[FC] Ferikegh
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 2010.10.31 09:13 » |
|
Na akkor csapjunk a lovak közé Olinak volt már 1 ilyen öttlete de félbehagyta mert keves időt adott. 41+6 medál van! Abból legalább 10-et kell megcsinalni + 5 "Új" medált!! A verseny február 1.-ig tart!!!!! Versenyzok:Killerhun ferikegh Kingkill Zerocool
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.11.01 16:46 írta -ELIT- A Ferikegh »
|
Naplózva
|
µ~'*_:µ€³²³@||
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2010.10.31 09:27 » |
|
Ugyan már. Ha akkor nem csinált senki (még én se >.<), akkor most se fog. A jelentkezést amúgy hagyjad a fenébe. Egyszerűen csak készüljenek tényleg rendes medálok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010.10.31 10:07 » |
|
Sajnos mindenki lusta a mai világba (főleg én ) de ha tegyük fel csinálnak 1 vagy 3 uj medált ahhoz olyan feladatot is kell tenni h megkapd... szoval ha vki csinál mondjuk 1 kutyás medált akk ugy lehet megszerezni h stickmanon lesz egy háziállatod (sticknevelde? ) mer meg kéne szabni mi legyen rajta hogy ahhoz feladatot is lehessen rakni... nem?
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010.10.31 11:42 » |
|
Én biztos fogok csinálni párat de szerintem nem sokan vannak még igy . . olyan 4 en fognak csinálni,de ki tudja,lehet megtörténik a csoda . . .
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
LoL ez a KingKill:D
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010.10.31 13:05 » |
|
Én nem vagyok olyan jó rajzból, úgy értve, hogy egy nagyon szép medált biztos nem tudnék csinálni, de megprobálhatom... Szóval támogatom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[FC] Ferikegh
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010.10.31 13:15 » |
|
Jelentkezesi ido nincs!! Ugy hogy feb. 1.-re kesz legyek a medal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ridik ;)
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010.10.31 13:25 » |
|
Ez hülyeség, nem kellet volna nyitni egy ú topicot és ahogy oli is mondta Ugyan már. Ha akkor nem csinált senki (még én se >.<), akkor most se fog. A jelentkezést amúgy hagyjad a fenébe. Egyszerűen csak készüljenek tényleg rendes medálok.
Akkor elég lett volna írnia topicba, hogy mi lesz a medálokkal.
|
|
|
Naplózva
|
Semmi gond Mark. Neked mindent. (757)
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2010.10.31 18:58 » |
|
Szerintem se legyen határ idö,ha nem tesznek fel nagyon medált akkor fujjátok le az egészet,ha pedig csinának böségesen örüljetek neki . .
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010.10.31 21:54 » |
|
Engem felírhatsz, de csak 50%-ra
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2010.11.01 09:44 » |
|
Hajrá emberek, lássuk a medálokat, a jelentkezések senkit nem érdekelnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[FC] Ferikegh
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2010.11.01 09:51 » |
|
Ok zero. Akkor felirlak! Oli majd erteklned a medalokat??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010.11.01 09:56 » |
|
Bekerül a honlapra/nem kerül be? Az nem az én dolgom De mondom, először legyen minimum egy kész kollekció...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ridik ;)
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010.11.01 12:17 » |
|
És amúgy minek kellet erre külön topic?
|
|
|
Naplózva
|
Semmi gond Mark. Neked mindent. (757)
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2010.11.01 12:32 » |
|
Én nem így értettem az 50%-t, hogy csak a felét cisnálom meg, hanem hogy 50% hogy csinálok
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
[FC] Ferikegh
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2010.11.01 12:47 » |
|
Ja ok. Felrertetelek
|