Stickman Warfare: A játék

2024.11.01 05:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

Oldalak: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 ... 72   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: -ELIT- Általános/Offtopik  (Megtekintve 1170796 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
ChupaChupsBoy
Vendég
« Válasz #315 Dátum: 2011.01.05 14:41 »

matahara-->feltört.
Csak onnan tudom, mert ott van: Weboldal:valami patricio.weboldala.net asszem.

Ja és -ELIT-Binyhun=Misi100.

EDIT: Jackass, ez a Patricio v. ki tört fel titeket?
Nem,az ő neve:Guru1
Naplózva
Csiga
1337 tag
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #316 Dátum: 2011.01.05 15:48 »

Mi folyik itt gyöngyösön? Matát feltörték?
Naplózva

Idézet
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó

2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd

« Válasz #317 Dátum: 2011.01.05 18:18 »

Egy kis vélemény: Ha azért nem veszitek fel Jackasst, mert 150 kille van, akkor csak gratulálni tudok. Lehet, hogy kaki a memóriám, de hozzánk Royal anno pár száz killel került be.
Naplózva
fradi
Téma moderátor

Green Eagle

« Válasz #318 Dátum: 2011.01.05 18:22 »

Szabesz az lehet,de a tied nem az Elit klán volt,és amikor egy E klánba 15 k a tgf,egy HG-be 10k,akkor szerintem hozzánk simán elmegy a 15 k,persze ha valakinek kevesebb van de értelmes,akkor bekerülhet.
Naplózva

Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
Szandií^^
1337 tag

Hmm

« Válasz #319 Dátum: 2011.01.05 19:26 »

Jóvan..ez történt..hát ez történt..nem kell vele foglalkozni(eddig sem érdekelt senkit sem) és ott a pont. És velem sem nagyon..úgysem lehet már segíteni,kicsit azért gáz hogy berakjátok mindenhova..és nem szerettem volna,hogy mindenütt lássák,aki akar,az az accomon..nem itt közszemlére..de már mind1.>.<"

A tagok meg jönnek-mennek..így van rendjén...
Naplózva

~Először figyelembe sem vesznek, aztán nevetnek rajtad, aztán harcolnak ellened, és aztán nyersz.*

De igaz ez.. http://www.demotivalo.net/pic/1312069182-aR9tRk.jpg
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó

« Válasz #320 Dátum: 2011.01.07 16:40 »

Fradi. Ha komolyan gondlod ezt a 3 klános dolgot, akkor kallo_peti mit keres nálatok pl... Volt ma szerencsém hozzá külön realmon, és mit ne mondjak, elég egy paraszt gyerek. Kicsit éreclődök vele, egyből elkezd anyázni, és arra raj, hogy mennyi killje van. Aztán békén hagytam, de folytatta a fasságait, és direkt lövöldözött, mikor nem egyszre mondtam neki szépen, hogy ne tegye. Én nem akarok beleszólni az életetekbe, de, ha így folytatjátok, veszteni fogtok a megítélésetekből. Lehet szidni a véleményem miatt, de ehhez jogom van, még ha nem tetszik akkor is, bár ki lehet törölni.
Naplózva
fradi
Téma moderátor

Green Eagle

« Válasz #321 Dátum: 2011.01.07 16:43 »

Szabesz.Mikor Peti hozzánk jött akkor még nem volt ez a 3 klános dolog,ez az egyik.
A másik ,hogy pont te panaszkodsz valakire ,azért mert troll,mikor abba te vagy a nagymester.
Harmadik meg ha nem akarta hogy érdeklődj,akkor ne tedd.Az más kérdés hogy ezt hogy adta a tudtodra.
Naplózva

Szabesz-kun
Megszállott fórumozó

« Válasz #322 Dátum: 2011.01.07 16:47 »

Nem érdeklődtem, ércelődtem. Nagy különbség. Csak kicsit teszteltem, mennyi értelem van benne. Úgy néz ki, közel 0.
Naplózva
Tigerdash
Veterán tag
**

« Válasz #323 Dátum: 2011.01.07 16:48 »

Szabesz, te bárkit fel tudsz idegesíteni, még akkor is, ha jóarc próbálsz lenni.
Naplózva

"HADJÁK,ELLENFELEITŐ,HAGGYA,PROBÁLT,MÉRT,MERT?!,BAL[Ađz,NYUGOT,SEGTSÉGÉRT,ÁLJ,TANÚLTUNK,felhúzod a vizet,moovie maker,stódiójában,MAGYARSZÖVEG,élletbenmaradásért,vágógép,felvevő program" - by xpisti, thx 2 Bennnii
fradi
Téma moderátor

Green Eagle

« Válasz #324 Dátum: 2011.01.07 16:49 »

A te ércelődésedből szerintem nem sokan kérnek ebben a játékban.Azért sem,mert olyan furcsán tudod előadni.
Részemről lezárva az ügy,ha maradt benned meg nem válaszolt kérdés,akkor privátban szívesen válaszolok.

EDIT: Peti ismerjük Szabeszt,nem kell bemutatni.Nyugi van,és nem akarok több hsz-t erről a témáról.Peti egy jó tanács.Legközelebb ha ilyen lesz csinálj fotót,és máris igazolod magad,ennyi.
« Utoljára szerkesztve: 2011.01.07 17:09 írta fradi » Naplózva

kalló peti
Teljesértékű Tag
**

« Válasz #325 Dátum: 2011.01.07 17:00 »

Fradi tudod hogy volt?Ma egy gyerekkel bugoltam bug szerón.Erre egyszer csak ő is jön erre a szerora és azt írja nekem hogy mekkora egy láma vagyok meg hogy hogy kerültem be az elitbe ez volt az első amit nekem irt.Persze hogy ideges leszek erre ki nem lenne az ha csak úgy ok nélkül lelámáz.....Mellesleg egyszer sem mondtam hogy anyá.d.Meg nem szabesz nevű accodal jöttél fel hanem valaki the undertravel vagy mi.Meg se mondtad hogy kivagy csak engem lámáztál.Mért nem jöttél fel szabesz acoddal mi?Féltél vagy mi?És hogy képzelsz olyanokat irogatni hogy láma vagyok meg hogy még pár olyan ember mint én a klánba kerül és az elit is egy nagy láma klán lesz....Ilyeneket mért nem mondasz meg fradinak mi?Olyanokat mondasz rólam hogy dicsekedek a killjeimmel?Elmondom neked szabesz hogy SOHAnem dicsekedtem a killjeimmel.Dicsekednie max fradinak kéne vele...Szabesz te nem vagy eegy 100-as.Meg az tesztelés hogy rögtön az az elsŐ szavad az hozzám hogy láma vagyok?Szépen kértél hogy ne löjjelek le?Azt mondtad hogy a jó büdös any.ádat hogy lelöttél,hogy van merszed ilyeneket mondani hogy szépen kértél mi?
Naplózva
Tigerdash
Veterán tag
**

« Válasz #326 Dátum: 2011.01.07 17:08 »

PMben tépni egymást.
Naplózva

"HADJÁK,ELLENFELEITŐ,HAGGYA,PROBÁLT,MÉRT,MERT?!,BAL[Ađz,NYUGOT,SEGTSÉGÉRT,ÁLJ,TANÚLTUNK,felhúzod a vizet,moovie maker,stódiójában,MAGYARSZÖVEG,élletbenmaradásért,vágógép,felvevő program" - by xpisti, thx 2 Bennnii
Adam15
Veterán tag
**

Elmélkedő vándor a nagyvilágban

« Válasz #327 Dátum: 2011.01.07 19:35 »

Fradi, a ZS az gun vagy tech csapat a klánbázison?
Naplózva

Szandií^^
1337 tag

Hmm

« Válasz #328 Dátum: 2011.01.07 20:46 »

Na ezt muszáj betennem :'D (Csak nem humortopicba,nehogy duplahsz.-eljek:P) Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog

Egy férfi a nudista strandon keresett magának egy napozóágyat. Amikor egy kislány odalépett hozzá, az újságot, amit épp olvasott, rádobta a farkára. A kislány megkérdezte: - Mi van ott az újságod alatt? A szivar gyorsan kapcsolt, és azt mondta: - Egy kisma...dár. A kislány tovább állt, a szivar pedig elszunnyadt a napozóágyon. Amikor felébredt, egy kórteremben találta magát, és szörnyű erős fájdalmai voltak. Egy rendőr faggatta, hogy mi történt vele: - Nem tudom - válaszolt az ürge - a strandon feküdtem egy napozóágyon, odalépett egy kislány, kérdezett valamit, majd azt hiszem, elszunnyadtam, és a következő, amire emlékszem, hogy itt vagyok. A rendőr visszament a strandra, megtalálta a kislányt és megkérdezte, mit csinált azzal a meztelen pasival: - Vele? Semmit! A madárkájával játszottam, de az szembeköpött, ezért kitekertem a nyakát, széttörtem a tojásait, és felgyújtottam a fészkét. x'DDD -Facebook-ról xDDD
Naplózva

~Először figyelembe sem vesznek, aztán nevetnek rajtad, aztán harcolnak ellened, és aztán nyersz.*

De igaz ez.. http://www.demotivalo.net/pic/1312069182-aR9tRk.jpg
SzÉcSi97
1337 tag

SAJTfőzelék^^

« Válasz #329 Dátum: 2011.01.08 09:51 »

Szegény madár.Szegény kislány (szembe köpték). :S xD
« Utoljára szerkesztve: 2011.01.08 09:59 írta SzÉcSi97 » Naplózva

Tomi[]
Egy gondolat bánt engemet, kádban bálnák közt halni meg. xD by Petőfi Sándor
Oldalak: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 ... 72   Fel
Nyomtatás
Ugrás:  

Az oldal 0.026 másodperc alatt készült el 21 lekéréssel.