Mint előző videóm [
http://stickman.blog.hu/2010/08/13/videok_stickman_warfare_the_tech_killer ] végén az kiderült, a "film" nem marad folytatás nélkül.
Már elkezdtem a második rész készítését, de mivel nem csak frag-ek lesznek benne hanem tömegjelenetek - az alaptörténet miatt -, segítők jelentkezését várom.
A tömegjelenetek forgatásához összesen 20(húsz) emeber szükséges. Olyan emberek jelentkezését várom, akik fegyelmezetten végig tudják követni az utasításaimat a videózás alatt.
Úgy gondoltam, hogy a forgatás időpontját Augusztus 2
7-ére tenném 15:
30 órára
[pluszminusz 1 nap].
Akiknek az adott időpont megfelel és van kedve szerepelni a filmben, annak itt a helye.
Kérek mindenkit, hogy csak akkor jelentkezzetek, ha télleg biztos az időpont. Olyan jelentkezést nem fogadnék el amiben az van, hogy: "Én is jelizek, de még nem biztos, hogy ott tudok lenni." - Köszönöm
- A forgatás előtt fél órával nézegessétek a leveleiteket, mert a szerónevet levélben küldöm mindekinek! -Eddigi jelentkezők:ReborN; Fradi; ZerocOol; Cakko; Gaz; 8th4; iScream^; Kalló Peti; Szakic; MaRc600...; Damisz; Rotáció(s_kapa); Szepakos; Dodo10; GamehunteR; Gergőkiller
Köszönöm nekik, akik ott voltak! .lol.
Stickman Warfare - The Rebels
http://www.youtube.com/watch?v=pAm1pMbJ1JIA film elkészült. Lájkoljátok, kommenteljétek!
Remélem most nem lesz baj a hangsávval.
Stickman Warfare - Apocalypse-nos, csinálgatom már a "trilógia" harmadik és egyben befejező részét
-egyelőre még csak az előkészületeknél járok, de már egy jelenet kész is van
-tömegjelenetek ugyancsak lesznek(több...), amiknek a forgatását majd az őszi szünet környékére tervezem(aki már most tudja, hogy tud jönni az már jelentkezhet!
-ami a fontosabb jelen pillanatban, hogy olyanok jelentkezését várom, akik ügyes modellezők és szívesen vennék a fáradtságot, hogy néhány egyszerűbb modellt megcsináljanak! Eddigi jelentkezők forgatásra:Damisz
Maresz
Szepakos
JoeBlack
ZerocOol
Szakic
Fradi
BlueBoy
Ridik
iScream (Mike)
Dragon123
Tomi10
Bennnii
Cody
...
Ha minden jól megy, a téli szünetben lesz egy trailer a megjelenés előtt, és újévkor kiadom
[új képek folyamatosan...]
[#1] [#2]