kléni
|
|
« Válasz #345 Dátum: 2009.09.12 18:15 » |
|
Ferdinánd! Admin bácsi fog neked télapócskát cisnálni, nagy-nagy karácsonyfával, alatta olyan ajándék lesz, amit Te szeretnél, a fán szép színes szallagok, szaloncukor, gömbök mindenhol. De csak akkor, ha karácsonyig jól viselkedsz, agyat szerzel, és nem írsz baromságokat, elolvasod amit írsz, elgondolkozol, hogy vagyon tényleg fontos-e az üzenet, és tartalmaz-e infót, vagy csak nagy csacsiság? Ha utóbbi nyert, akkor pillantasz rá egyet, és azt mondod magadban, hogy hát ez tényleg nem kell, és nem küldöd el. Na, ha ez fog sikerülni, akkor olyan karácsonyod lesz, hogy olyat soha életedben el nem tudsz képzelni.
Ezennel szeretnék sok sikert kívánni az elkövetkezendő időkben.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
TimeMaster
|
|
« Válasz #346 Dátum: 2009.09.12 18:24 » |
|
Admin bácsi??Bocs az offért ,de 18-19 éves vagy talán 20 ,de nem bácsi. És olyan ajándék amit ő szeretne?Nemakarom lerontani a kedvet ,de a mikulás egy szimbolum. Nem kétezik.Aki kap ajándékot az a szűleitől kapja.A másik hogy szalon cukor meg satőbbi sok munka.Ha lesz egy konverter amit admin az admin csinál akkor mindenki tud késziteni egy karácsonyfát.De az mesze van.Ahogy a karácsony is mesze van. A harmadik ,hogy szerintem az adminak is kell piheni Mert nem tud 100 napot programozás,diszités,javitás meg még nem tudom mit.
|
|
|
Naplózva
|
|/|432_|0664|_4|245?
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #347 Dátum: 2009.09.12 18:25 » |
|
Ööö.. hogy is mondjam... kléni csak azért mondta h Ferdinánd elgondolkozzon azon h miért offol folyamatosan... -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #348 Dátum: 2009.09.12 18:30 » |
|
Neked nem merek írni, félek, nem értenéd meg, miért kaptál akkora nagy ajándékot, holott (eddig) nem is voltál jó.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Den Dani
Veterán tag
Nem elérhető
(MKT) klán
|
|
« Válasz #349 Dátum: 2009.09.19 20:26 » |
|
Sziasztok! Rég jártam itt... Üdv mindenkinek Van rólam egy event? Meg akartam nézni h megvan e még az accom, és azt látom h tele van a fórum azzal h Den, DEn! Dani, DE! Dani event meg ilyenk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Den Dani
Veterán tag
Nem elérhető
(MKT) klán
|
|
« Válasz #351 Dátum: 2009.09.19 20:52 » |
|
róla van event?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Darknesss
|
|
« Válasz #352 Dátum: 2009.09.19 21:45 » |
|
Úhh ezt az arcot nem néztem volna ki...
Am Den: Igen az event HSPC Dani-ról van nem te rólad!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #353 Dátum: 2009.09.19 22:13 » |
|
Dani event a neve és ő is Dani.. meg van vagy 5 Dani..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #354 Dátum: 2009.09.19 22:17 » |
|
Nem kell tovább ragozni ... Már egyszer válaszoltak, ez csak további offokat szül az adott témában. Elég egy válasz, nem kell még másik egymillió.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Leogardrób
Felfüggesztett
Nem elérhető
|
|
« Válasz #355 Dátum: 2009.09.24 15:36 » |
|
tényleg lehetne már event ( a fórumot még a rómaiak arra találták ki hogy mindenki megoszthassa a véleményét, a mai világban pedig már van szólásszabadság:ez az üzenetem a modiknak és ezer bocs az off-ért egy életre ennyi volt az enyém)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #356 Dátum: 2009.09.24 17:59 » |
|
Van event. Csak elég ritkán.. De attól még van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ferdinánd
Felfüggesztett
Nem elérhető
|
|
« Válasz #357 Dátum: 2009.09.27 20:15 » |
|
De ha lesz egy új fajta event akkor legyen airstrike.aki nem érti:róbbanó lövedékek száguldanak az égből és becsapódnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
green
|
|
« Válasz #358 Dátum: 2009.09.28 21:16 » |
|
Jah, ha ezt megcsinálná Admin, akkor már jobb lenne repülővel, szirénával, meg a többi szokásos cuccal. Am iyle van, asszem armageddonnak hívják (1x láttam is ), de csak Admin tudja bekapcsolni .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #359 Dátum: 2009.09.28 21:34 » |
|
Régebben volt szó arról, hoyg lesz ilyen légicsata event, de már nem emléxem, hogy mi lett belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|