Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #510 Dátum: 2011.02.23 19:27 » |
|
O a nyelvtanulás..még 1 pup az ember hátára Am tök szupi,bepakoltam a telomba a régi sim kártyámat oszt azon bezzeg megy a net Hinnye...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #511 Dátum: 2011.02.25 12:22 » |
|
Amúgy ti hogy veszitek rá magatokat a tanulásra? Mer' én hazaérek, felmegyek tanulni. De a 2óra görnyedésből ha 10 percet olvasgatok. Rohadtul unom már ezt az egészet.
A félévim úgy lett 2.6, hogy szó szerint semmit nem tanultam. Még soha nem buktam. Nemistervezem.
Idézhetnék egy klasszikust: Naakkor sorbaállni, p*csánrúgáslesz. ha ezekután bakancsban trappolva a szélsőjobberbüszkeségnapján pampogsz a zsiráfok ellen, hogy mennyire szar az életed miattuk, holott csak te csinálsz magadból eleve vesztes leszakadt figurát, akkor én megfojtalak az árpádsávos karszalagoddal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Royal
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #512 Dátum: 2011.02.25 16:31 » |
|
Stofinál a pont, anno nagyobb nevek közt volt olyan is, aki nem járt iskolába, mégis mostanság is emlegetik őket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #513 Dátum: 2011.02.25 17:05 » |
|
Stofinál a pont, anno nagyobb nevek közt volt olyan is, aki nem járt iskolába, mégis mostanság is emlegetik őket...
Említs meg tizet, szépen felsorolva: név; születési hely, idő; és miről nevezetes!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #514 Dátum: 2011.02.25 17:06 » |
|
Nem lesz meg a tíz.
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #515 Dátum: 2011.02.25 17:11 » |
|
Szerintem úgy gondolhatta ,hogy jártak iskolába csak épen nem ment nekik a suli,mint pl Einstein-t említhetném.Hogyha jól tudom akkor meg is bukott ,de az nem biztos.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #516 Dátum: 2011.02.25 17:56 » |
|
Nem vagyok gondolatolvasó, továbbá az sem árt, ha szabatosan meg tudja fogalmazni a mondanivalóját. De... Elvtársak! Igazatok van. Egy-két példa, hogy pártunk és kormányunk segítségével szép karriert lehetett befutni. 1950-1990 között működött az Állami Egyházügyi Hivatal, ennek az élet-halál felett döntő intézménynek a vezetői közül megemlítenék párat: Horváth János (vasesztergályos), Prantner József (kubikus), Miklós Imre (villamos kalauz) elnökök, vagy Grnák Károly, Veres Pál osztályvezetők. Egyrészt rossz hír számotokra, hogy ezek is végeztek alapfokú iskolát (volt aki később képezte magát), jó hír, hogy megfelelő háttérrel végül is lehet érvényesülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #518 Dátum: 2011.02.26 00:02 » |
|
Szerencsére én rendőrtisztnek készülök, szóval nem kell széttanulnom az agyam ...jó fizetés, 25 év után nyugdíj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #519 Dátum: 2011.02.26 00:14 » |
|
Én anno még katona tiszt akartam volna lenni, és ugy hogy közép suli után menni a Zrinyire csak nem jött össze
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #520 Dátum: 2011.02.26 17:33 » |
|
Sheff csak mondom, hogy osztálytársam oda ment és sírva mentek el 2 nap után a társaság nagyrésze, mert nem bírták a fizikai kiképzést. Egyébként ott is kell tanulni, csak ott ami másnak a szabadidő, az ott futással, lőgyakorlatokkal és ilyesmikkel van kitöltve.
|
|
|
Naplózva
|
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #521 Dátum: 2011.02.26 18:08 » |
|
Nefélts engem, gyúrok, duathlonozok, szóval az ilyen futás meg fizikai munkák nemnagy dolog. Tanulás 1, másik 1 a gyakorlat és már rendőr vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #522 Dátum: 2011.02.26 22:18 » |
|
...tehát dózsás. Fradi! Te is jó embereket "nevelsz", skorpiót melengetsz a kebleden.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #523 Dátum: 2011.02.27 22:09 » |
|
Rámegy a pénzed, ha elvisz a bütykös taxi, mert az összes szín közül a kék itt a legkorruptabb szín
|
|
|
Naplózva
|
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
|
|
|
|
|