Big.Sün
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
*Basketball is My LIFE *
|
|
« Dátum: 2010.11.07 14:53 » |
|
Sziasztok azért nyitottam ezt a topicot mert csináltam vagy 2-hónapja egy klánt....És rámennék magára a klán adatlapjára h oszlassam de ezt írja "SQL hiba próbálja újra na ezt próbáltam vagy 10000x.... mit csináljak segítsetek !! pls
|
|
|
Naplózva
|
Újra játszik "bigicsunáj"-by SzéCsi "Gumisün O_o"-by Dark G. "Sukársün "-by Dark G. xD Én. WÁÁÁÁÁ Tiger.Ez mindig kedvre derít )))))
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2010.11.07 17:17 » |
|
Nyugi, nekem is ez van.Majd egyszer megcsinállja valaki, jobbat én se tudok.
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010.11.07 19:32 » |
|
Most jó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SgtChris
Vendég
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010.11.09 19:00 » |
|
Nos nem nyitok ezért új topicot. Amikor alapítani akarok egy klánt akkor mindent kitöltök a klán névtől kezdve a klánleírásig és azt írja ki hogy "Nem írtál klán nevet!" Több próbálkozásom is volt más névvel de... Akkor sem engedi. Miért? Nem megengedett karakter? ( ' )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010.11.10 18:01 » |
|
Ez egy bug, igen.. De ne használj ',/,\ jelet, mert nem tudod feloszlatni, csak kiírja: SQL Hiba!
Egyébként nem tudom, ez fura.
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010.11.10 21:04 » |
|
Ömm én tok egy másikat pl: szavazás volt H.G-be és nem nyertem meg (de megnyomtam h belépek a klánba) és hiába nyomom 3000x akk műkszik a "nem várok tovább" gomb csak ugy sikerült megoldanom h alapítottam egy klánt és feloszlattam... Megoldás?
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010.11.10 21:47 » |
|
Ez, hogy gyors alapítassz, majd feloszlatsz egy klánt.
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
SgtChris
Vendég
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2010.11.11 19:11 » |
|
Ez egy bug, igen.. De ne használj ',/,\ jelet, mert nem tudod feloszlatni, csak kiírja: SQL Hiba!
Egyébként nem tudom, ez fura.
Kösz pszihó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rage
Új
Nem elérhető
mitulus XD?
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010.11.18 16:11 » |
|
képzeljétek alapitotam egy klánt ki léptem a profilombol és amikor visza léptem már nem az enyém a klán be akarok lépni egybe és vissza dob a keresek egy klánhoz ha valaki meg mondja mit tudok csinálni azt megköszöném nagyon
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.11.18 18:40 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2010.11.18 18:40 » |
|
Kiszedhetnéd az egeredből a kajamaradékot, vagy mittudom én mi szorult bele, de minimum elvihetnéd olyan helyre, ahol nem lehet beszúrni smileykat. Főleg, ha egyáltalán nem passzol a legutóbbi mondathoz...
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
rage
Új
Nem elérhető
mitulus XD?
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2010.11.18 18:49 » |
|
kösz sokat segitet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
666™
Veterán tag
Nem elérhető
|N3wbee117| REACH Rank: Lt. Colonel grade 2
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010.11.27 00:10 » |
|
ez velem is gyakran megesset egy régebbi accommal alapitok egy klánt.kilépek és mire belépek semmi.és ki se lehet lépni de ujat alapitani lehet.de a név ugyanugy foglalt lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Big.Sün
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
*Basketball is My LIFE *
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010.12.28 21:00 » |
|
BOLINT !! Pls csináld meg nekem mert nagyon idegesítő ez így 2hónapja várom h csinálj valamit de semmi ........
|
|
|
Naplózva
|
Újra játszik "bigicsunáj"-by SzéCsi "Gumisün O_o"-by Dark G. "Sukársün "-by Dark G. xD Én. WÁÁÁÁÁ Tiger.Ez mindig kedvre derít )))))
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2010.12.28 21:47 » |
|
Eddig se tartott erre válaszolni? Most jó?
Azért néha jól jönne, hogy ha valami nem megy, akkor a kérdezés után nem hónapok után nézünk a fórumra választ keresni.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Nesh.
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2010.12.29 09:38 » |
|
Mark, azóta sem jó neki.
|
|
|
Naplózva
|
sajtoskrumplit enni egy puncipöcögtető bizbasszal a kezedben és közben a tányér melett ami egy puncinvan nem akármiyen élvezhető érzést ad,egy uborka! (blush)
|
|
|
|