[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #120 Dátum: 2010.06.28 21:29 » |
|
Kész van, csak még nem raktam fel.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
SzÉcSi97
1337 tag
Nem elérhető
SAJTfőzelék^^
|
|
« Válasz #121 Dátum: 2010.06.30 11:50 » |
|
Keppi a 7 nehezebb, mint a 6?
|
|
|
Naplózva
|
Tomi[]Egy gondolat bánt engemet, kádban bálnák közt halni meg. xD by Petőfi Sándor
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #122 Dátum: 2010.06.30 12:28 » |
|
Igen.(szerintem)
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #123 Dátum: 2010.06.30 18:14 » |
|
Kecsappp fejlődsz a modokkal fokozatosan Grat jók lettek bár én nem nagyon tudom őket kivinni,de akkor is tetszetős
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #125 Dátum: 2010.06.30 18:26 » |
|
És továbbra is könnyűek .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #126 Dátum: 2010.07.01 15:35 » |
|
Első post! (ez a kc most tényleg nagyon béna lett, megértem ha leszaroztok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #127 Dátum: 2010.07.01 15:47 » |
|
Már megint csak tömegtermelést csinálsz ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Szabesz-kun
Vendég
|
|
« Válasz #128 Dátum: 2010.07.01 16:05 » |
|
Hallod kecsappp. 3 hét alatt többet csináltál mint Banán 3-4 hónap alatt(lehet több is vót)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #129 Dátum: 2010.07.01 17:30 » |
|
Hadd kérdezzem meg, tesztelted (valakivel)? Mert van egy rész ami nagyon gyanús.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #130 Dátum: 2010.07.01 17:34 » |
|
Igen. KillerMadafaka 3x is kivitte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #131 Dátum: 2010.07.01 17:35 » |
|
Oks. Akkor megint megpróbálkozom vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #132 Dátum: 2010.07.01 22:18 » |
|
Az a rossz az egészbe ,hogy az eleje full könnyű aztán meg félótán át csak körbe-körbe kell menni ,és aztán 1nehéz ugrás amit ha elronthatsz megint 1óra mire feljutsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
Mindíg minden körülmények között?
|
|
« Válasz #133 Dátum: 2010.07.01 22:19 » |
|
7.-ben van egy kis változatosság.
|
|
|
Naplózva
|
Az életben lesznek olyan idők amikor nehéz lesz mosolyognod,de annak ellenére amit látsz,az összes fájdalom ellenére,meg kell őrizned a humorérzékedet.Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon!
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #134 Dátum: 2010.07.01 22:38 » |
|
kis
Fel van textúrázva. Nem rendesen, de van. Jobb így járkálni. De van benne az a fel mászkálós monoton rész. Az nagyon uncsi. Meg sok helyen bugos is. Tehát jobb, de szar. xD Bocs, ha erős volt, de ez van. Dolgozd ki jobban, lásd a BSC-t és a Kalandparkot. Nem naponta jöttek ki új részek a másik meg az, hogy szerintem nagyon sok az ilyen alaktalan túlgyurmázott kocka. Legyen valami alakja, ne ilyen elfolyt izé. Vagy legyen témája.. és akkor már is lehet neki alakja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|