Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #480 Dátum: 2011.04.17 11:21 » |
|
A CW-eredmények hátha megvannak, azok alapján kéne rangsorolni. Ma nem leszek, ha valakinek van egy kis szabadideje, összeszedegethetné az eredményeket (Quote, így vissza tudom ellenőrizni).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #481 Dátum: 2011.04.17 11:25 » |
|
-MH- vs. (-PRO-)Időpont: 2011. Január 2. Helyszín: Alap sziget CW típusa: 2*30 perc, 5v5 Eredmény:1. kör: 142 - 106 (-PRO-) javáraKép (2-t rakok, az első azelőtt készült, mielőtt Womi bejelentette volna a kör végét): 2. kör: 182 - 145 -MH- javáraKép: Végeredmény: 288 - 287 Győztes: -MH- Egyéb: A megbeszélt időpont után fél órával kezdődött el a CW (ok: játékosok hiánya). Az eredmények nem teljesen pontosak, mert pár embert ledobott a játék. Gratula a (-PRO-)-nak is, jó kis meccs volt. A HSPC ellenit elfelejtettem anno beírni. Remélem képeket csináltam...
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
-MH- Bennnii
|
|
« Válasz #482 Dátum: 2011.04.17 15:30 » |
|
MH vs. HSPC 104 - 76
Az MH vs. Betonkezű döntőre dátumot beszéljetek meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SnowFlake
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
[FC] Már 1 Éves!
|
|
« Válasz #483 Dátum: 2011.04.20 21:37 » |
|
Grat MH-soknak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #486 Dátum: 2011.04.20 22:40 » |
|
1. Betonkezű 2. -MH- 3. -ELIT- 4. -|H.S.P.C.|-
A Betonkezű pontszámokat előkeresem, és győztest hirdetek. Jutalom ilyen körülmények között nem hiszem, hogy lesz :\
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.04.20 22:49 írta Womi »
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Bennnii
|
|
« Válasz #487 Dátum: 2011.04.20 22:46 » |
|
Ebben az esetben valószínűleg a Beton nyer, mert mindkét cw-n több emberrel voltak jelen mint mi , szóval az ellenfélnél és többen voltak így hát többet is öltek , meg nagyobb különbséggel is nyertek. Gondolok itt a (-PRO-) elleni emlékezetes cw-nkre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #488 Dátum: 2011.04.20 22:49 » |
|
Igen, így van :\ Soha nem szervezek ilyet többet, hülye ötlet volt. (Egyébként különbözet, nem pedig összpontszám alapján döntöttem) Valakinek van a Beton-M cw-ről statisztikája? A rangsoron ez nem változtat, de mégiscsak hitelesebb lenne. (250-et ölt csak Damisz)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.04.20 23:11 írta Womi »
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #489 Dátum: 2011.04.21 08:23 » |
|
Nem, nem így van. A Beton mindkét cw-jén lehet, hogy több emberrel állt ki, mint az MH, de az ellenfelei mindig túlerőben voltak. Én hiába ugattam, hogy n vs n legyen! falrahányt borsó volt minden szavam. Így értelemszerűen n vs n-re leosztva mindkét esetben (M, ELIT) több találatot szereztünk. Mindkét esetben pártatlanul számoltam, sőt az elit elleni mérközésen balfaszságomnak köszönhetően az első félidőt elcsaltam az elit javára. Valahol a fórumunkon megtalàlhatók az eredmények, mert relég részletesen közöltem. Két igazságos eredményhirdetésre kerülhet sor: - vagy türelmesen várunk, amíg a csapatok lebonyolítják a mérközèseket, - vagy két győztest, és harmadik helyezettet hirdetnek ki; a sorsolás igazsàgtalan, és nemcsak hogy nem fedi a valóságot, hanem csak felesleges konfliktusokat szül. A mérkőzések során is voltak veszekedések, így méginkàbb lesznek, és miután a nagyklánok tagjai tesznek nagyívben a klántagságra a baráti kapcsolatok miatt, mert azok klántagságok felettiek, kár megmérgezni ezeket ilyen pitiáner ügyek miatt. Tehát a lovagiasság szabályai érvényesüljenek és döntsenek! Amennyiben csak a sorsolás alapján lenne első a Betonkezű, akkor e bajnoki címről - bár felhatalmazás nélkül - ezennel lemondok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #490 Dátum: 2011.04.21 08:47 » |
|
Gratula a Betonkezűeknek.
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #491 Dátum: 2011.04.21 09:18 » |
|
Gratula a Betonkezűeknek.
Magyar-magyar szótár szerint ezt értsem-e úgy részedről, hogy "édesanyám! de nagy értelmiségit szültél?" Ezt nem kellene világgá kürtölnöd e topikban! Mindenesetre gratulálok, hogy 20-25 perc alatt sem tudtál értelmezni egy hozzászólást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #492 Dátum: 2011.04.21 12:25 » |
|
Nem, nem így van. A Beton mindkét cw-jén lehet, hogy több emberrel állt ki, mint az MH, de az ellenfelei mindig túlerőben voltak. Én hiába ugattam, hogy n vs n legyen! falrahányt borsó volt minden szavam. Így értelemszerűen n vs n-re leosztva mindkét esetben (M, ELIT) több találatot szereztünk. Mindkét esetben pártatlanul számoltam, sőt az elit elleni mérközésen bal****ságomnak köszönhetően az első félidőt elcsaltam az elit javára. Valahol a fórumunkon megtalàlhatók az eredmények, mert relég részletesen közöltem. Két igazságos eredményhirdetésre kerülhet sor: - vagy türelmesen várunk, amíg a csapatok lebonyolítják a mérközèseket, - vagy két győztest, és harmadik helyezettet hirdetnek ki; a sorsolás igazsàgtalan, és nemcsak hogy nem fedi a valóságot, hanem csak felesleges konfliktusokat szül. A mérkőzések során is voltak veszekedések, így méginkàbb lesznek, és miután a nagyklánok tagjai tesznek nagyívben a klántagságra a baráti kapcsolatok miatt, mert azok klántagságok felettiek, kár megmérgezni ezeket ilyen pitiáner ügyek miatt. Tehát a lovagiasság szabályai érvényesüljenek és döntsenek! Amennyiben csak a sorsolás alapján lenne első a Betonkezű, akkor e bajnoki címről - bár felhatalmazás nélkül - ezennel lemondok.
Ez esetben tessék figyelni az MH és Betonkezű klánfórumát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #493 Dátum: 2011.04.21 18:16 » |
|
Sajnos tényleg nagy érdektelenségbe fulladt ez a bajnokság,amibe azért a szerver hiánya is közre játszott.A szervezéssel nem volt gond,csak tényleg sokan b.... az egészre.Akármi is lesz a végső eredmény,én csak gratulálni tudok mindenkinek aki részt vett rajta szívvel és lélekkel,és minden tiszteletem az övék.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #494 Dátum: 2011.04.21 18:24 » |
|
1. Betonkezű 2. -MH- 3. -ELIT- 4. -|H.S.P.C.|-
A Betonkezű pontszámokat előkeresem, és győztest hirdetek. Jutalom ilyen körülmények között nem hiszem, hogy lesz :\
4-ek lettünk? Az gg. Igen, így van :\ Soha nem szervezek ilyet többet, hülye ötlet volt. (Egyébként különbözet, nem pedig összpontszám alapján döntöttem) Valakinek van a Beton-M cw-ről statisztikája? A rangsoron ez nem változtat, de mégiscsak hitelesebb lenne. (250-et ölt csak Damisz)
Szerintem jó ötlet volt az a bajnokság, addig legalább én is fent voltam és játszottam..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|