Xbox360-ra meg PC-re
PS2, valamint az előzőgenerációs Xbox volt, nem 360as. Na meg persze a BŐVÍTETT PC-s verzió.
Ismeri valaki a Fable nevű sorozatot? Az első rész Xbox360-ra meg PC-re jött ki na én ezzel nem játszottam. A második rész az csak xbox360-ra én ezzel játszottam. Itt megkel bosszulni a tesónk halálát akit azért öltek meg mert az első részben megismert karakter leszármazottai vagyunk és tudja hogy valaki ebből a vérvonalból fogja megölni. Végül is minket is meg akar ölni de a hősi cím megment.
Emulátorral próbáltam, de egyfolytában összeomlott, hagytam a francba.
Persze hamarosan jön ki a harmadik rész ami megint PC+xbox360 lesz. Jó kis szerepjáték sorozat egyedül az fog bántani hogy a harmadik részben nem tudom hogy a gyerekkort hogy fogják megoldani mert a karakterünk a második részben megismert karakter kisebbik fia és a bátyánk egy zsarnok király és a lázadok felkérnek arra hogy öljük meg a bátyánkat. A játék első része ezzel fog elmenni utána pedig a többi birodalommal kellesz csatázni/békét kötni ugyanis mi leszünk a király (szó szerint). Persze ez rengeteg új város behozását fogja jelenteni mert alapból azt hiszem max. 10 helység van. Viszont sok helyen nincs csak egy-egy fogadó vagy még az sem.
Minek neked gyerekkor? Már az első részben is csak azért volt benne, mert volt egy jól kinéző concept, hát beledobták, egy nap munka volt az egész.