8th4
1337 tag
Nem elérhető
Az elismert balf*sz
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2010.03.19 14:04 » |
|
Nem, nem. Ennél kicsit csavarosabb a dolog. (a hangzásban gondolkozzatok)
|
|
|
Naplózva
|
Let's play!
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2010.03.19 19:15 » |
|
A kérdés megfelelőképp feltéve:
63fecskének és 82kecskének hány lába van összesen?
Megfelelő olvasás: Hat van három fecskének, és nyolc van két kecskének.
Mindezeket figyelembe véve, tizennégy lábat kell összesen számolni, csak az a probléma, hogy elvi hibás volt a kérdés, és még rossz számot is adott meg, mivel négy kecskének nem nyolc lába van, ezért a megfelelő szám a nyolcvankettő kell, hogy legyen, lévén nem fél kecskékről van szó. Szóval azért legközelebb figyeljünk oda, hogyan tesszük fel a kérdést, és hogy jól emlékszünk-e arra, hogy mik is voltak a pontos számok ... Fail.
Tegyen fel kérdést, aki akar ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2010.03.19 19:20 » |
|
Akkor, én felhasználnám. Kérdés mindjárt... Egy ismert játékból lesz, remélem nem lesz azonnal válasz rá. Szóval, van a falban 5 lyuk. O O O O O És van 3 érme: Nő: Sárga szín Öregember: Zöld Kígyó: Piros Ezeket kell a megfelelő helyre tenni a lyukakba, a vers alapján: Első annak a széke, aki Páratlan, Csendes és üres, szív és félelem nélkül. Mellette ül az, aki tudja, a szolga helye a trón mellett van.
Számtalan láb, lábujjak nélkül. A mellette Rejtőző következik. Az álmok Csábítója, Hádész teremtménye messzebb fekszik a Férfitól, és közelebb van a Hölgyhöz.
A Férfi és a Nő egyaránt nem figyelnek a Holló szavára.
A másik kettő Csendes és Rejtett, Ezeket nem fogod meglátni.
Juttasd vissza őket igaz helyükre, így áldás száll fejedre.
Mindezeket úgy mondtam el, hogy az Északi Csillag van mögöttem, A nap születése a történet eleje. A válasz ilyen legyen: O O O O O Tehát ha pl. a 2-dik lyukba rakjátok az Öregembert, akkor zöld színű legyen a lyuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.03.19 19:26 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
stukker01
1337 tag
Nem elérhető
Barátok Közt Fan
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2010.03.19 19:35 » |
|
Szerintem:
O O O O O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2010.03.20 13:12 » |
|
Nos, ennyire nehéz? Ha nem megy, akkor elmondom a választ, és átadom másnak a kérdezés jogát. (Akik már tudják tőlem, ne válaszoljanak)
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Jonel
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2010.03.20 16:35 » |
|
A helyes megoldás: O O O O O. A feladványom a következő: Van egy 12 méter széles, és 20 méter mély szakadék, amelynek a túloldalán van létfontosságú dolgom ( ezen az oldalon nem lehet elvégezi ). Megkerülni nem tudom a szakadékot, és a szélességéből adódóan átugrani sem. Ha megpróbálom, lezuhanok, meghalok, és nem vagyok képes elvégezni a dolgomat. DE: van egy 8 méter hosszú, a súlyomat bármilyen körülményekközött elbíró létrám, és annyi kötél, amennyit csak akarok ( Szó szerint! ). Hogyan mennyek át a szakadákon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2010.03.20 16:43 » |
|
Ehemm... Nem ez a helyes megoldás... Előbb megkéne várni, amíg a kérdés feladója azt mondja, hogy helyes...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jonel
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2010.03.20 16:52 » |
|
Bocs. Csak faterral meg muterral (matektanárok...) összeültünk, és mindenki erre gondolt. Ja meg bocs az off-ért is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aron65
1337 tag
Nem elérhető
A BSC 2 és a Stickman bújócska győztese
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2010.03.20 17:10 » |
|
Jonel, ha nem is jó a válaszod, a kérdésedre a válasz: A létrát eldobod a francba, a kötéllel kitöltöd a szakadékot és átsétálsz.
|
|
|
Naplózva
|
Tanuld meg a szakkifejezéseket:1. Cheaterek és hackerek nincsenek, csak laggerek. 2. Akit lelősz, az noob. 3. Aki téged lelő, az láma. 4. Aki beszól, az low. "aron nem pro, hanem aron" /by Tiger "aron nem jófej, hanem aron" /by Zyzu
|
|
|
Jonel
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2010.03.20 17:12 » |
|
Igazad van Áron. Remélem nem ismerted, ha igen, akkor is gyors voltál. Ezek szerint (legalábbis szerintem) te jössz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2010.03.20 18:02 » |
|
Fura, de még márk kérdésére (az a lyukas) még nem érkezett helyes válasz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aron65
1337 tag
Nem elérhető
A BSC 2 és a Stickman bújócska győztese
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2010.03.20 18:03 » |
|
Ismertem, és szerintem az kérdezzen legközelebb, aki Mark kérdését megfejti.
|
|
|
Naplózva
|
Tanuld meg a szakkifejezéseket:1. Cheaterek és hackerek nincsenek, csak laggerek. 2. Akit lelősz, az noob. 3. Aki téged lelő, az láma. 4. Aki beszól, az low. "aron nem pro, hanem aron" /by Tiger "aron nem jófej, hanem aron" /by Zyzu
|
|
|
stukker01
1337 tag
Nem elérhető
Barátok Közt Fan
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2010.03.20 19:45 » |
|
Mark-ét már tudom: O O O O O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2010.03.20 19:49 » |
|
Nem. Najó, itt egy kis könnyítés: Három fényes érme öt lyukba hogy fér be? Az egyik végén ül a nő Csábítója, A nő mögött szél fújdogál. Az Alaktalan, az Üres a legmesszebb van kettejüktől, Az Öregember nem a Kígyó mellett ül. Ő a Fogoly balja, akit elemészt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rosszfiú
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2010.03.20 19:59 » |
|
szerintemOOOOO
|