fradi
|
|
« Válasz #1035 Dátum: 2011.08.01 20:40 » |
|
sorry, hogy felmentem a realmra
Én a helyedben elbujnék a jó büdös pitsa legmélyére. csak a legvégén voltam és akkor már a résztvevők is szálingóztak és zsolt azt mondta maradhatok a cw-nek is vége volt már, de azért kössz a tanácsot Ez így van,sokkal nagyobb gond volt akik Dark előtt voltak ott.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
darkshot
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1036 Dátum: 2011.08.01 20:43 » |
|
ez megnyugtató.
|
|
|
Naplózva
|
A két klán nagy öregje sörrel a kezükben,nézik a mecset,mikor vagy 20-an várják,hogy megbeszéljük az időpontot.COOL.
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #1037 Dátum: 2011.08.01 20:54 » |
|
Hallom miután elmentem, kudarcba fulladt az egész.Visszavágót, és kussba a realm nevet-,-" nem ezért találtam ki ekkora fantáziával, hogy ti kicsevegjétek.
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #1038 Dátum: 2011.08.01 20:58 » |
|
Okés.Akkor a hétvégén lenne jó,addig mindenki fel tud készülni.A használható fegyvereket is meg kell addig beszélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1039 Dátum: 2011.08.01 21:11 » |
|
MPG és M4.A hétvége nekem is jó.
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
Betonkezű BlueBoy1995
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1040 Dátum: 2011.08.01 21:14 » |
|
MPG és M4.A hétvége nekem is jó. Mp5 lehetne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1041 Dátum: 2011.08.01 21:19 » |
|
Mondjuk az kb. olyan erőségű mint az M4 szóval nem lenne előnye az Mp5nek.De erről majd az ELITesek nyilatkoznak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #1042 Dátum: 2011.08.01 21:34 » |
|
Okés.Akkor a hétvégén lenne jó,addig mindenki fel tud készülni.A használható fegyvereket is meg kell addig beszélni.
Menjen mindenki azzal, amivel akar. Engem nem a hsnlöveg zavart, hanem hogy minden gyík előjött alt+tab, 10054, ping, nem vált realmet stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #1044 Dátum: 2011.08.02 09:39 » |
|
Büdös nácikok, faßisták! Lehet, hogy a tegnap a katlancsatákat megnyertétek, és eljutottatok Moszkva elővárosáiig, de hős népünk a bölcs Naf Ftalin vezérletével elkerültük a súlyos vereséget, erőinket átcsoportosítottuk és az urali gyárakból kikerülő hightech ms termékekkel az ellencsapásra felkészültünk. По долинам и по взгорьям Шла дивизия вперед, Чтобы с бою взять Приморье - Белой армии оплот. Наливалися знамена Кумачом последних ран, Шли лихие эскадроны Приамурских партизан. Этих лет не смолкнет слава, Не померкнет никогда, Партизанские отряды Занимали города. И останутся как в сказке, Как манящие огни, Штурмовые ночи Спасска, Волочаевские дни. Разгромили атаманов, Разогнали воевод, И на Тихом океане Свой закончили поход. http://www.youtube.com/watch?v=t7T-nvKWsiQ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #1045 Dátum: 2011.08.02 10:14 » |
|
Oké,oké.Legalább egy kis orosz szöveget látok,nem mindig csak az a fránya angolt.Mi készen állunk a revansra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #1046 Dátum: 2011.08.02 10:55 » |
|
1967-ben a hét napos háború alatt a szírek Panzer IV-kel ! harcoltak az izraeliek ellen. Én is visszanyúltam az xp előtti retro korszaba. (igaz, eddig csak 113 frissítést kellett telepítenem - majd killre átváltjuk) de eddig minden pö(c)sre indul (értsd oroszosan: egy népszava /14 kilós kalapács/ mindent megold). Ha nem zavatok át techbe még mindig szenvedek. A tech-velorex kamuflázsa szovjet csak a felségjel hiányzik róla, ergo az oroszoknál van csúcstechnológia az ms problémákra is. A lényeg: mostmár Berlinig meg sem állok. Egy kill a 35 ellen. Reszkess fradi! és add meg magad!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #1047 Dátum: 2011.08.02 11:37 » |
|
Amennyiben van még szükséges infó ezen a részen, vigyétek át a klán profiljára.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
laci409
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1048 Dátum: 2011.08.02 17:22 » |
|
Nagyon sajnálom hogy hétfőn nem tudtam ott lenni a cw-n.Csak táborba+asiába voltam haverommal.Sry.
|
|
|
Naplózva
|
Pedofil a láthatáron*.*
|
|
|
Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #1049 Dátum: 2011.08.02 18:07 » |
|
Énsem voltam tegnap sorry, elhalaszthatatlan, egésznapos programom volt :$ Hiki, neked meg a gumi kopjon, ne a lelked
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|