bubendek
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
"oopsz"
|
|
« Válasz #90 Dátum: 2010.08.10 08:27 » |
|
Igen de biztos vhogy tovább fogok jutni mert egyszer másr sikerült átugranom csak béna voltam és leestem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #91 Dátum: 2010.08.10 21:45 » |
|
O.o.Ne ilyenn aprolékosan számolj be a történtekröl .
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Ananász :)
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 2010.08.11 10:53 » |
|
Nagyon ,tetszik a mod,majd valamelyik nap ki próbálom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #93 Dátum: 2010.08.11 10:55 » |
|
Hogyha még ki se próbáltad akkor hogy tetszik? O.o
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #94 Dátum: 2010.08.11 11:10 » |
|
És most komolyan, ilyen üzeneteket minek kell írni? Ez továbbra is szerintem arról szól, hogy valaki csinál egy modot, és véleményt, javaslatokat vár. Az nem vélemény, hogy "Tetszik, grat". Írjad le inkább, hogy szerinted itt egy kicsit nehézre sikerült, ott egy kicsit könnyűre, meg hogy van ötleted a következő részre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #95 Dátum: 2010.08.11 14:22 » |
|
Igaza van Olinak.Szerintem akármennyire furcsán hangzik szerintem minden hol tök jó.Van egy kis könnyű egy kis nehéz vegyesen úgy a tökéletes.De a híd elég könnyű ha már van valami új dolog legyen nehéz.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #96 Dátum: 2010.08.11 14:25 » |
|
Én közben rájöttem miért nem megy . Túl sok benne az ugrás. Úgyhogy a következőben legyen több a sétafikálás .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ananász :)
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 2010.08.11 14:54 » |
|
Hogyha még ki se próbáltad akkor hogy tetszik? O.o
A képek alapján tetszik,de ma ki próbáltam de nagyon nehéz, de azért jó Grat hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzÉcSi97
1337 tag
Nem elérhető
SAJTfőzelék^^
|
|
« Válasz #98 Dátum: 2010.08.11 15:14 » |
|
Én közben rájöttem miért nem megy . Túl sok benne az ugrás. Úgyhogy a következőben legyen több a sétafikálás . Cakk akkor modellezz le magadnak egy 1000KM hosszú egyenes betonutat. xD Am szerintem nagyon jó csak én vok hozzá béna a hídig még egyszer sem sikerült eljutnom.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi[]Egy gondolat bánt engemet, kádban bálnák közt halni meg. xD by Petőfi Sándor
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #99 Dátum: 2010.08.11 15:21 » |
|
Szécsi kösz az ötletet . Inkább nem ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #100 Dátum: 2010.08.11 21:19 » |
|
Én amikor még olyan 2. napja probáltam eljutottam a hídig véletlenül lecsusztam a két cölöp közé futni akartam elöre és ugy feldobott hogy vissza dobott a bunkiba .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
[FC] Ferikegh
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 2010.08.29 11:49 » |
|
Jo lett bani! 1 kicsit nehez de vegig lehe vinni!
|
|
|
Naplózva
|
µ~'*_:µ€³²³@||
|
|
|
alexmodder
Vendég
|
|
« Válasz #103 Dátum: 2010.08.30 16:40 » |
|
Banán most túltetél magadon kafa a modod csak most próbáltam ki! De nehéz na mindegy ! továbra is folytasd ezt! kidolgozot (kivéve a kevés textúra lényegtelen) a lénegy az hogy te ne hagyd abba 3 évre mint Hector!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #104 Dátum: 2010.08.30 16:51 » |
|
Mehetne már a 7. Egyszerűen az 5-6 kifog rajtam. Nem tudom őket kivinni . Szóval gyűjtsd az ötleteket .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|