(-PRO-) Zak
|
|
« Válasz #120 Dátum: 2011.08.04 08:43 » |
|
Nesh, nem ismerlek, általában hozzám sem szoktál szólni, ez remélem meg fog változni. A jelentkezés szép volt és hosszú. Mondanék egy igent. De ha ez a múlt megint nagyon szóba jönne, akkor én inkább nem szavazok, mert nem tudom, hogy akkor mi történt. De amíg az nem jön szóba, addig tartom a szavazatomat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.08.04 08:52 írta (-PRO-) Zak »
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #121 Dátum: 2011.08.04 09:03 » |
|
H ü l y e! Most az mh-ba legálisan jelentkezhettél volna. :p Idealista ökör, csak a pro létezik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #122 Dátum: 2011.08.04 10:17 » |
|
Idealista ökör, csak a pro létezik? Ha számára igen, akkor IGEN.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nesh.
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 2011.08.04 10:20 » |
|
Ha -MH-s szerettem volna lenni, nem ide jelentkezek. És igen csak ez. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
sajtoskrumplit enni egy puncipöcögtető bizbasszal a kezedben és közben a tányér melett ami egy puncinvan nem akármiyen élvezhető érzést ad,egy uborka! (blush)
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #124 Dátum: 2011.08.04 10:49 » |
|
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEN Ez egyértelmű.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
.:LeGeNdArYs:.
1337 tag
Nem elérhető
Ha ma 0° van s hnap 2xer ennyi, hnap mennyi° lesz?
|
|
« Válasz #125 Dátum: 2011.08.04 10:59 » |
|
Hát igazából annak elég hosszú története volt. Jöttek azok a kamu -MH--s levelek, és hirtelen fellángolásból döntöttem. De közben végig a fejemben járt, hogy mégsem kéne kilépni, még anno "Big.Sün"-nek is mondtam, miközben ez az egész volt. De mikor végülis lemondtam volna, hogy köszönöm mégsem mennék, már késő volt. Meghát akkor elég depis voltam, nő ügyben is...ezt most inkább nem részletezném.. Ezt tanúsítom én is, és amúgy hozzá tenném mivel én sokat beszélek neshel, írni akarta marknak, hogy ő inkább (-PRO-)-ba marad, csak mire leírta már kitettétek a szégyenfalra így szinte esélye se volt, döntést hozni.És ezt szerintem be is bizonyította, mert itt már mondták is miért nem -MH--ba jelentkezett, hát azért mert úgy érzi (-PRO-)-s nak kell lennie!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #126 Dátum: 2011.08.04 11:01 » |
|
Tehát összefoglaltan leírom az általam vélt eredményeket.
Kismessi, nem Westman, nem Gabi, Halvány igen Nesh, Alap igen Semic, tartózkodom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.08.04 12:55 írta (-PRO-) Kungfus. »
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #127 Dátum: 2011.08.04 13:07 » |
|
Kismessi, NEMWestman, NEMGabi, NEMNesh, (-PRO-) erényöv viselésének esetében ,IGEN Semic, NEM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Zak
|
|
« Válasz #128 Dátum: 2011.08.04 13:43 » |
|
Akkor én is összefoglalok:
Kismessi, NEM Westeman, NEM Gabi, gyenge igen Nesh, IGEN Semic, NEM
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.08.08 09:06 írta (-PRO-) Zak »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabi
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 2011.08.04 18:17 » |
|
Gabi, tartózkodok ---> Itt szavazat váltás történt.
Hömm?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #130 Dátum: 2011.08.04 20:21 » |
|
Semic nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Darknesss
1337 tag
Nem elérhető
Senki Alfonz (és igen, olyanom van, mint a képen)
|
|
« Válasz #131 Dátum: 2011.08.04 21:17 » |
|
Csak én nem vettem észre hogy nagycsomóan jelentkeztek? :O Tehát: Gabi, tartózkodom. Értelmesnek tűnsz a játékban is láttalak párszor, de még nincs meg benned a "PRO vér" , várj még a jelentkezéssel fél évet, évet, akkor már sikeresebb lennél. A többiekre nemet mondok. Mielőtt megkérdeznétek hogy Nesh-re miért, ( tudom hogy ez lett volna ) elmondom hogy ha emlékeim nem csalnak én már az előző jelentkezésnél is nemet mondtam és a véleményem azóta sem változott. Valahogy nem tudnálak elképzelni a PRO-ban, szerintem nem vagy idevaló. A helyzetet az MH-s levéllel meg csak rontott a helyzeten!
|
|
|
Naplózva
|
The darkest player of the game - by Tiger
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #132 Dátum: 2011.08.05 10:21 » |
|
Hát, pedig szerintem Nesh nagyon is való ide, az MH levél meg régen volt, és ahogy azt ő is említette, a jelennek éljünk, ne a múltnak.Tehát, a "nem vagy ide való", és a "MH-s levél" érv, az hülye érv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Hippo
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
master of weapon :D leader of hippos :)
|
|
« Válasz #133 Dátum: 2011.08.05 10:47 » |
|
nesh:igent mondok mert jófej és elég jól játszik
|
|
|
Naplózva
|
Pajesz a viziraider! A lagg nem ismer határokat
|
|
|
Nesh.
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 2011.08.05 11:15 » |
|
Köszön szépen mindenkinek, aki eddig szavazott rám. Örülök neki, sok jó szavazat érkezett. :$ Darki, az -MH- levél óta eltelt nem kevés idő, több mint 1 év. (Vagyis akörül) Az sok idő, és azalatt megváltozott a felfogásom, a klánokal kapcsolatban is. (:
|
|
|
Naplózva
|
sajtoskrumplit enni egy puncipöcögtető bizbasszal a kezedben és közben a tányér melett ami egy puncinvan nem akármiyen élvezhető érzést ad,egy uborka! (blush)
|
|
|
|