legjobb érv az abortusz betiltása ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #845 Dátum: 2010.12.13 13:23 » |
|
dizsi klub a legjobb klán szted?
A te személyed a legjobb érv az abortusz betiltása ellen. Júúj.. Jel ez durva volt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #846 Dátum: 2010.12.13 14:01 » |
|
Júúj.. Jel ez durva volt . Miért? Klénitől pm-ben megkérdeztem a múlt heti fesztivál után - miután bekussoltatta a népet -, hogy a provokátorok ellen felléphetek-e? Nem válaszolt semmit. A hallgatás pedig beleegyezés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #847 Dátum: 2010.12.13 14:19 » |
|
Júúj.. Jel ez durva volt . Miért? Klénitől pm-ben megkérdeztem a múlt heti fesztivál után - miután bekussoltatta a népet -, hogy a provokátorok ellen felléphetek-e? Nem válaszolt semmit. A hallgatás pedig beleegyezés. Ez jogos, ám a "durvát" úgy értettem, hogy tetszett ez a beszólás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
[Mortals] Kecsappp
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
NYANNYANNYAN
|
|
« Válasz #849 Dátum: 2010.12.13 16:12 » |
|
5: robynyo, Poszt: Anyád Tudja?, Killek: 8127, Killerhun (volt?) titulusa megegyezik "robinyo" posztjával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #850 Dátum: 2010.12.13 16:27 » |
|
Én low vagyok mint Fanta mert nem tudom ki lehet! (bocs Fanta nem rád mondom!)
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #851 Dátum: 2010.12.13 16:40 » |
|
Átok ches nem jön szentem de dawer igen ugy hogy jelizek egyedülibe és még csapatba is:Hikman11(én),Átok,és Dawer. Csapat név denewerek
És milyen Dawer? Dawert, az ő elmondása alapján paliravették, és megszabadították az accjától, tehát - ha szabad megkérdeznem - ki az ál-Dawer? Elvégre a klántársa vagy, tehát tudhatod. Csicseregj! Dawerrel tavasszal levélváltásba keveredtem, és az akkori benyomásaim alapján nincs szavaiban miért kételkednem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #852 Dátum: 2010.12.13 19:50 » |
|
5: robynyo, Poszt: Anyád Tudja?, Killek: 8127, Killerhun (volt?) titulusa megegyezik "robinyo" posztjával. Semmi közöm sincs a gyerekhez.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #853 Dátum: 2010.12.13 20:08 » |
|
És ezt most higgyük el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #854 Dátum: 2010.12.13 20:26 » |
|
És ezt most higgyük el? Nyugodj meg,elhiheted.Még ezzel az egyetlen accommal se killelek,még hogy egy másikkal.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
|