Asharin
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #810 Dátum: 2011.02.26 16:07 » |
|
kléni fórum moderátor?! mióta? xD látom a jó 3/4 éves kihagyásom alatt sokminden változott
|
|
|
Naplózva
|
Azok a régi szép lézerkardos idők
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #811 Dátum: 2011.02.26 16:48 » |
|
Ugyan nem tudom ki vagy, de mint látod, bármelyik pillanatban ki tudlak tiltani.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #812 Dátum: 2011.02.26 17:12 » |
|
Szia DT! Te mintha azt írtad volna a rendes profilod aláírásában, hogy itt hagytad ezt a "szart".
(Igen, sajnos elcseszted a Szép Pillanatokba linkelt képedet, rajta van hogy megöltél valakit, plusz emlékeztem valamennyire az MSN címedre.)
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Asharin
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #813 Dátum: 2011.02.26 17:39 » |
|
Mark, az accot elcsórták tőlem még tavaly nyáron(a fórumos profillal együtt) azóta nem játszottam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #814 Dátum: 2011.02.26 17:41 » |
|
azóta nem játszottam
Most se kell!
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
Asharin
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #815 Dátum: 2011.02.26 17:49 » |
|
Gaz, te ki vagy ha szabad tudnom? Csak mert eléggé szépen oltogatsz. Mark, te meg ha nem hiszed el, nem is várom el azok után h 9 hónapja nem stickeztem. Annak meg kifejezetten örülök h az aki eltulajdonította az accountomat meg a fórumprofilomat, lelépett. Egy gerinctelennel kevesebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #816 Dátum: 2011.02.26 17:52 » |
|
Köszönjük, hogy ezt megosztotta velünk, kifáradhat a teremből.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #818 Dátum: 2011.02.26 17:56 » |
|
Gaz, te ki vagy ha szabad tudnom? Csak mert eléggé szépen oltogatsz. Mark, te meg ha nem hiszed el, nem is várom el azok után h 9 hónapja nem stickeztem. Annak meg kifejezetten örülök h az aki eltulajdonította az accountomat meg a fórumprofilomat, lelépett. Egy gerinctelennel kevesebb.
De te s*gg a szép pillanatokba tett képedben ott van a neved xDDDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asharin
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #819 Dátum: 2011.02.26 18:07 » |
|
igen, mert akkor még az enyém votl az acc...már a 2.Xes verziószámnál nyúlta le az illető, fórumprofilt pedig csinált magának egyet, míg rá nem jött a profilom jelszavára Pitsi, nem szartkavarni jöttem, hanem játszani, és fórumozni normális keretek között részemről az ügy lezárva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #820 Dátum: 2011.02.26 18:12 » |
|
igen, mert akkor még az enyém votl az acc...már a 2.Xes verziószámnál nyúlta le az illető, fórumprofilt pedig csinált magának egyet, míg rá nem jött a profilom jelszavára Pitsi, nem szartkavarni jöttem, hanem játszani, és fórumozni normális keretek között részemről az ügy lezárva
Ha részedről az ügy lezárva akkor erre nem fogsz válaszolni. Te még mindig az vagy aki eddig is volt az elmúlt időszakokban!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChupaChupsBoy
Vendég
|
|
« Válasz #821 Dátum: 2011.02.26 19:18 » |
|
Szegény "Asharin", úgylátom, annak az embernek sikerült a Fcaebook-odat is feltörnie. Grat neki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asharin
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #822 Dátum: 2011.02.26 19:26 » |
|
nem ez a fészbukom xD de komolyan mondom ez már nevetséges és szánalmas, a másik h én miért is szidnám Admint Bolintot meg olit? egyáltalán hogy jött az ő nevük a képbe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Smokey
Veterán tag
Nem elérhető
-[Mortals Doki]-
|
|
« Válasz #823 Dátum: 2011.02.26 20:56 » |
|
Ejj, Dark, először ismerkedj, aztán olts! De azért örülök, hogy újra itt vagy! Ha valóban te vagy az...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asharin
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #824 Dátum: 2011.02.27 11:17 » |
|
Smokey, én az a DT vagyok aki a karácsonyi eventnél is azzal szórakozott h felrepüljön a Pantheon tetejére xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|