Pisti
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2010.12.14 19:06 » |
|
Én azt kérem karácsonyra, hogy béke legyen a családban, és nehogy elveszítsük a fejünk felől a házat. Ennyi nekem elég is lesz a boldogsághoz.
|
|
|
Naplózva
|
"Alea iacta est."
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2010.12.14 19:17 » |
|
Én azt kérem karácsonyra, hogy béke legyen a családban, és nehogy elveszítsük a fejünk felől a házat. Ennyi nekem elég is lesz a boldogsághoz.
Látjátok,itt a pont. Nem minden a pénzről szól,meg ki ad drágább meg nagyobb ajándékot.A szeretet a lényeg és az egészség a családban.Respect neked PISTI.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
666™
Veterán tag
Nem elérhető
|N3wbee117| REACH Rank: Lt. Colonel grade 2
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2010.12.14 19:19 » |
|
Pénzt mert egy LAP-TOP-ra gyüjtök ha megyünk vhova magammal tuggyam vinni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LoL ez a KingKill:D
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2010.12.14 19:32 » |
|
Megható. Tudod nekünk is ez a gond, apának nincs állása se mostmár...Meg mindig veszekedneka szüleim... Igazad van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frg/10
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2010.12.14 20:32 » |
|
Hát az a helyzet hogy már most megvannak az ajándékok, ( Hifi, Monitor, Telefon) de még egy PC-re gyűjtök, mert hát a mostani enyhén kifejezve szar. Adni? Hm...Dezodor, Tusfürdő, home made palacsinta.
EDIT: 55andris, tudomásom szerint már nem gyártanak új szériákat Bionicle-ből. Ha nem csak régebbieket árulnának, én is azt kérnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2010.12.14 20:37 » |
|
családon belül még nem tudom mi lesz.
Erőszak.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2010.12.14 20:38 » |
|
Nekem most van kettő, gyűjteni kezdtem. Én most egy rámpát kértem hozzá, adni; anyunak parfümöt( ), apának szerintem meg sprayt, vagy valamilyen tusfürdőt veszek. Nővéremnek szerintem egy körömlakkot, vagy ilyen köröm-matricát. Mamámnak valami házit, tatámnak pedig szerintem bort, vagy valami jó kis szeszesitalt:). Barátoknak csokit.. Akik meg messze vannak, és ezt olvassák; Azoknak kívánok boldog, jó élményekkel teli, élménydús szép, fehér-karácsonyt!
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2010.12.14 21:01 » |
|
Ti megkínoztátok, megöltétek és feldaraboltátok a Karácsony szellemét ... Nem semmi teljesítmény egy oldal alatt. Grat hozzá.
Karácsony, húsvét, pünkösd mind olyan ünnep, hogy a mai szekularizált világban nyugodtan meg lehetne szüntetni, mint ünnepet, mert egy-két "gyp-sen" kívül a Lényeg senkit sem érdekel. A két elsőt pedig tekinthetjük a konzumidiótizmus ünnepének, ahol az emberek az áruházak "templomaiban" hódolnak az anyagi isteneknek. Ez a Biblia szavával "hamartia" magyarul céltévesztés (bűnnek fordítják általánosan). Az anyagi javak adásával pedig szépen letudjuk mindazt, amit "szeretteinknek" az év többi napján (sőt karácsonykor is) akár csak figyelmetlenségből, akár szándékosan nem adunk meg: a szeretetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2010.12.14 21:21 » |
|
Nállam még nem az az első, hogy azt kapom, amit kérek. Ez csak egy kívánság, ha megkapom, azzal is szerezhetnek olyan örömöt, mintha titokban lett volna. Persze bármi kis ajándék lesz, annak örülni fogok. Remélem, a többiek is így vannak vele....
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2010.12.14 21:29 » |
|
Én nem szoktam kérni. A szüleim tudják, hogy mit szeretek, a nővéreim is. És így teljesen jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2010.12.14 21:30 » |
|
És adni? Azt mit szoktál? Ezt csak azért kérdezem, mert lehet, hogy egyeseknek jó ötletet adsz, pl. nekem, hogy mit vegyek barátnőmnek.
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
Gyümi
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2010.12.14 21:30 » |
|
Én nem kérek semmit.Adni meg készítek valami szépet családtagoknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2010.12.14 21:38 » |
|
Adni:Csinálok szép karácsonyfa díszeket ,öcsémnek Mikulás sapka.És egy PSP-re gyűjtök pénzt +síelésre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2010.12.14 21:43 » |
|
Hát anyukámnak szerintem egy CD-t, tele azokkal a zenékkel amiket szeret (Kungi ötlete ). Apukámnak spray-t (Nem célzásképpen, csak nem jutott semmi eszembe.) De ha tudsz bármi olyat amit a családtagjaid szeretnek akkor simán meg lehet lepni őket. Kistestvérnek kiskocsit, barbi babát, ilyesmiket lehet adni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2010.12.14 23:04 » |
|
Én a családomnak és a barátaimnak is valami személyest adok.
Kapni meg egy biliárd asztalt kapok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|