Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó

Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2010.05.11 20:38 » |
|
Eredetileg ennél kb, ( mondom, tényleg ) v 10-szer magasabb volt a fal. De aztán lejjebb vettem, mert olyan hülyén nézett ki. De majd az új jobb lesz  Ha egy az egyben le lenne fedve, sötét lenne. De ha minden igaz, és jó, már van egy ötletem, h h oldjam meg. Majd kiderül, h jó-e.
|
|
|
Naplózva
|
 ,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester  ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit  " xDDD By: cakko
|
|
|
Stick-inator
Új
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2010.05.12 19:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó

Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2010.05.12 19:32 » |
|
Thx! 
|
|
|
Naplózva
|
 ,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester  ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit  " xDDD By: cakko
|
|
|
-D- Cody
1337 tag

Nem elérhető
-D-ani's "petsinthekeyboard" Lover ♥
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2010.05.12 19:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
[18:59:31] DenDo728: Olyan Egod van ami ha fényt bocsátana ki nem kellene nap "Titokság van!!" Dani 
|
|
|
-(KiŁŁeRt¤jÁ$)-
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2010.05.12 19:56 » |
|
Nekem is tetszik
UI.: dzsidzsi a neve!!! nem pedig dzidzi
|
|
|
Naplózva
|
,,kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen" ,,láttam szőrös hörcsögöt, szirupszörpöt szörcsögött. Ha szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörnek a hörcsöggörcsök.- stukker nyoma alapján
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2010.05.12 20:06 » |
|
Arra gondoltam, hogy én is csinálok egy labirintust, de Dzsidzsi jobbat csinált. xD Amúgy d zs id zs i 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-(KiŁŁeRt¤jÁ$)-
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2010.05.12 20:10 » |
|
Én szerintem csinálok valami kiegészítőt, vagy valami xD UI.: dzsidzsi 
|
|
|
Naplózva
|
,,kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen" ,,láttam szőrös hörcsögöt, szirupszörpöt szörcsögött. Ha szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörnek a hörcsöggörcsök.- stukker nyoma alapján
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó

Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2010.05.12 20:14 » |
|
Killer, ha akarsz, akk csinálj egy respawn épületet bunki helyett  De vmi olyat, ami megy ehhez a stílushoz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-(KiŁŁeRt¤jÁ$)-
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2010.05.12 20:55 » |
|
nem vagyok valami nagy modellező, de azért próbálkozom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó

Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2010.05.17 18:58 » |
|
Örömmel jelentem be, h megjelent a The Stick Labyrint v1.00! Képek, Letöltőlink, SZABÁLYOK, az első postban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IMortal
1337 tag

Nem elérhető
Fuck and you
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2010.05.17 19:02 » |
|
Jónak tűnik, de nekem megakad 30%-nál..:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó

Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2010.05.17 19:03 » |
|
Postold a log utcsó 10 sorát, megnézem és javítom. Nekem működik.
EDIT: Megvan a hiba oka, pill és javítom. EDIT2: Javítva!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.05.17 19:17 írta Đzsiđzsi »
|
Naplózva
|
|
|
|
szakic
Veterán tag

Nem elérhető
Legbénább a bújócska döntőjében XD
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2010.05.17 19:24 » |
|
Nekem még mindig 30%-nál akad el 
|
|
|
Naplózva
|
 Két művelt nép háborúja összeesküvés a civilizáció ellen /Carmen Sylva/ [img]ht
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó

Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2010.05.17 19:40 » |
|
Megnézem, leellenőriztem, nem találtam hibát, nekem működik. De azért felraktam újra, és azt is ellenőriztem, az is megy. ( Frissen telepített original Stickman/data mappába tettem bele, hiba nélkül elindul )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2010.05.17 21:15 » |
|
Log: Loaded object 'stickportal' Loaded object 'towerf' Error loading object 'test'Sorry, but an unhandled error occured:Access violation at address 004723A7 in module 'Stickman.exe'. Read of address 00000010 Last state: Initializing Last network action: Last sound action: Exception at:2010.05.17.21:11:09 Tehát a 'test' objektet nem sikerült betöltenie. Kitöröltem ini-ből, de így sem jó. Ajánlom, hogy töltsd fel az egész stickman mappádat, már csak azért is, hogy aki lusta vagy nem tudja átrakni innen-oda a fájlokat meg tudja nézni a labirintust. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|