Horcza
|
|
« Válasz #195 Dátum: 2008.08.31 21:11 » |
|
Ez most kinek szólt, és + vagy - volt a hsz?
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #196 Dátum: 2008.08.31 21:14 » |
|
Szuper értelmetlen gyilkolásra zakyanak és döntse el maga hogy + v - És a SZ É GY ötlet-e az FPS alaja XD Csak itt pontra megy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
G.J. Foxy | Foxx | Glam Jam
|
|
« Válasz #197 Dátum: 2008.09.01 19:05 » |
|
A BFG-t nem a quake3ból szedted, a powerupokat pedig vagy az ut-bó vagy a quake3-ból. mind1.
Látom neked is eddig jutott a tudományod, hogy UT meg Quake 3... halkan megsúgom, hogy BFG volt már a Doomban is (nem nem Doom 3, hanem az ősrégi játék, amiben centiméternyi pixelek voltak). Powerup sem az UT vagy a Quake újítása volt, az is tuti! Nem kátszottál még Nintendos játékokkal De szerintem még jóval azok előtt is kitalálták. De kérlek, ne legyél retardált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leo
|
|
« Válasz #198 Dátum: 2008.09.01 19:13 » |
|
A BFG-t nem a quake3ból szedted, a powerupokat pedig vagy az ut-bó vagy a quake3-ból. mind1.
Látom neked is eddig jutott a tudományod, hogy UT meg Quake 3... halkan megsúgom, hogy BFG volt már a Doomban is (nem nem Doom 3, hanem az ősrégi játék, amiben centiméternyi pixelek voltak). Powerup sem az UT vagy a Quake újítása volt, az is tuti! Nem kátszottál még Nintendos játékokkal De szerintem még jóval azok előtt is kitalálták. De kérlek, ne legyél retardált.ez nála mission imposible
|
|
|
Naplózva
|
Látom, hogy az emberek céltalan bolyongnak mindegyik része akar lenni csak a bolygónak Az idő kapujánál egyre többen tolongnak az órát nem állítják meg,hiába kopognak. /Tibbah/
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #199 Dátum: 2008.09.01 19:55 » |
|
nos akkor egy kis történelem: BFG: Erős atomlövedéket lő ki. Neve az angol Big F*ckin Gun rövidítéséből származik (nyers fordításban: kib*szott nagy fegyver, kicsit verbális), amit még az id Software egyik alapítója, John Romero adott neki. Akinél ez a fegyver van, az nem fog könyörülni. Gyorsan tüzel, hatalmas a sebzése és az atomlövedék sebesen száll célpontja felé. John Carmack a számítógépes grafikában forradalmi technikákat vitt véghez, mivel először a Commander Keen-ben használta az adaptív képfrissítést, a Hovertank 3D-ben, Catacomb 3D-ben és a Wolfenstein 3D-ben használta a raycasting-ot, a bináris térfelosztás először a Doom-ban jelent meg, a Quake-ben volt először látható a surface caching, a shadow volume-ok a Doom 3-ban mutatkoztak meg és a MegaTexture az Enemy Territory: Quake Wars-ban. Carmack motorjait több más játékhoz is felhasználták, úgy mint például a Half-Life-hoz, a Call of Duty-hoz és a Medal of Honor-hoz. Alap (már) http://hu.wikipedia.org/wiki/John_CarmackHa egyebet... És télleg kéne mán egy BFG
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #200 Dátum: 2008.09.01 20:05 » |
|
Zakaja, vagy ki vagy te, az a gond veled, hogy te nagyon okosnak-ügyensek akarsz tűnni, csak annyira nem sikerül, hogy én leszek hülyébb, azért, mert téged olvaslak.
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #202 Dátum: 2008.09.01 20:31 » |
|
, vagy ki vagy te, az a gond veled, hogy te nagyon okosnak-ügyensek akarsz tűnni, csak annyira nem sikerül, hogy én leszek hülyébb, azért, mert téged olvaslak.
Eléggé kiemeltem?
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
|
|
« Válasz #203 Dátum: 2008.09.01 20:33 » |
|
Igen Tomi, ismerjük Carmack bácsit, és tisztelen neki Ő egy igazi programozózseni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #204 Dátum: 2008.09.03 14:57 » |
|
Mi az újítás a mostani verzióban? :S
Noobszűrő: aki noobként viselkedik akár a játékban, akár a fórumon, azonnal kickban (360° spinning kick?), a procit átállítja, hogy 20 GHZ-n pörögjön, ami kigyújtja az alaplapot, így a gyerekre ráég a ház. ÉpP' ezért nem ajnálom snekinek, hogy noobként viselkedjen Egyébként nem tudom, hogy mi lehet az újdonság, mert még nem töltöttem le... de féljetek a kickbantól XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #205 Dátum: 2008.09.03 16:19 » |
|
Pihent XD De ilyen télelg lehetne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #206 Dátum: 2008.09.04 06:43 » |
|
Wan is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vador
Vendég
|
|
« Válasz #207 Dátum: 2008.09.24 18:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 2008.09.24 19:14 » |
|
köhöm.. even egyenlőre eventötlet topik... nam kérdettük milyen játékokkal jáccottál.. és azt se hogy kinek tetszik a pálya.... és mit osztogatunk gyere fel és rádosztogatok pár rakettát és mi lenne ha nem használná 26 milla idióta szmájlit láma?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|