Csiga
|
|
« Válasz #180 Dátum: 2010.12.09 19:18 » |
|
Nem megyek sehova. Ha menni akartam volna, már megtehettem volna. Nincs több kill, nincsen több fórum. Majd azért néha felnézek, hogy mivan veletek(ELIT). De egyebet nem akarok már ettől a játéktól. Fradi vegyél fel MSN-re. Veled akarok beszélni. Nemhiszem, hogy itt akárkire is tartozna még ez a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
|
|
|
Kanos
Rendszeres látogató
Nem elérhető
"\[O_o]/"
|
|
« Válasz #181 Dátum: 2010.12.10 19:48 » |
|
No Komment...
|
|
|
Naplózva
|
...És lám világosság jő a Földre. . .vagy egy meteorit? Nehéz eldönteni.
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #182 Dátum: 2010.12.10 22:00 » |
|
Csiga azért a téli bajnokságra eljössz?
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #183 Dátum: 2010.12.10 23:53 » |
|
Téli bajnokság valszeg különszerón lesz és ott nemszámol killt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #184 Dátum: 2010.12.11 16:25 » |
|
Gyerekek,aki még nem válaszolt arra ,hogy mikor lenne jó neki az elődöntő,az írja már meg a klán-off topikba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.12.11 19:02 írta fradi »
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #186 Dátum: 2010.12.11 18:18 » |
|
Gyerekek,aki még nem válaszolt arra ,hogy mikor lenne jó neki az elődöntő,az írja már meg a klán-off topikba.
Ez éppen az.
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #187 Dátum: 2010.12.11 19:01 » |
|
Ez éppen az. Sensui az acc rendszeren gondoltam,mert a klán belső ügyeit továbbra is ott beszéljük meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #188 Dátum: 2010.12.11 19:33 » |
|
Ja jó így már tiszta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #189 Dátum: 2010.12.11 21:02 » |
|
Sunny jó a profilképed! Köszi-^^- Majd cserélgetem én is ..idővel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #190 Dátum: 2010.12.14 15:02 » |
|
Tisztelt klán tagok.Lenne egy ötletem.Mivel a klán vidink igen régen volt csinálva,és azóta pár ember nincs a klánban már,illetve helyettük jöttek újak,ezért arra gondoltam hogy a téli szünetben csinálhatnánk egy újat,vagy ezt a régit lehetne kicsit átszerkeszteni,hogy benne legyenek az új tagok.Ki lehetne egészíteni még pár szép killel is,meg ilyenek.Shef rád gondoltam mint operatőr,mert te azért ott vagy a szeren. Mit szóltok hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tigerdash
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #191 Dátum: 2010.12.14 15:06 » |
|
Nekem ok. Téli szünetben úgyis kocka leszek, mert nemtudok mit csinálni a ***** hidegben.
|
|
|
Naplózva
|
"HADJÁK,ELLENFELEITŐ,HAGGYA,PROBÁLT,MÉRT,MERT?!,BAL[Ađz,NYUGOT,SEGTSÉGÉRT,ÁLJ,TANÚLTUNK,felhúzod a vizet,moovie maker,stódiójában,MAGYARSZÖVEG,élletbenmaradásért,vágógép,felvevő program" - by xpisti, thx 2 Bennnii
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #192 Dátum: 2010.12.14 15:52 » |
|
TAGFELVÉTEL KÖVETELMÉNYEK:
-Tagfelvétel:OFF -Legyen jó fej,ismert és lehetőleg elismert.Anyázás szitkozódás nem elfogadott! -Minimum 10.000 kill. -Komoly szándéka a klánba kerülés! -Aktívan fórumozik/játszik! -Minimum 5 hónapja regisztrált,mind a játékba,mind pedig a fórumra! -Maximum 3 klánja volt eddig,klán vándorokból nem kérünk! -Egy hónapos próbaidő,ha ez alatt valami nem klapol,akkor a klán indoklás nélkül elbocsájtja! -A klánba kerüléshez értelmi színt elvárás!
Hogyha úgy érzed ezeknek megfelelsz,akkor jelentkezz. Khmm... Lenne néhány kérdés. 1.Tagfelvétel:OFF /Mikor lesz megnyitva/2.-Minimum 10.000 kill. -Egy hónapos próbaidő,ha ez alatt valami nem klapol,akkor a klán indoklás nélkül elbocsájtja! /Tehát 10000 alatt próbaidő?/3.-Maximum 3 klánja volt eddig,klán vándorokból nem kérünk! /Ha nyolc hónap alatt volt négy? [ Igazából 5 de a [TIM] PIM és [M] együtt számoltam] /Enny lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #193 Dátum: 2010.12.14 15:59 » |
|
Akkor lesz megnyitva a TGF,ha jónak látjuk,vagy ha valaki elmegy a klánból. Minimum 10.000 kill,ezen mit nem értesz?Ez alatt nem veszünk be senkit,ill lehet kivétel ha az illető olyan aki ezt kiérdemli. A próbaidő akárkit veszünk is fel majd,mindenképpen lesz. A jelentkezésben majd leírja a tag mennyi klánja volt,és hogy került ki onnan,és az alapján lesz elbírálva.Egyébként ha minél kevesebb idő alatt volt minél több klánja valakinek,úgy romlik az esélye,de ez szerintem érthető is. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #194 Dátum: 2010.12.14 16:36 » |
|
Tisztelt klán tagok.Lenne egy ötletem.Mivel a klán vidink igen régen volt csinálva,és azóta pár ember nincs a klánban már,illetve helyettük jöttek újak,ezért arra gondoltam hogy a téli szünetben csinálhatnánk egy újat,vagy ezt a régit lehetne kicsit átszerkeszteni,hogy benne legyenek az új tagok.Ki lehetne egészíteni még pár szép killel is,meg ilyenek.Shef rád gondoltam mint operatőr,mert te azért ott vagy a szeren. Mit szóltok hozzá?
Inkább egy teljesen újat akkor már, mert előzőnek se vmi jó a képminősége, aztán még letölteni, szerkeszteni, konvertálni, feltölteni,...már ennyire se lenne jó, mint most. Téli szünetben vmikor, de úgy hogy már az új verzsönnel akkor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|