sTofii™
1337 tag
Nem elérhető
Legenda.?
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2011.01.05 20:47 » |
|
Jack: Igen. Barna: Ilyen jelentkezéssel Nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #76 Dátum: 2011.01.05 20:59 » |
|
Jackass:NEM Barna:NEM
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #77 Dátum: 2011.01.05 21:10 » |
|
EGYIK SEM (jaj caps lock xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #78 Dátum: 2011.01.05 21:29 » |
|
Hali All! CsuKa vagyok.Szeretnék jelentkezni a ELIT klánba. 12 éves vagyok. Tiszaújvárosban lakom. Focizok. Az az álmom h PRO stickmanos legyek és PRO focista. Már régen is rajongtam a klánért sőt sok barátom is van. Kedvenc Fegyoim:MPG , M4A1 , QUADRO , LAW Killem 13951. Volt sok kihagyásom mert feltőrték a karakteremet. De mostmár újra aktív vagyok. Remélem elfogadtok és eggyüt killelhetünk a klánnal. Köszönöm Sziasztok.
Hali All! CsuKa vagyok.Szeretnék jelentkezni a M klánba. 12 éves vagyok. Tiszaújvárosban lakom. Focizok. Az az álmom h PRO stickmanos legyek és PRO focista. Már régen is rajongtam a klánért sőt sok barátom is van. Kedvenc Fegyoim:MPG , M4A1 , QUADRO , LAW Killem 13951. Volt sok kihagyásom mert feltőrték a karakteremet. De mostmár újra aktív vagyok. Remélem elfogadtok és eggyüt killelhetünk a klánnal. Köszönöm Sziasztok.
Csukára nem kell szavazni,mivel a mi klánunk után 2 perccel jelentkezett az M-be is.Ráadásul szóról szóra ugyan ezt írta oda is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
podma
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 2011.01.05 21:38 » |
|
xD lol én is tartózkodok majd még meglátom hogy hogy döntök ... ha döntök xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #80 Dátum: 2011.01.06 14:23 » |
|
Hali All! CsuKa vagyok.Szeretnék jelentkezni a ELIT klánba. 12 éves vagyok. Tiszaújvárosban lakom. Focizok. Az az álmom h PRO stickmanos legyek és PRO focista. Már régen is rajongtam a klánért sőt sok barátom is van. Kedvenc Fegyoim:MPG , M4A1 , QUADRO , LAW Killem 13951. Volt sok kihagyásom mert feltőrték a karakteremet. De mostmár újra aktív vagyok. Remélem elfogadtok és eggyüt killelhetünk a klánnal. Köszönöm Sziasztok.
Hali All! CsuKa vagyok.Szeretnék jelentkezni a M klánba. 12 éves vagyok. Tiszaújvárosban lakom. Focizok. Az az álmom h PRO stickmanos legyek és PRO focista. Már régen is rajongtam a klánért sőt sok barátom is van. Kedvenc Fegyoim:MPG , M4A1 , QUADRO , LAW Killem 13951. Volt sok kihagyásom mert feltőrték a karakteremet. De mostmár újra aktív vagyok. Remélem elfogadtok és eggyüt killelhetünk a klánnal. Köszönöm Sziasztok.
Csukára nem kell szavazni,mivel a mi klánunk után 2 perccel jelentkezett az M-be is.Ráadásul szóról szóra ugyan ezt írta oda is. Ha neki csak ennyire telik,hogy teljesen mind1,hogy hova jelizik,csak felvegyék..Akkor egy hatalmas NEM! És a többi hasonló esethez is ez a véleményem. Ha valaki -ELIT- tag akar lenni,ne 5 (csak mondok egy számot) helyre jelentkezzen,hanem oda ahova tényleg akar..Erre csak ennyit tudok mondani Szerk 1.: Jackass,szép jelentkezés Nekem megfelelt,teljes és jól megfogalmazott.Tőlem megérdemelsz egy IGEN-t Szerk 2.: Barna..sajnálom..de ez egy nem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.01.06 14:40 írta -ELIT- Sunny »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #81 Dátum: 2011.01.06 15:12 » |
|
Jack IGEN Barna NEM
|
|
|
Naplózva
|
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
|
|
|
SzÉcSi97
1337 tag
Nem elérhető
SAJTfőzelék^^
|
|
« Válasz #82 Dátum: 2011.01.07 09:26 » |
|
Jack(Dárt Wéber):IGEN Barna:NEM
|
|
|
Naplózva
|
Tomi[]Egy gondolat bánt engemet, kádban bálnák közt halni meg. xD by Petőfi Sándor
|
|
|
Rotáció(s kapa)
Veterán tag
Nem elérhető
42.000
|
|
« Válasz #83 Dátum: 2011.01.07 12:07 » |
|
Na, hogyha nincsen ponthatár korlát a 150killre én is inkább igent szeretnék mondani Jackass-re.
|
|
|
Naplózva
|
"I beleive, i can fly!"
|
|
|
ChupaChupsBoy
Vendég
|
|
« Válasz #84 Dátum: 2011.01.07 14:37 » |
|
Na, hogyha nincsen ponthatár korlát a 150killre én is inkább igent szeretnék mondani Jackass-re.
Rota irtam neked az -ELIT- offtopicban,hogy ellopták az accom.De megkaptam és azon sok a kill. EDIT:Ez off majd valaki törölje helyettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #85 Dátum: 2011.01.07 15:17 » |
|
Pontosan 15 ezer kill a tgf,de ha kevesebb van valamivel nem vészes. Na, hogyha nincsen ponthatár korlát a 150killre én is inkább igent szeretnék mondani Jackass-re.
Rota irtam neked az -ELIT- offtopicban,hogy ellopták az accom.De megkaptam és azon sok a kill. EDIT:Ez off majd valaki törölje helyettem. 8500 kill nem sok Jackass,főleg nem az Elit klánba,ahol 50 ezer kill az átlag. Egyébként Jackass nem csak a kill miatt nem felelsz meg,hanem a fórumra is csak 1 hónapja regiztél,és három az elvárás,azon felül annak sem felelsz meg hogy több mint három klánod volt. Ennek függvényében sajnos Jackass el kell hogy utasítsalak,akárcsak Barnát. Járjuk a további jelentkezőket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szandií^^
1337 tag
Nem elérhető
Hmm
|
|
« Válasz #86 Dátum: 2011.01.08 21:43 » |
|
Dani,részemről ez egy nem..sorry
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzÉcSi97
1337 tag
Nem elérhető
SAJTfőzelék^^
|
|
« Válasz #87 Dátum: 2011.01.10 18:41 » |
|
Dani:NEM Szőke:IGEN
|
|
|
Naplózva
|
Tomi[]Egy gondolat bánt engemet, kádban bálnák közt halni meg. xD by Petőfi Sándor
|
|
|
Tigerdash
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 2011.01.10 18:52 » |
|
Szőke:igen
|
|
|
Naplózva
|
"HADJÁK,ELLENFELEITŐ,HAGGYA,PROBÁLT,MÉRT,MERT?!,BAL[Ađz,NYUGOT,SEGTSÉGÉRT,ÁLJ,TANÚLTUNK,felhúzod a vizet,moovie maker,stódiójában,MAGYARSZÖVEG,élletbenmaradásért,vágógép,felvevő program" - by xpisti, thx 2 Bennnii
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #89 Dátum: 2011.01.10 20:58 » |
|
Szőke: igen
|
|
|
Naplózva
|
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
|
|
|
|