igen teljesen egyetértek sadyval, szakic-cal és koltával, a story sztem gyenge és rövid, ha kezdő vagy akkor ne fogj bele ilyenbe és ne várd hogy majd a nehezét más megcsinálja helyetted. (magamra gondolok, korábbi hsz-emben olvashatod, mi erről a véleményem.)
sztem fújd le ezt az ötletet és gyakorolj más projekteken. szerezz jó felvevő és vágóprogit, csinálj kisebb filmeket ne egyből a mély vízbe ugorj. én már egyébként magamban felépítettem a 2. részt csak te hamarabb írtad le a te ötletedet. ezzel nem szidni akarlak, hanem javaslat, nem szeretném ha belefognál és nem tudnád megcsinálni, mert még nem értesz hozzá annyira. és én meg szeretném csinálni a 2. részt a saját ötletemmel, és majd gyere el a forgatásra, figyeld meg hogy kell csinálni, abból sokat tanulhatsz.
>a fentiek javaslatok, úgy döntesz, ahogy akarsz én csak ezeket ajánlom.
egyébként nekem az lene az ötletem, hogy bemutatni a stickman világát a háború előttől, bemutatni hogyan kezdődöt ez az egész, aztán gyorsítvaaz eseményeket: kezdetektől a reaktoron keresztül máig. persze rengeteg harccal és izgalommal. ha valakinek van még a storyhoz egyéb ötlete, írjátok le nyugodtan, sadypistennek é hectornak pedig: készítsétek a wingset