[TIM] cakko
|
 |
« Válasz #105 Dátum: 2010.10.22 22:43 » |
|
A BSC (Big Stick Challange) 4,5,6 ehhez képest babapiskóta  (bocs bani  ) Ide figyelj, azért ne essél túlzásba légy szíves. Könnyebb ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Maresz
1337 tag

Nem elérhető
Sün!
|
 |
« Válasz #106 Dátum: 2010.10.22 23:01 » |
|
Ez nem lehetetlen, valahogy sikerült... A vége előtt benyomtam a gugolást, és fölröppentett  Viszont http://imagerz.com/QEJADUtvAwMEVg1EGAVR <--- ezt javítsd!  (ottlét közben nem sikerült printelni, lecsúsztam  )
|
|
|
Naplózva
|
0.o
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
Big Tower Challange Modder
|
 |
« Válasz #107 Dátum: 2010.10.23 18:42 » |
|
Ez nem lehetetlen, valahogy sikerült... A vége előtt benyomtam a gugolást, és fölröppentett  Viszont http://imagerz.com/QEJADUtvAwMEVg1EGAVR <--- ezt javítsd!  (ottlét közben nem sikerült printelni, lecsúsztam  ) Mondtam, hogy meg lehet azt csinálni.  A laptopom töltője szétment és csak egy hét múlva jön meg.:S Pedig már most estére készen lenne és fent is lenne. (nem hülye kifogás csak úgy mondom... mert egyesek rossz szemmel néznek rám. a textúrát igen egy kicsit össze b****am de most jó lesz. Tovább nézegetem majd h jó lesz e, el tud e odáig ugrani a stick. Szóval rendesen meg lesz ez csinálva. A dolgozat maratonnak is lassan vége van  . Talán még az btc5-öt is megcsinálom  . )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.10.23 19:01 írta Surveyor »
|
Naplózva
|
Az ember több annál, mint amit alkotni tud! (Balázs Ferenc)
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #108 Dátum: 2010.10.23 18:44 » |
|
fel kell futni rajta... meg van az jól csinálva. Direkt olyan meredek az ott, mert ha végigfutsz rajt akkor fellő és ott is vagy. KÉSZ!
Az vissza-fel lő.... Így érdekes lesz  . Én még is tovább jutottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #109 Dátum: 2010.10.23 18:49 » |
|
NOS először azt irtam h GRAT meg h jó a mod... !!DE!! ez egy igénytelen,összecseszett,kaki(  ) mod! bugot bugra halmoz... kivinni 1:1000000000(egy a milliárdhoz) esély h kividd összecseszted és felraktad teszteld és utána rakd fel -.- ... hogy lehetsz ilyen igénytelen nagyon jó meg szép meg minden de szinte lehetetlen kivinni (pedig ezerrel nyomom a challangékat de ilyen kakit...) vidd ki és meglátjuk (ha tudod) és ha kivitted akk elfogadjuk h mi vagyunk a bénák de te se leszel képes kivinni ... ennyi ... NE lustálkodj CSINÁLD MEG REDESEN és !!!TESZTELD!!! mielött felrakod Én már a btc2-őt se tudtam kivinni. Magyarul, ezt nem tudom megoldani. És buggos. És akkor mi van? Nem tudtam tesztelni mivel béna vagyok. Ezért kértem hogy csináljatok róla képet és akkor kijavítom. Egyébként a bsc6-nál sem volt több 1:1000000000 az esély  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó

Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
 |
« Válasz #110 Dátum: 2010.10.23 19:18 » |
|
Fikázni könnyű... Csinálj jobbat és rakd fel vagy, ha nem tetszik akkor ne játssz vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam15
Veterán tag

Nem elérhető
Elmélkedő vándor a nagyvilágban
|
 |
« Válasz #111 Dátum: 2010.10.23 20:07 » |
|
Nagy nehezen eljutottam addig amíg a levegőben vannak a fadarabok annak is a felmenős részéig. Oda kétszer jutottam fel aztán elfogyott mind a türelmem mind a gépem videokártyájának a terhelhetősége. Aztán leakartam kérni a koordinátákat hogy teleportokkal onnan folytathassam de mire beírtam a coords szót leestem szóval nehéz. off: Surveyor át kellene jönnöd az új legenĐ-be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon123
1337 tag

Nem elérhető
Cheesewhale
|
 |
« Válasz #112 Dátum: 2010.10.23 20:10 » |
|
a rohadt életbe h nem lehet megcsinálni h világosság legyen! azzal cseszekszem h kakit se látok+ az egér is kaki (a másik gépünkön jó de ott nem LCD a monitor és kakit se látok) szal aki megtudná csinálni h lehessen látni akk végigtolhatnám (talán  ) EDIT: textúra kéne...
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
 |
« Válasz #113 Dátum: 2010.10.23 20:26 » |
|
a rohadt életbe h nem lehet megcsinálni h világosság legyen! azzal cseszekszem h kakit se látok+ az egér is kaki (a másik gépünkön jó de ott nem LCD a monitor és kakit se látok) szal aki megtudná csinálni h lehessen látni akk végigtolhatnám (talán  ) EDIT: textúra kéne... Fogod magad és valami képszerkesztőben húzzol 1 világos réteget a textúrára. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon123
1337 tag

Nem elérhető
Cheesewhale
|
 |
« Válasz #114 Dátum: 2010.10.23 20:30 » |
|
Megcsináltam (mivel másra nem számíthatok) képet lusta vok berakni de jó lett !LÁTOK!  ízekre szedtem a textúrát de kész tökéletes (ha kell vkinek átküldöm  )
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #115 Dátum: 2010.10.24 12:52 » |
|
a rohadt életbe h nem lehet megcsinálni h világosság legyen! azzal cseszekszem h kakit se látok+ az egér is kaki (a másik gépünkön jó de ott nem LCD a monitor és kakit se látok) szal aki megtudná csinálni h lehessen látni akk végigtolhatnám (talán  ) EDIT: textúra kéne... Szentem a képernyőddel van a gond... Nekem full világos az egész. Na jó van ahol sötét de nem VAKSÁGIG! Állíts a világosságon a képernyőbeállításoknál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kukacka
Új
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #116 Dátum: 2010.10.24 16:26 » |
|
Jo mindegyik modod. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #117 Dátum: 2010.10.24 19:16 » |
|
Jo mindegyik modod.  Köszi!  Off: Bár jobb lenne, ha megjönne a másik laptopomnak a töltője és akkor ki tudnám javítani a hibát :S. Próbáltam a gépemet ennek a töltőjével feléleszteni, de semmi hatása... Mert ahhoz 22v-os erő kell, ez meg minilaptop és ez csak 12-őt nyom. Úgyhogy várhatok arra a *****ot töltőre ami mellesleg 15k... Na mind1. Mondjuk 1 ilyen töltő bírja vagy 3 évig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó

Nem elérhető
Problem ?!
|
 |
« Válasz #118 Dátum: 2010.10.25 16:57 » |
|
Nem kell mégegyszer megmagyaráznod survi hogy mért nem javitottad még ki . . . . .Már megmagyaráztad 100-szor,mindig mást mondtál,ird meg ha kijavitottad és tedd fel a kijavitottat a forumra,köszönöm elöre is . . .
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Dragon123
1337 tag

Nem elérhető
Cheesewhale
|
 |
« Válasz #119 Dátum: 2010.10.25 16:59 » |
|
és ha lehet csinál fényesebre  -am aki kivitte irjon mer sztem halálbugos  (cakko és Tiger esélyesek) de nekem se lehetetlen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|