Továbbra is FAKE.
Első modelled:
http://www.youtube.com/watch?v=v6A2Sbd-t2IMásodik megmutatott "alkotásod":
http://www.youtube.com/watch?v=LRFMYurzfz4Oké, elhiszem, hogy fejlődik az ember. Elhiszem azt is, hogy ennyi idő alatt lehet ennyit fejlődni. De szeretném látni a fejlődés lépcsőfokait, hogy mindösszesen másfél hónap (szeptember 18. az első, míg október 30. a második feltöltött videó dátuma) alatt min is ment végbe a modellezési tudásod.
Ha ez nem lenne elég. Tapasztalatból tudom, hogy mennyit kell egy modellel dolgozni. Sokat. Nagyon sokat. Pláne másfél hónapos ismeretanyaggal. Két és fél óra egy ilyen modellre messze nem elég.
Mondjak még okos érveket? Ami nagyon tetszett:
3 részből áll a fegyver maga a cső (az volt a legkönnyebb 2-3 Extraduce Aztán összehúztam [Scale Uniform] majd lekerekítettem.)
Ugye aki másfél hónapig bámul egy parancsot, amit általában (állandó jelleggel) használ feltűnik neki, hogy
extrude-nak hívják? Vagy olyanról még elvétve sem hallottál magyar nyelvünk szép szavai között, hogy extrudálás? Még a kukit is így hívják mostanság (extrudált kukoricapehely, pfejj).
A cső tökéletes kört alkot. Tudod, hogy lehet az ilyet legkönnyebben elérni? Circularise. Másfél hónap után feltűnhetett volna már ez a funkció is, pláne ha ilyen modellt csinálsz.
Már csak hab a tortán, de nem modellezéshez kapcsolódó dolog, hogy az UZI géppisztolyt 1950-ben mutatták be, 1954-ben rendszeresítették (Wiki powa), tehát a második világháborúban semmiképp nem játszhatott volna semmiféle szerepet.
Ez viszont vonatkozik a következő gyönyörű, hálistennek nem tőled származó hozzászólásra is:
Egyetértek a második világ háborúban a legmodernebb fegyver az ak-47 volt rá 20 évre találták fel az izraeli Uzi-t.
Ebben a hihetetlenül jól felépített, tényanyagokat közlő mondatban 2 hiba is van. Először is az AK-47 a háború után, 1947-ben lett bemutatva (egyébként innen a szám a végén), majd 1949-ben rendszeresítve előbb a vörös hadsereg, majd más szovjet fegyveres szerveknél is, később pedig szerte a világon. Akárhogy is számolom, a 20 év sehogy sem jön össze az 1950-es UZI bemutatással és 1954-es rendszeresítéssel ...
Egyébként struktúrában egy ténylegesen második világháborús német gépkarabélyra épít, és valamelyest hasonlít is, de azért ne keverjük már össze őket ... Ez pedig egyébként az StG44-es volt.