Bolint99
|
|
« Dátum: 2010.10.10 09:48 » |
|
Stickman Warfare Bajnokság Meghirdetjük az első hivatalos bajnokságot a Stickman történelmében! Úgy érzed Te vagy a legjobb? Kedved lenne versenyezni? Jelentkezz Te is! Egy elődöntőn választjuk ki azt a 20 embert, aki személyesen is megküzdhet a legjobb játékos címért!
Az elődöntő menete: Regisztrálj a http://stickman.hu/verseny/ oldalon, majd november 14-én (vasárnap) ölj párat a játékban, és ha Te vagy a legjobb, máris bekerültél a versenybe Ilyen egyszerű! November 14-én mindössze egy, azaz egy óra lesz a verseny (15-től 16 óráig). A versenyaccountok csak akkor kapnak killt! Az első 20 helyezett jut be a döntőbe. Mindenki mindenki ellen játszik, és az nyer, aki a legtöbb killt össze tudta gyűjteni!
A döntő menete: A verseny döntője a Neumann János Szakközépiskolában (http://njszki.hu) lesz megtartva. (Budapest XIV. Kerepesi út 124.) Csak az jelentkezzen a versenyre, aki garantálni tudja, hogy odaér a versenyre, bármikor is legyen az, tehát nagyon messziről ne jelentkezzenek! A verseny időpontjában tekintettel leszünk arra, hogy azért a budapestiek ideérjenek! A verseny egyórás lesz, és az nyer, aki a legtöbb killt össze tudja gyűjteni. A verseny napján még szervezünk nektek előadást/előadásokat is, illetve személyesen találkozhattok az adminokkal, és rajtuk kívül a 20 legjobb játékossal. Sikeres nevezést és versenyzést kívánok! Mérő Bálint (Bolint99)http://stickman.hu/verseny/A versenykiírás letölthető innen: http://stickman.hu/verseny/docs/stickman_bajnoksag.pdfHirdessétek a suliban is a versenyt, nevezzetek sokan!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.10.26 21:24 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
|
|
|
BlueBoy
Vendég
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2010.10.10 10:04 » |
|
Azért én nem erre számítottam, szívessen mennék, de sajnos nekem messze van a döntő helyszíne. Nem lehetne, hogy itthon legyen a döntő? 20 "legjobb" játékos? Biztosan van náluk jobb is, csak éppen messze laknak, szerintem ez elég rossz megoldás volt, de ez az én véleményem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.10.10 10:10 írta BlueBoy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010.10.10 10:07 » |
|
A döntő pontosan mikor lesz? Mert attól függ pár dolog, pl. h az adott ember ráér/oda tud-e érni, stb. (én javaslom, h szombati napon legyen, mert a koleszba menők, pl. én, vasárnap szoktak vissza menni, és nem hiszem, h megjárnám oda-vissza + koleszba-itthonról...) Meg mi számít nagyon messzinek? 170 km az belefér?
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010.10.10 10:09 » |
|
Ezzel lenne egy kis probléma, vannak akik nem tudnak elmenni Budapestre abba az intézményben versengeni, mert az ország másik felében laknak. Úgyhogy csak a Budapestiek és ahhoz közel lakók lehetnek a legjobbak, és nem azok akik tényleg sz*rrá vernek mindenkit Stickmanen fél óra alatt...
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010.10.10 10:11 » |
|
Hát, akkor nekik lesz megtartva EZ a verseny. Lesz persze majd egy csak otthonülő verziója is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010.10.10 10:27 » |
|
majd november 14-én (vasárnap) ölj párat a játékban, és ha Te vagy a legjobb, máris bekerültél a versenybe
Én ezt itt nem értem. Attól, hogy ölök párat mitől leszek a legjobb?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Cody
1337 tag
Nem elérhető
-D-ani's "petsinthekeyboard" Lover ♥
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010.10.10 10:27 » |
|
Ezzel lenne egy kis probléma, vannak akik nem tudnak elmenni Budapestre abba az intézményben versengeni, mert az ország másik felében laknak. Úgyhogy csak a Budapestiek és ahhoz közel lakók lehetnek a legjobbak, és nem azok akik tényleg sz*rrá vernek mindenkit Stickmanen fél óra alatt...
Ha ilyen lusta vagy...
|
|
|
Naplózva
|
[18:59:31] DenDo728: Olyan Egod van ami ha fényt bocsátana ki nem kellene nap "Titokság van!!" Dani
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2010.10.10 10:31 » |
|
Nem vagyok lusta, és annyira kocka, hogy annyit utazzak egy verseny miatt...
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
Wborg1
Veterán tag
Nem elérhető
Népszerűség: 1024
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010.10.10 10:37 » |
|
Én Vácról megyek (vagy Gödről, attól függ, hol leszek). Remélem bekerülök a versenybe (mert így írtad).
|
|
|
Naplózva
|
"a 1.-izét felérecsökkenytyük, a 2.-izét kécceresérenagyíttyuk" by ÉN "[2010.10.18. 16:47:49] Gaz: Wborg egy tisztességes, normális ember. Jó? te magaddal foglalkozzál..." http://sadypisten.blog.hu/ <--- KATT!!!
|
|
|
Ridik ;)
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2010.10.10 10:54 » |
|
Jelentkezek, de szerintem hülyeség döntőt máshol játszani, aki nem tud elmenni? Az azért esik ki mert nem tud elmenne, de lehet ő nyerné...
|
|
|
Naplózva
|
Semmi gond Mark. Neked mindent. (757)
|
|
|
Bilux
Vendég
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2010.10.10 10:56 » |
|
Szólhattstok volna, hogy mára tartogassam az 1337 ember ölését...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ridik ;)
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010.10.10 11:08 » |
|
majd november 14-én (vasárnap) ölj párat a játékban, és ha Te vagy a legjobb, máris bekerültél a versenybe
Én ezt itt nem értem. Attól, hogy ölök párat mitől leszek a legjobb? Igaz, hogy lesz ez, vagy aki a legtöbbet öl? Mert valaki akkor bekerülhet top 20-ba 2 killel is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010.10.10 11:13 » |
|
Szólhattstok volna, hogy mára tartogassam az 1337 ember ölését... Szerintem te ennyivel egyből bekerülsz most is .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ridik ;)
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2010.10.10 11:29 » |
|
Kap valamit az első? Valami szép medált?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2010.10.10 11:37 » |
|
Óriási dicsőség lenne szerintem már az is, ha kiraknák fórumra a te nevedet és rólad beszélnének, hogy igen is, te nyertél! Nem szükséges ehhez medál..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|