lemonizzle`*´
|
|
« Válasz #645 Dátum: 2011.04.12 19:03 » |
|
reggel 5-6 km-et olyan 8 perc alatt bicajozok le te pedig itt alázol a 37-42 km/h tempóval
|
|
|
Naplózva
|
lagzikandur.
|
|
|
Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #646 Dátum: 2011.04.12 22:03 » |
|
Meg ha már mozgás,elég az,hogy reggel 5-6 km-et olyan 8 perc alatt bicajozok le? Na figyeld má'! Én csak hülyéskedtem, te pedig itt alázol a 37-42 km/h tempóval? Inkább egyél! Gyorsabb vagyok azért Csak olyan rövidebb utakon járok néha,ahol bizony sok a cigó..és ott azért jobban kell tekerni De a jó az egészben,hogy minden reggel cirkusz van,mindig van tömegbunyó és egy moderálatlan Monika-show féleség a kis mellék utakon,amitől egész nap jobb kedve lesz az embernek De azért jobb félni,mint megijedni Meg a suli is dombon van><"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lemonizzle`*´
|
|
« Válasz #647 Dátum: 2011.04.12 22:52 » |
|
alázol a 37-42 km/h tempóval? Gyorsabb vagyok azért Remélem ezt viccnek szántad! Vagy összetéveszted a biciklit apukád Simsonjával. Én 1km-t 200m-es dombról is 3 perc alatt tettem meg, pedig a traktorokból is csak foltokat láttam. Ha mutatsz bizonyítékot, elhiszem, addig jót nevetek rajtad. :p
|
|
|
Naplózva
|
lagzikandur.
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #648 Dátum: 2011.04.13 00:07 » |
|
Ti nagyon unatkozhattok
|
|
|
Naplózva
|
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
|
|
|
Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #649 Dátum: 2011.04.13 22:31 » |
|
alázol a 37-42 km/h tempóval? Gyorsabb vagyok azért Remélem ezt viccnek szántad! Vagy összetéveszted a biciklit apukád Simsonjával. Én 1km-t 200m-es dombról is 3 perc alatt tettem meg, pedig a traktorokból is csak foltokat láttam. Ha mutatsz bizonyítékot, elhiszem, addig jót nevetek rajtad. :p Jóvan már na Elég tudnod azt,hogy gyorsabb vagyok vagy nézd meg a saját szemeddel Ennyire röhejes lennék?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #650 Dátum: 2011.04.21 20:24 » |
|
Gyerekek semmi téma? Akkor én kezdem.Most voltam fenn jelszó nélkül ,és mindenki azt hitte klón vagyok.Ekkora divat még a klónozás?
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #651 Dátum: 2011.04.21 20:36 » |
|
Még mindig! És ahogy a sok lowacskát lehet ismerni, lesznek még ilyen kedves emberkék.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #652 Dátum: 2011.04.21 20:56 » |
|
Gyerekek semmi téma? Akkor én kezdem.Most voltam fenn jelszó nélkül ,és mindenki azt hitte klón vagyok.Ekkora divat még a klónozás?
Te "szerencsétlen"! Baßod! Téged már a fórumon is klónoznak. A minap láttam egy elite-fradit, aki talán 2-3 hete regizett. Egy mocskos dózsás provokátor lehet. ...hogy én is bosszantsalak: über alles Franzstadt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #653 Dátum: 2011.04.21 20:59 » |
|
Jel benned legalább nem kell csalódnom.Remélem ütötted a lilát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mand.
1337 tag
Nem elérhető
Mandi Family Member ^^
|
|
« Válasz #654 Dátum: 2011.04.21 21:21 » |
|
Ahogy egy klántársam egyszer mondta nekem: klónok háborúja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #655 Dátum: 2011.04.22 12:04 » |
|
Ahogy egy klántársam egyszer mondta nekem: klónok háborúja!
Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk. -.- Amúgy fradi, jól mutat a fradi logó felett a lila csillag.>.< Legalább van egy kis kontraszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #656 Dátum: 2011.04.22 13:56 » |
|
Látod Joe,eddig ezt észre se vettem.Sürgősen szólnom kell Adminnak cserélje zöldre a csillagjaim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsolt998
|
|
« Válasz #657 Dátum: 2011.04.22 21:57 » |
|
Csao all . Rég voltam.Hiányoztam? Na szóval azt szeretném mondani hogy indult egy klánbázis szerver és hogy csinálhatnánk egy elites klánt.Benne vagytok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #658 Dátum: 2011.04.23 10:50 » |
|
Csao all . Rég voltam.Hiányoztam? Na szóval azt szeretném mondani hogy indult egy klánbázis szerver és hogy csinálhatnánk egy elites klánt.Benne vagytok Elvileg Stuki csinált már bázist.Nálam az a gond,hogy be se tudok lépni.Aki jönni akar az techként regizzen.A későbbiekben pedig az ilyen klánbázisos témának van külön topikja Zsolti. Mellesleg örülök,hogy újra itt vagy,és remélem most már leszel is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Márk
|
|
« Válasz #659 Dátum: 2011.04.23 11:14 » |
|
Na ki utálja rajtam kívül a szombat reggeli fűnyírást?
|
|
|
Naplózva
|
A család szétmegy, a nők felednek, nem baj! Mondj áment minden tesóért, mert ők temetnek el majd!
|
|
|
|