Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2010.05.10 19:21 » |
|
THX, am direkt szűk a hely, h könnyebb legyen eltévedni Am Dendo, mien Pantheon effect? :OO És igen, a bunkerhez visz, onnan leugorhatsz a csarnokocskába, de ügyesnek kell lenni, nem csak leugrani, hanem gugolva lepottyanni Am mondom, ez csak 1 félórás kis kezdetleges munka, majd 1 hét múlva nekiállok egy nagyobbnak, jobbnak. Milyen akar lenni a másik dzsidzsi csak kíváncsiságból apropó az elöbb végig vittem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2010.05.10 19:34 » |
|
Mint írtam, nagyobb, jobban kidolgozott időigényesebb munka lesz.
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Kis
Vendég
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2010.05.10 20:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2010.05.10 21:09 » |
|
Érdekes, nekem csak a bunki alatt van egy világoskék ,,lepelszerűség,, , amin átesek, de semmi panti effect nincs nálam :/
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Fodi
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2010.05.10 21:17 » |
|
én nekem kicsit furcsa volt, h vizen vok, leesek a füről, átesek egy felhőn, és meg kell kerülni az egész cuccot, h bemehessek. kicsit fura, na mindegy télleg klalszz, csak így tovább "A stick legyen veled..., MINDIG"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2010.05.10 21:22 » |
|
Am ha nem a ,,csarnokocskába,, akarsz menni, az égi bunkerbe nyomj egy F-et, és lent egy kocsiban leszel a földön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2010.05.11 10:53 » |
|
de még ugrál... amúgy az enyhébb csalás akkor is az 'M' gomb
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2010.05.11 11:01 » |
|
Amikor az elejétől a végig benne voltam a labirintusban nem nyomtam M-et. Ugrálni meg csak szabad... És eléggé kicsi volt a fal, hogy lássak is valamit. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2010.05.11 16:51 » |
|
Én a tetejére raknék egy lemezt hogy se ugrálni se "M"-et ne lehessen használni. És akkor létszi bővítsd majd ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2010.05.11 17:38 » |
|
Igen, erre én is gondoltam, csak akkor belül eléggé sötét lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
T.D.T MARK
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2010.05.11 19:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
császtok,uj vagyok de jol nyomom
|
|
|
ricsi12alma
Vendég
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2010.05.11 19:59 » |
|
Már jó páran megcsinálták Amúgy legközelebb jobb lenne egy tető féleséget felé rakni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2010.05.11 20:04 » |
|
Én a tetejére raknék egy lemezt hogy se ugrálni se "M"-et ne lehessen használni. És akkor létszi bővítsd majd ki Akkor magasra kéne tenni egy "lapot". És a falakat is meg kéne nyújtani = legyen magasabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fodi
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2010.05.11 20:07 » |
|
Én a tetejére raknék egy lemezt hogy se ugrálni se "M"-et ne lehessen használni. És akkor létszi bővítsd majd ki Vigyorog sztem amúgy nem lenne a játék mindig változtat a folyamatos világításon, szal ha sötétben vok, akkor kivilágosít, és fordítva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|