|
KisRévay
Vendég
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2010.04.08 17:20 » |
|
Nekem bejön...Főleg, hogy MPG húzza a vonalat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2010.04.08 17:25 » |
|
Bőr! Zaknod! KisRévay! Rudi! Menjetek el magasláthatósági mellényeket gyártani bicajosoknak, és kukásoknak*. Ez a neonparádé irritálja a szemet. *csak nem ezekben az iparokban nyomultok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
green
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2010.04.08 18:34 » |
|
Nekem nincs velük különösebb bajom, csak kezdenek kicsit sablonossá válni. Ami még kicsit szúrja a szemem, hogy az elmosott keret alól kilóg egy sor pixel... Zaknodé szerintem egész jó lett, én is csináltam már hasonlót, de ahogy nézem még nem ismeri annyira a Paint minden fortélyát (előbb színezd a hátteret, és utána rakd rá a szöveget).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KisRévay
Vendég
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2010.04.08 18:37 » |
|
...Ami még kicsit szúrja a szemem, hogy az elmosott keret alól kilóg egy sor pixel... ...
Eddig észre sem vettem. Azért kösz... Bőr! Zaknod! KisRévay! Rudi! Menjetek el magasláthatósági mellényeket gyártani bicajosoknak, és kukásoknak*. Ez a neonparádé irritálja a szemet. *csak nem ezekben az iparokban nyomultok?
Na, lássuk, te mit tudsz küldj be egyet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2010.04.08 19:03 » |
|
Szerintem inkább arra gondolt, hogy a színvilágotok pocsék. Amivel én maradéktalanul egyet tudok érteni. Használhatnátok vagy szolidabb színeket, vagy pedig mondjatok le a bannerkészítésről, mert ez ízléstelen.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
KisRévay
Vendég
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2010.04.08 19:04 » |
|
Felirat: Nah? Fekete-Kék páros?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2010.04.08 19:06 » |
|
Ez mi? Nem lehetne kiírni, hogy ez nem gyakorló szoba, és direkt készerítünk mindenkit hogy darabszámra gyártsa a a képeket?
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2010.04.08 19:10 » |
|
Én is próbáltam alkotni valamit: Kritikákat kérek és ha jó akkor kirakom.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2010.04.08 19:10 » |
|
Sapi nyert! P.s. Kislány! A utcaszéli stílust felesleges átvenned a férfitásulat tagjaitól, mert egy nő szájából a mocskos beszéd súlyosabban megütközést kelt. Amúgy az esztétikai érzéknek, és a grafikusságnak sok esetben közük nincs egymáshoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HelloTibi
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2010.04.08 19:22 » |
|
Egy StickTool-os userbar
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stukker01
1337 tag
Nem elérhető
Barátok Közt Fan
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2010.04.08 20:17 » |
|
Sziasztok! Én is próbáltam csinálni, bár nem sok sikerrel... Nem lett valami jó, de gondoltam kirakom. Nem tudom mit kellene még csinálni rajta, de ha valakinek van ötlete, azt meghallgatnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2010.04.08 20:19 » |
|
Bőr! Zaknod! KisRévay! Rudi! Menjetek el magasláthatósági mellényeket gyártani bicajosoknak, és kukásoknak*. Ez a neonparádé irritálja a szemet. *csak nem ezekben az iparokban nyomultok?
Mindegy, hogy mennyire nem értesz bármiféle képszerkesztő programhoz, azért szépségérzeted tényleg legyen. Ne csak bökj rá a paint alján a pár alapszín egyikére, kísérletezz, keverj ki pár színt, és próbálkozz. Most így hirtelen ezt csináltam a fekete-kék párosításból: http://dl.dropbox.com/u/2640488/K%C3%A9pek/BlackBlue.jpgIgaz, hogy ez már színátmenet, de ez a topic amúgy sem a paintezgetésről szól. Ja, és tényleg csináljatok minőségibb cuccokat, különben takarítás lesz itt is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KisRévay
Vendég
|
|
« Válasz #58 Dátum: 2010.04.08 20:52 » |
|
Mindegy, hogy mennyire nem értesz bármiféle képszerkesztő programhoz, azért szépségérzeted tényleg legyen. Ne csak bökj rá a paint alján a pár alapszín egyikére, kísérletezz, keverj ki pár színt, és próbálkozz. Most így hirtelen ezt csináltam a fekete-kék párosításból: http://dl.dropbox.com/u/2640488/K%C3%A9pek/BlackBlue.jpgIgaz, hogy ez már színátmenet, de ez a topic amúgy sem a paintezgetésről szól. Ja, és tényleg csináljatok minőségibb cuccokat, különben takarítás lesz itt is Paint-et csak összevágásra használom...amúgy pedig GIMP-et használok. És boccs JEL, hogy beszóltam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.04.08 21:10 írta KisRévay »
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2010.04.08 21:00 » |
|
Én is próbáltam alkotni valamit: <kép> Kritikákat kérek és ha jó akkor kirakom. Nekem nagyon tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|