legalább 4 órát töltöttem vele.(mondjuk ez az első vidim (kivéve a kocsisat) kb 30-40 perc a felvétel és a többi az összerakás)És nehogy aszt hidd h elsőre egy csúcsszuper vidit csinálok sokan ilyet se tudnak!
Bubendek, ez nem hozzáértés kérdése. Én se tudok videót szerkeszteni, mégis néha összedobok 1-2 videót. Most így a
fragvideómat tudnám példának felhozni. Semmi effekt, és csicsa, mégse unalmas, mert pörgős az egész. Videót vágni te is tudsz, úgyhogy készíthetsz ilyet is. A te videódban az első 25 másodperc csak arról szól, hogy három sort kiírsz, erre senki nem kíváncsi. Utána és tele van üres részekkel, ahol semmi nem történik, ezt egy percbe bele lehetne sűríteni (megmondom őszintén, nem is néztem végig, csak ide-oda beletekertem). Aztán következő példának ott van az
a legelső videóm. Movie makerrel csináltam, mégis odafigyeltem arra, hogy a zenére vágjam.
Szóval nem csak az a lényeg, hogy mennyire értesz egy programhoz, anélkül is tudsz jó videót csinálni. Amúgy a kedvencem még mindig
ez a videóm