|
BlueBoy
Vendég
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2010.10.10 19:05 » |
|
Ez nagyon szép, főleg az tetszik, hogy a fák árnyékát is kidolgoztad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010.10.10 19:17 » |
|
Ez igen *_*. Rég láttam ilyen szép munkát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010.10.10 19:19 » |
|
Igen, ez szép POD= PaintMaster
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Ridik ;)
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010.10.10 19:45 » |
|
Fuu hát ez nagyon szép lett! Szép lett az árnyék, az átjáró is nagyon tetszik. (Az egy port?)
|
|
|
Naplózva
|
Semmi gond Mark. Neked mindent. (757)
|
|
|
-MH- Bennnii
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010.10.10 19:46 » |
|
Szép POD, bár a stílusa nem igazán tetszik. De a fák kifejezetten szépek. Zero , lehet , hogy PaintMaster de ebből a képből ez nem látszik , leírta , hogy mivel csinálta , lásd: Programok: Inkscape: alapkörvonalak Phostoshop CS3: a többi (színezés, árnyékolás, stb...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010.10.10 20:01 » |
|
Zero , lehet , hogy PaintMaster de ebből a képből ez nem látszik , leírta , hogy mivel csinálta , lásd: Programok: Inkscape: alapkörvonalak Phostoshop CS3: a többi (színezés, árnyékolás, stb...) Ok, azt vágom, de aki Painttel "mesterműveket" bír csinálni, az photoshoppal sokkal jobbakat.
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010.10.11 11:18 » |
|
Ami leginkább nem tetszik, az a fenyőfák szabályos ágai, rajta a tűlevelekkel. Meg általában nem fű van egy fenyőfa alatt. De ezt leszámítva szép lett.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2010.10.11 14:15 » |
|
(kár hogy én leragadtam a pasztelkrétánál, meg a ****énnél.. ) Örülj neki. Hasznodra lesz még. POD, az a bajom, ami mindig is a képeiddel. A szokásos POD minőség. Nem látszik semmiféle fejlődés, semmilyen irányba Hiába a jobb program, ha a minőség nem tud javulni. De azért hajrá
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2010.10.11 16:07 » |
|
Tetszik Viszont két hibát emelnék ki: - Az ég elég kidolgozatlan, elrontja az összképet - A sziklák túl simák. Nem kéne jobban kidolgozni őket, egyszerűen rakj egy papír/beton textúrát egy új rétegbe fölé, majd szórakozz a Blend Mode-al, és az átlátszósággal. Sokkal élethűbb lesz Ja, és az alagútban az a kék fény nagyon tetszik, lehetne még egy kis plusz ragyogást adni neki, hogy egyből megfogja a tekintetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
POD
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010.10.11 19:09 » |
|
(kár hogy én leragadtam a pasztelkrétánál, meg a ****énnél.. ) Örülj neki. Hasznodra lesz még. POD, az a bajom, ami mindig is a képeiddel. A szokásos POD minőség. Nem látszik semmiféle fejlődés, semmilyen irányba Hiába a jobb program, ha a minőség nem tud javulni. De azért hajrá Jó, hát ezzel a programmal ez az első ilyen képem, de igyekszem. Ez most így sikerült, következő képem kidolgoztottab lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010.10.11 21:02 » |
|
ez egy bástya hajú emeberke? (király?) fure de megfogott engem ez tetszik gratulálok! csinálj még valamit... (remélem lesz parasztos is ha már köze van a sakkhoz ) ha nincs köze a sakkhoz akkor is sok szerencsét!
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2010.10.12 19:15 » |
|
(kár hogy én leragadtam a pasztelkrétánál, meg a ****énnél.. ) Örülj neki. Hasznodra lesz még. POD, az a bajom, ami mindig is a képeiddel. A szokásos POD minőség. Nem látszik semmiféle fejlődés, semmilyen irányba Hiába a jobb program, ha a minőség nem tud javulni. De azért hajrá Jó, hát ezzel a programmal ez az első ilyen képem, de igyekszem. Ez most így sikerült, következő képem kidolgoztottab lesz. Nem a kidolgozottság a lényeg. Sőt, te a végletekig belemész a részletekbe. Nézz meg pár digital paint munkát. Nem lesznek úgy kidolgozva, hogy az utolsó fűszálig minden látszódjon rajta. Erre való a 3D grafika. Persze 2D-ben is vannak ilyen elvetemült állatok. Majd keresek neked pár olyan munkát, amik PS-ben készültek jórészt, és meglátod te magad is, miről beszélek.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
|