sadypisten
|
|
« Válasz #135 Dátum: 2010.12.01 18:17 » |
|
Eltűntettem két oldalt, mivel akik bevállaltak csesztek rá. Mostantól tartsuk be az első postban kérteket.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #136 Dátum: 2010.12.02 00:15 » |
|
Ez mekkora.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #138 Dátum: 2010.12.02 20:10 » |
|
>>>>>>>><<<<<<<
Egy nő vásárol a szupermarketben. Vesz: 2 liter 2,8-os tejet, egy doboz tojást, egy doboz narancslét, egy fej káposztát, egy negyed kiló kávét, 20 dkg sonkát. Kirakja szépen sorban a dolgokat a pénztárnál a futószalagra. Mögötte áll egy részeg a sorban és nézi ahogy pakol. Amikor a pénztáros üti be a tételeket a pénztárgépbe, a részeg halkan megjegyzi: - Te biztosan egyedül élsz. A nő meglepődik a megjegyzésen, hiszen valóban egyedülálló... Végignézi a dolgokat amit vásárolt, de nem talál bennük semmi olyant amiből a részeg következtetni tudna az ő családi állapotára. Felülkerekedik a kíváncsiság benne és odafordul a részeghez: - Tudja mit? Magának teljesen igaza van, de miből jött rá, hogy egyedül élek? Erre a részeg: - Mer´ ronda vagy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
-MH- Zaknod
1337 tag
Nem elérhető
Szájkaratetanonc
|
|
« Válasz #140 Dátum: 2010.12.02 20:55 » |
|
Az öreg Mama már 40 éve New York közelében lakik. Szeretne a kertjében krumplit ültetni, de egyedül van, öreg és gyenge. A fia ártatlanul ül egy börtönben. Sokat leveleznek. "Kedves Fiam, Samuel" Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok a kertemben krumplit ültetni. Biztos vagyok benne, hogy ha itt lennél, tudnál nekem segíteni felásni a kertet. Szeretlek. Mama. Másnap Mama levelet kap a fiától. Kedves Anyám. Ne nyúlj a kerthez. Ott rejtettem el a hullát. Én is szeretlek. Samuel. Másnap hajnali 4-kor lerohanja az öreg házát az FBI, CIA, a Ranger-ek és a Nemzetbiztonsági Hivatal is. Átkutatják a házat és felássák az egész kertet, minden millimétert átkutatnak, de semmit sem találnak. Aztán reggel csalódottan távoznak. Másnap az anyja újra levelet kap a fiától: Kedves Mama! Remélem mostanra már fel van ásva a kerted és ültethetsz bele krumplit. Sajnos csak ennyit tudtam innen tenni érted. Szeretlek. Samuel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #141 Dátum: 2010.12.03 14:35 » |
|
ÁÁÁÁ >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #142 Dátum: 2010.12.03 15:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #143 Dátum: 2010.12.03 19:55 » |
|
ÁÁÁÁ >.< Várjcsak... KOCKAAAA! Amúgy jól láttom, hogy nőnemű az illető?
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #144 Dátum: 2010.12.03 20:03 » |
|
Nem talált, hím.
|
|
|