-MH- Mark575
|
|
« Válasz #735 Dátum: 2011.01.07 21:15 » |
|
mennyi ide a killhatár??(nem akarok ide jelzni (-.-)
Én is szeretem, amikor ezek beszabadulnak.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #736 Dátum: 2011.01.07 21:36 » |
|
Zak, nem akarod elfelejteni ezt a fórumot véletlen?
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #737 Dátum: 2011.01.10 17:54 » |
|
Nos. Azért írok ide, mert a klán nagyon kezd veszíteni a megbecsüléséből. Én itt arra gondolok, hogy azok akik nem fórumoznak, kb. nem is ismerk ezt a klánt. Én nem azt mondom most, hogy hajtsatok a toplistára, hanem azt, hgy kicsit akitvizáljátok magatokat, mert, ha így folytatjátok, arra a sorsa juttok, mint a -|H.S.P.C.|- Halott a tgf-etek, a 2 klánvezér kakil a dologra, megértem, hogy vannak elfoglaltásogk, fél év, stb. De mást nem a helyetteseket riadóztatni, hogy csináljanak valamit feljöhetnének. Alig van jelentkezőtök, játékban is a 15 vagy mennyi tagból kb. 3-at lehet látni gyakran. Lehet engem most fikázn, hogy mit ugatok bele, de akár el is lehet ezen gondlkodni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #738 Dátum: 2011.01.10 18:01 » |
|
Igaz, hogy nem a te dolgod és beleugatsz, DE tényleg kéne aktivizálni magunkat emberek. Mindenki inaktív és ha hónaponta valaki egyszer feljön skype-re, akkor is csak köszön, marad 2 percet, és húz a pitsába...(tisztelet a kivételnek.) Tudom iskola, meg a továbbtanulás az elsődleges, de azért fordítsunk már legyünk szívesek a játékra is valami időt, vagy ha nem akkor legalább Skype-ra jöjjünk fel 1-2 órára, hogy tudjuk van-e valami életjel
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #739 Dátum: 2011.01.10 20:01 » |
|
Csináljak forradalmat? Áhh, inkább nem, de azért elmondok annyit, hogy most hol tartunk a nyárhoz képest .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #740 Dátum: 2011.01.10 21:45 » |
|
Forrrradaalmat, forrrradaalmat, forrrradaalmat!
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #741 Dátum: 2011.01.10 21:49 » |
|
Légy Petfői, és akkor ki tudja, nem soká már nem kell elviselnünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #742 Dátum: 2011.01.10 23:01 » |
|
Csak miattad nem fogok csinálni, höhö . Majd te csinálsz ha akarsz .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Smokey
Veterán tag
Nem elérhető
-[Mortals Doki]-
|
|
« Válasz #743 Dátum: 2011.01.11 20:55 » |
|
Forradalomhoz szívesen csatlakozom. Lenne rá egy jó érvem is: a múlt hónapban meghirdetett Mortals Kombatra egy, értsd egyetlenegy ember jött el. Ez vagy műszaki hiba, vagy a sors és Fortuna bal lábal léptek ki az ágyból, vagy nem tudom, de egy biztos, kicsit kedvemet szegte. Aktivizáljuk magunkat a játékban, ha tudjuk, holnap reggel én is jövök hat körültől:) ha lesz fent ember. Mivel még így sem tudnék kétezer killeket összelőni hetente, valamint már csak hobbigyilkos papírkutya vagyok a stickman-ben, szívesen átadom a "helyemet" a klánban valaki arra érdemes TGF-es jelentkezőnek...
És tudom, hogy nem vagyok sem vezír, sem helyettes, de kérlek Titeket: a TGF-be ne csak azt írjuk a jelentkezőknek, hogy "NEM", meg hogy "hülye vagy", meg hogy "ezt már másutt láttuk", etc., hanem mondjuk meg nekik, mi volt a gikszer!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mike
1337 tag
Nem elérhető
Etióp Esélyegyenlőségi Ombudsman ^^
|
|
« Válasz #744 Dátum: 2011.01.12 16:58 » |
|
Nekem nagyon sokat kell tanulnom, suli után meg nem mindíg bírok feljönni jópofizni! Tiszta feszült vagyok, suliban fel...nak a tanárok is!
Nincs erőm, max este, vagy hétvégén!
De azért igyekszem! Tudom hogy ez nem mentség!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #745 Dátum: 2011.01.12 17:46 » |
|
Nálam nem volt az, de nálad legyen!
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #746 Dátum: 2011.01.12 20:01 » |
|
Nekem nagyon sokat kell tanulnom, suli után meg nem mindíg bírok feljönni jópofizni! Tiszta feszült vagyok, suliban fel...nak a tanárok is!
Nincs erőm, max este, vagy hétvégén!
De azért igyekszem! Tudom hogy ez nem mentség!
Felmész skype-ra azt caps lockal kiírod hogy mekkora a szar a suli . Majd mi helyeselünk, azt boldogan üvölthetsz le mindenkit a suliban "caps lockal" .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Pisti
|
|
« Válasz #748 Dátum: 2011.01.12 20:09 » |
|
Koltával csinálni kéne valamit! Ruházzunk be neki egy gépre! Romokban áll minden! Kezdheted
|
|
|
Naplózva
|
"Alea iacta est."
|
|
|
Mike
1337 tag
Nem elérhető
Etióp Esélyegyenlőségi Ombudsman ^^
|
|
« Válasz #749 Dátum: 2011.01.12 21:15 » |
|
Csóró vagyok bocs! Veszünk neki egy fasza bontott gépet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|