JELackland
|
|
« Válasz #135 Dátum: 2010.12.06 22:26 » |
|
Rudi kifakadása miatt bocsánat. Szegény nem tudja elviselni, hogy mi vagyunk az alap, amire az egész stick épül. Az elmúlt időben pedig nem fórumozott, így nem is tudhatja, hogy milyen zavaró volt, hogy nem mi vagyunk legalul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #136 Dátum: 2010.12.06 22:32 » |
|
nem mi vagyunk legalul. Jel éppen hogy a ti klánotok van legalul a klánok résznél ezért tényleg rátok épül az egész. Míg volt Hg-nak is fórumrésze,addig ők voltak legalul. Viccet félretéve szerintem teljesen mindegy a sorrend.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.07 12:01 írta fradi »
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #137 Dátum: 2010.12.06 23:15 » |
|
Nem rohadtul mindegy, hogy ki hányadik helyen van? Nem itt kell nézni a sorrendet, hanem a toplistán Am hg fórum miért szűnt meg? Nem ütötték meg az értelmi szint elvárásokat? Ez már előre sejthető volt, hogy nem lesz hosszútávú.
|
|
|
Naplózva
|
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #138 Dátum: 2010.12.06 23:44 » |
|
Rudi kifakadása miatt bocsánat. Szegény nem tudja elviselni, hogy mi vagyunk az alap, amire az egész stick épül. Az elmúlt időben pedig nem fórumozott, így nem is tudhatja, hogy milyen zavaró volt, hogy nem mi vagyunk legalul. Rudi ideges mert sok a dolga és már is késésben van. Ő húzza a Mikulás szánját, ne szórakozzatok már! Ha nem tudja kiszállítani az ajándékokat akkor nagyon mérges lesz rá a Mikulás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #139 Dátum: 2010.12.06 23:48 » |
|
Rudi kifakadása miatt bocsánat. Szegény nem tudja elviselni, hogy mi vagyunk az alap, amire az egész stick épül. Az elmúlt időben pedig nem fórumozott, így nem is tudhatja, hogy milyen zavaró volt, hogy nem mi vagyunk legalul. Rudi ideges mert sok a dolga és már is késésben van. Ő húzza a Mikulás szánját, ne szórakozzatok már! Ha nem tudja kiszállítani az ajándékokat akkor nagyon mérges lesz rá a Mikulás. Így már érthető,miért nem kaptam még meg a Mikulás napi csomagomat.Gondolom azt is Rudi dolga lesz majd kiszállítani.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #140 Dátum: 2010.12.07 00:02 » |
|
Nem rohadtul mindegy, hogy ki hányadik helyen van? Nem, mert már rögzült, hogy hova kattintsak .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #141 Dátum: 2010.12.07 00:06 » |
|
Akkor most megkell szoknod, mert mostantól ez az új trend
|
|
|
Naplózva
|
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #142 Dátum: 2010.12.07 00:07 » |
|
Elkellne itt egy kis rendszabályozás. Segítsek? Nekem is acélbetkósom van. :]
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #143 Dátum: 2010.12.07 00:11 » |
|
Hagyjatok Tigernek is vmit. Mostanában nagyon elvan lustulva Ha vmit elvállal, akkor a felelősséget is vállalja hozzá. Moderálómájsztró
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kanos
Rendszeres látogató
Nem elérhető
"\[O_o]/"
|
|
« Válasz #145 Dátum: 2010.12.07 08:25 » |
|
Rudi kifakadása miatt bocsánat. Szegény nem tudja elviselni, hogy mi vagyunk az alap, amire az egész stick épül. Kacsint Az elmúlt időben pedig nem fórumozott, így nem is tudhatja, hogy milyen zavaró volt, hogy nem mi vagyunk legalul. Rudi ideges mert sok a dolga és már is késésben van. Ő húzza a Mikulás szánját, ne szórakozzatok már! Ha nem tudja kiszállítani az ajándékokat akkor nagyon mérges lesz rá a Mikulás.
Így már érthető,miért nem kaptam még meg a Mikulás napi csomagomat.Gondolom azt is Rudi dolga lesz majd kiszállítani. Fradi te nem kapsz semmit mert rossz "kisfiú" voltál. Remélem nem tapostam bele lelki világodba.
|
|
|
Naplózva
|
...És lám világosság jő a Földre. . .vagy egy meteorit? Nehéz eldönteni.
|
|
|
Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #146 Dátum: 2010.12.07 09:03 » |
|
Hagyjatok Tigernek is vmit. Mostanában nagyon elvan lustulva Ha vmit elvállal, akkor a felelősséget is vállalja hozzá. Moderálómájsztró Na jah,hagyjatok neki is,még panaszkodni fog,hogy elveszitek a melóját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tigerdash
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 2010.12.07 14:55 » |
|
Nincsmit törölni, offtopik... Amúgy ha télibajnokságon lesz quad, 300%, hogy még meg sem fog fordulni a fejemben, hogy véletlenül menjek.
|
|
|
Naplózva
|
"HADJÁK,ELLENFELEITŐ,HAGGYA,PROBÁLT,MÉRT,MERT?!,BAL[Ađz,NYUGOT,SEGTSÉGÉRT,ÁLJ,TANÚLTUNK,felhúzod a vizet,moovie maker,stódiójában,MAGYARSZÖVEG,élletbenmaradásért,vágógép,felvevő program" - by xpisti, thx 2 Bennnii
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #148 Dátum: 2010.12.07 15:18 » |
|
Hát pedig 100%, hogy lesz. Olvasd végig az utcsó 3 oldalt a Téli Stickman bajnokságról. Én próbáltam ösztönözni Womit, de nem engedett. Minden fegyvert lehet használni és nincsen kivétel. Nekem pedig nincs sok kedvem 10 quados ellen játszani. Másik ha Tiger nem jön nemmegyek énsem, úgyhogy Fradi remélem jó beugróid vannak. Lehet jobban járnánk ha nem is indulnánk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #149 Dátum: 2010.12.07 15:23 » |
|
A Quad része a játéknak. Ha valami nem tetszik reklamáljatok ti bajotok, nem lesztek meg, ki lesztek zárva. Senki nem fog könyörögni... Csiga te meg könnyíteni akarod fradi dolgát vagy nehezíteni? - ezt most halál komolyan kérdem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|