Zyzu
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
CoD4 maister
|
|
« Válasz #180 Dátum: 2009.10.01 20:21 » |
|
Ja.
De sztem ha ledob valakit az a legtisztább hogy pause. Me velem se először fordul elő az utóbbi időben hogy ledob és nem enged vissza.
Egyetértek, és szerintem a TIM és a PRO 2 olyan csapat melyekben fegyelmezett emberek vannak, értelmesek szóval szerintem ezt meglehet oldani...
|
|
|
Naplózva
|
->by Zak, KÖSSZ NEKI! „A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!”-Mohamed Ali "A parizerlábú szandálzokni kombós Tomi" - Tigerdash, 2011
|
|
|
Borzmc
|
|
« Válasz #181 Dátum: 2009.10.01 21:03 » |
|
Van stopperem, tudnám mérni az időt, és ha valakit ledobna a server, akkor leállítanám, leáll az egész CW. Aztán amikor visszajön az a bizonyos személy, akkor újra elindítom a stoppert és nem lesz gond. A killeket meg akkor Banán ötlete alapján DT kezeli. Screen 5 percenként, vagy frapssal fotó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #182 Dátum: 2009.10.01 21:29 » |
|
Fraps jobb minőségűt csinál,azt javaslom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #183 Dátum: 2009.10.01 21:49 » |
|
akk Frapsot telepítem újra... megvan... akkor a térkép alatti órát fogom nézni... és 1 menet hány perces, vagy ze még nem tiztázott?
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #184 Dátum: 2009.10.01 21:58 » |
|
Fél órára gondoltam,de ha azt nézzük,hogy minden elő,és utó dologgal együtt megvan másfél óra az egész,az azért egy kicsit sok :/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Gaara
|
|
« Válasz #185 Dátum: 2009.10.01 22:37 » |
|
Hát ha sokallsz másfél órát akkor lehetne 2 30 perces rész. Az ugy 1 óra össz-vissz.Mondjuk szerintem ez lenne a legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #186 Dátum: 2009.10.02 13:47 » |
|
Igen,én is 2x30 percre gondoltam,csak én még hozzászámoltam az előkészületeket,meg a végén az ereményhiretést
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Gaara
|
|
« Válasz #187 Dátum: 2009.10.02 15:14 » |
|
Na akkor szinte már mindent megbeszéltünk a dátumon kívül.De szerintem ezt a legideálisabb az ősziszünet előtti hét végén megdumálni. Hogy mindenki tudja mikor ér rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Darknesss
|
|
« Válasz #188 Dátum: 2009.10.03 09:12 » |
|
Amúgy mindenkinek ugyanakkor van a szünet? x) Ja és ha minden le lesz dumálva lehetne írni 1 "összegzőhsz-t"...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #189 Dátum: 2009.10.03 11:16 » |
|
ehh, akadt egy "kis" gépproblémám, nemtom h emiatt fut-e rajta a stick...ez minny kiderül... csak az is valószínű h lesz új gépem, na de h azon menni fog-e, arról végképp fogalmam sincs... tehát ha nem tudok jönni majd, elnézést, de vasbekrepálás miatt van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Gaara
|
|
« Válasz #190 Dátum: 2009.10.03 12:13 » |
|
Szerintem ha az uj gépeden xp lesz akkor fogszt tudni jönni. Mert azért már rádosztottunk pár feladatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #191 Dátum: 2009.10.03 12:59 » |
|
Jó hír:Sikerült úgy beállítani mindent,hogy Fraps felvétel mellett 25-30 FPS mellett fusson a stick,szóval videózni fogom CW-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Bennnii
|
|
« Válasz #192 Dátum: 2009.10.03 13:02 » |
|
Az jó.akkor remélem fel is fogod tenni youtube-ra mint az MH vs CCB-t.DT legyél itt ne keressünk más pontszámlálót.Mondjuk jön borzi is de jobb 2 ember mint 1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #193 Dátum: 2009.10.03 21:16 » |
|
bízom benne h az új gépen is XP lesz, ill megkérem az ismerőst, aki összerakja, h XP-t rakjon fel rá x) de amíg nem lesz kész az új gép. sajna nemigen tudok stickezni, mert innen vmiért leáll a vezetéknélküli net, ha stickezem :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zyzu
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
CoD4 maister
|
|
« Válasz #194 Dátum: 2009.10.04 08:23 » |
|
bízom benne h az új gépen is XP lesz, ill megkérem az ismerőst, aki összerakja, h XP-t rakjon fel rá x) de amíg nem lesz kész az új gép. sajna nemigen tudok stickezni, mert innen vmiért leáll a vezetéknélküli net, ha stickezem :S
Tudom nem ide kapcsolódik, de Windows 7-en is megy a stick? Mert ha nem még most mondjátok .
|
|
|
Naplózva
|
->by Zak, KÖSSZ NEKI! „A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!”-Mohamed Ali "A parizerlábú szandálzokni kombós Tomi" - Tigerdash, 2011
|
|
|
|