-D- Banán
|
|
« Dátum: 2010.11.12 16:01 » |
|
Üdvözlök mindenkit! Mint a címben láthattátok: Feliratkozás! Hogy mire is vonatkozik? Nos, a 7. részben 3mas csapatokkal kell indulni! Jelentkezni itt lehet, de előre beszéljétek meg a csapatokat, és ide csak a neveket kérem. Határidő egyelőre nincs, és képeket sem közölnék még, mert folyik a tesztelés. http://data.hu/get/3313653/Stickman.rarAddig is várom a jelentkezőket! Kicsit kifejtem, hogy miért kell csapatokba szerveződni. Nos, a képen a félkész állapotban láthatjátok a pályát: Valahol középtájt van egy kereszteződés. Mindegyikőtöknek egy megadott irányba kell majd mennie. Az a csapat nyer, amelyiknek mindhárom embere egyszerre tartózkodik a neki szánt célzónában. Azt, hogy ki merre megy ti döntitek el. A csapatok a következőképpen lépjenek majd be: [CSAPATNEVE]_NEVED pl.: [Tesztelő]_Banán
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.22 14:50 írta -D- Banán »
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2010.11.12 16:02 » |
|
Ki tesztel? Csak hogy tudjam hogy kit válasszak :]. (miarákezafeliratkozás?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010.11.12 22:00 » |
|
*Update* Csekk az első hszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010.11.12 22:13 » |
|
És Bani gondolom nem jön versenyezni .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010.11.12 22:18 » |
|
Természetesen itt is bíró leszek. A tesztelők pedig csak versenyen kívül nevezhetnek, mert unfair lenne a többiekkel szemben -hiszen már begyakorolhatták a pályát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010.11.12 22:19 » |
|
És gondolom nem leszel mindig onlány, tehát akkor mindhármunknak kell egy videó a bizonyításhoz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010.11.12 22:20 » |
|
És gondolom nem leszel mindig onlány, tehát akkor mindhármunknak kell egy videó a bizonyításhoz? Pontosan. Vagy megkérni valakit, hogy vegye lentről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2010.11.13 00:54 » |
|
Banán... Törekedj a szépségre
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010.11.13 09:43 » |
|
A nehézségre törekszek. Tesztelőnek szívessen megyek( persze, ha engeded), versenyezni most nincsen kedvem. Csak azok tesztelhetnek akik megnyertek egy menetet, vagy különdíjasok. Egyelőre csak úgy lehetsz tesztelő, ha végigcsinálod a BSC5öt (és videóval bizonyítod) vagy megnyered a mostani kört.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2010.11.13 09:53 » |
|
Csak azok tesztelhetnek akik megnyertek egy menetet, vagy különdíjasok. Egyelőre csak úgy lehetsz tesztelő, ha végigcsinálod a BSC5öt (és videóval bizonyítod) vagy megnyered a mostani kört. [/quote] A BSC5-öt senki se vitte végig :S még tiger se aston még cselendzezni ( ) se tud :S akk nem lehet csak ugy simán jelentkezni? (én eddig a BSC1,2,3-mat vittem ki a 3mat látta tiger,cody és még vki...) akk tudok jelentkezni? EDIT: elrontottam az idézetet bocs :S (nem rakom be ujra lusta vok )
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2010.11.13 10:06 » |
|
Istenem... A CSAPATOSTUL melyik részét nem értitek? Jelentkezni akarsz? Keresd fel két ismerősöd, és kérd meg, hogy jöjjenek veled BSCzni. Már többen is jelentkeztek itt egyedül. Keresd meg őket, és alakítsatok ki csapatot. UTÁNA írjátok le ide, hogy kik vannak a csapatban, és a csapat nevét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010.11.13 10:12 » |
|
Istenem... A CSAPATOSTUL melyik részét nem értitek? Jelentkezni akarsz? Keresd fel két ismerősöd, és kérd meg, hogy jöjjenek veled BSCzni. Már többen is jelentkeztek itt egyedül. Keresd meg őket, és alakítsatok ki csapatot. UTÁNA írjátok le ide, hogy kik vannak a csapatban, és a csapat nevét.
van egy kis gond "LÁMÁK" nincsenek jó cselendzezők csak cakk,Tiger max még Gyümi nem ismerek többet akinek lenne ESÉLYE végigvinni ők a legjobbak (+én ) jelentkeznék de velük is meg kéne beszélnem... és ők nem biztos h vállalnának engem mert ők ugyan próbbak mint én de én nagyon csipázom cselendzs ezért jelentkeztem egyedül UI:Bocs bani értettem csak nem hiszem h tudnék csapatba menni azért jelentkeztem :S
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010.11.13 10:20 » |
|
van egy kis gond "LÁMÁK" nincsenek jó cselendzezők csak cakk,Tiger max még Gyümi nem ismerek többet akinek lenne ESÉLYE végigvinni ők a legjobbak (+én ) jelentkeznék de velük is meg kéne beszélnem... és ők nem biztos h vállalnának engem mert ők ugyan próbbak mint én de én nagyon csipázom cselendzs ezért jelentkeztem egyedül UI:Bocs bani értettem csak nem hiszem h tudnék csapatba menni azért jelentkeztem :S Te sem vagy épp profi. HA felmennék szerverre és meghívták melléd 2 véletlenszerű embert, talán jobbak is lennének. Szóval nem lesz nehéz magad mellé csapatot keresni. Ui.:A kritikát bírni kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2010.11.13 10:22 » |
|
Hogy mire is vonatkozik? Nos, a 7. részben hármas csapatokkal kell indulni!
Are you feel it now?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2010.11.13 11:46 » |
|
*Do / Can.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
|