Darknesss
|
|
« Dátum: 2009.12.23 22:27 » |
|
Szóval gondoltam indítok 1 ilyen topikot is. Mint azt a nevéből kivehettétek a filmekről lehet beszélni benne. Bővebben, ide beírhatod hogy mien flmeket szeretsz, mit néztél mostanában, milyen filmet ajánlsz vagy hogy milyen típusú filmeket szeretsz! Egyáltalan bármi filmmel kapcsolatosat lehet ide írni. /pl.: kedvenc rendező,szinész stb/ ha a modiknak nem tetszik vagy valami baj van vele nyugodtan lehet törölni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2009.12.23 22:34 » |
|
Én a Monthy Python filmeket és a Csupasz pisztoly filmeket szeretem nagyon, mint vígjátékot. Kalandból Indiana Jones az nagyon komoly. Akcióból a Scharzenegger filmeket bírom pl.: Terminátor, Két tűz között stb. Steven Seagaltól a Félholt és a hasonló jellegűeket. Szeretem még a Halálos irambant, nekem az nagyon tetszett és persze a Star Wars összes epizód. Bud Spencer & Terence Hill filmek nekem nagyon bejönnek. (Egyelőre ennyi jut eszembe.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsolt998
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2009.12.23 22:35 » |
|
A filmek amiket szeretek:
1. Üvegtigris 1,2 (mert nagyon jó filmek szerintem) 2 Zimmer Feri (na ez egy klasszikus magyar vígjáték tele röhejes részekkel)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2009.12.23 22:48 » |
|
Kicsit komolyabb téma ... The man from Earht, avagy magyar címén Az őslakó. Semmiképp se szinkronnal nézzétek, ha lehetőség van rá!
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2009.12.23 23:09 » |
|
Brian élete, A szent grál küldetés, A Manitou Bocskora Nem tudnék most többet mondani..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2009.12.23 23:58 » |
|
A Gyűrűk ura 1,2,3, és az Indiana Jones 1,2,3,4.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.12.24 19:21 írta fradi »
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2009.12.24 00:02 » |
|
Nem tudom... Szerintem az Indiana Jonesból az összes szupi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2009.12.24 11:00 » |
|
Inkább frissebb filmes élmény: pár napja néztem meg a Becstelen Brigantykat, Quentin Tarantino új alkotását. Nos, én nem vagyok oda a Tarantino filmekért (Ponyvaregénynek is csak az eleje zseniális, mérföldkő), és nem azért, mert durvák meg obszcénak. Legyen az egy film, ha ezzel nekem be fog jönni. De ezek a Tarantino-filmek egyszerűen bedöglenek egy idő után, és ezt még a kivételesen jó párbeszédek se tudják nagyon megmenteni. Ettől függetlenül ebben a Becstelen Brigantykban mégis volt valami más, ami miatt kellemesen tudtam csalódni. Pedig szerintem gagyi volt a film történelmileg. Nem volt rossz, egy erős négyest adnék neki az iskolapadban. Külön gratuláció Brad Pitt-nek, szerintem simán ő volt az év színésze (csakis Sam Worthington mellett, simán ő az év felfedezettje), végre abbahagyta ezt a "metroszexuális" stílust.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
POD
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2009.12.24 11:31 » |
|
Avatar, tegnap láttam az Aréna centerben 3D-ben. Kibaszott jó film volt. Bár ezek a 'humanoid' holdlakosok túlságosan 'humanoidok' voltak (íjak, kés...lol).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2009.12.24 11:36 » |
|
Avatar, tegnap láttam az Aréna centerben 3D-ben. Kibaszott jó film volt. Bár ezek a 'humanoid' holdlakosok túlságosan 'humanoidok' voltak (íjak, kés...lol). Csak látványba volt erős, vagy úgy teljesen, szerkezetileg? Lehet, hogy hétvégén én is meglesem.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
POD
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2009.12.24 11:42 » |
|
Avatar, tegnap láttam az Aréna centerben 3D-ben. Kibaszott jó film volt. Bár ezek a 'humanoid' holdlakosok túlságosan 'humanoidok' voltak (íjak, kés...lol). Csak látványba volt erős, vagy úgy teljesen, szerkezetileg? Lehet, hogy hétvégén én is meglesem. A látványra koncentráltak erősen, a történet kicsit sablonos, de ez nem zavart. Kötelező megnézni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hph01
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
SW Bajnokság 61.-ik
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2009.12.24 11:50 » |
|
Star Wars, Gyűrük Ura...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2009.12.24 13:17 » |
|
Avatar, tegnap láttam az Aréna centerben 3D-ben. Kibaszott jó film volt. Bár ezek a 'humanoid' holdlakosok túlságosan 'humanoidok' voltak (íjak, kés...lol). Csak látványba volt erős, vagy úgy teljesen, szerkezetileg? Lehet, hogy hétvégén én is meglesem. A látványra koncentráltak erősen, a történet kicsit sablonos, de ez nem zavart. Kötelező megnézni! Bár én nem láttam a filmet (még, de szerintem jó ideig nem is fogom), ódákat zengtek a történetéről és a megvalósításáról úgy egészben. SZóval jó magyarhoz híven megint csak néztél, de nem láttál Ellenben a holdlakos engem sértett, Pandora lakóit így lehúzni ... No mindegy, majd igyekszem megnézni, hogy ne csak fecsegjek, valami értékelhetőt is tudjak mondani. Jut eszembe. Nézzétek figyelmesen a stáblistát, lesz magyar név, ráadásul a vezető grafikusok közt! Bár az igazat megvallva én nem várok sokat a filmtől, mostanság mindegyikben csalódnom kellett, még a District9 sem ütött akkorát, mint ahogy sokan meséltek róla. Vagy én öregszem, vagy egyre kevésbé értékelem a tömegmozit.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
(-PRO-) Hippo
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
master of weapon :D leader of hippos :)
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2009.12.24 14:14 » |
|
The BEST: Pofa be!
|
|
|
Naplózva
|
Pajesz a viziraider! A lagg nem ismer határokat
|
|
|
Zero07
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2009.12.24 15:07 » |
|
Star Wars 1-6 SWAT Spongyabob a film Steven Seagal filmek Ellenség a kapuknál Pearl Harbor A lopakodó na meg tegnapról a Télapu
|
|
|
Naplózva
|
xD!Ez marha jó videó!xDHe is the leader...of the NAT... he killed the king so the war is ended...HE IS unstoppable. OFFTOPIK BETYÁR muhahaha
|
|
|
|