Calmarius
|
|
« Válasz #720 Dátum: 2009.03.20 22:50 » |
|
Jakb. És 2db óra van rajta. Meg az az izé épület is túl zöld ott.
|
|
|
Naplózva
|
foo.cpp(5) : warning C4996: 'Calmarius' was declared deprecated calmarius.h(666) : see declaration of 'Calmarius' Message: 'This function or variable may be unsafe. Consider using fradi instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. See online help for details.'
|
|
|
kléni
Vendég
|
|
« Válasz #721 Dátum: 2009.03.20 22:55 » |
|
dícsérjétek már meg. ilyet azért még senki nem csinált...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #723 Dátum: 2009.03.20 22:57 » |
|
loool és 114-re még rászerkeszt?
ááááááááááááá....
|
|
|
Naplózva
|
foo.cpp(5) : warning C4996: 'Calmarius' was declared deprecated calmarius.h(666) : see declaration of 'Calmarius' Message: 'This function or variable may be unsafe. Consider using fradi instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. See online help for details.'
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #724 Dátum: 2009.03.20 23:01 » |
|
Ő.. akor is hazugság és rendes realmon kellene elérni Am meg szép eredmény, de 1 low ellen..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #725 Dátum: 2009.03.20 23:11 » |
|
Nem szerkesztett rá, folytatta 124-ig! Nem manipulált kép, csak "manipulált játék"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tetra
1337 tag
Nem elérhető
Fórumremete
|
|
« Válasz #726 Dátum: 2009.03.20 23:36 » |
|
Calma: azért az nem két óra,mert az adatok ilyen sorrendben kerülnek oda: -hely -idő -összkill -hány kill halál nélkül -milyen rang te itt az órát és halál nélküli killeket nézted két órának.... Nos, azóta én is fejlesztettem magamon, rakok is képet. ui.:félreértés ne essék a kép szerkesztett a játék nem... Pár easter egg is került a képre, versenyt hirdetek, ki menyit talál meg Rőzi nem számít, mert neki már átküldtem msn-en, és áttekinthette Sok sikert! http://kepfeltoltes.hu/view/090320/csalas_www.kepfeltoltes.hu_.jpgtetra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #727 Dátum: 2009.03.20 23:54 » |
|
Ejj tetra,ha nem jpg-be mentetted volna,nem látszanának az összeillesztési nyomok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tetra
1337 tag
Nem elérhető
Fórumremete
|
|
« Válasz #728 Dátum: 2009.03.20 23:55 » |
|
Ejj tetra,ha nem jpg-be mentetted volna,nem látszanának az összeillesztési nyomok Oli:nézzd meg a saját ps-eidet... a szöveg mögött ott is kockázva van, mivelhogy jpg, így ott rondít...külön vigyáztam rá, hogy olyan háttérre rakjam a szövegeket... és most amúgy is easter egget kell keresni tetra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #729 Dátum: 2009.03.20 23:56 » |
|
És az hogy épphogy most érted el a 6 éves kort ugyanis 25:99 nem létezik emberi időszámításban.Igen amint az ember betölti a hatot nagyonkeménynek érzi magát xD
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
tetra
1337 tag
Nem elérhető
Fórumremete
|
|
« Válasz #730 Dátum: 2009.03.21 00:01 » |
|
És az hogy épphogy most érted el a 6 éves kort ugyanis 25:99 nem létezik emberi időszámításban.Igen amint az ember betölti a hatot nagyonkeménynek érzi magát xD
Ember! Tudsz olvasni? Mert azt is szintén hatévesen szokás megtanulni. EASTER EGG...pont az a lényeg, hogy alig észrevehető baromságokat rejt el valaki a képen, filmben, stb... vágod? És bizony sértésnek veszem, ha ilyeneket írsz. tetra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #732 Dátum: 2009.03.21 11:28 » |
|
tetra, most így hirtelen nem tudom, de sztem az nem dying
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #733 Dátum: 2009.03.21 11:32 » |
|
Calma: azért az nem két óra,mert az adatok ilyen sorrendben kerülnek oda: -hely -idő -összkill -hány kill halál nélkül -milyen rang te itt az órát és halál nélküli killeket nézted két órának.... Nos, azóta én is fejlesztettem magamon, rakok is képet. ui.:félreértés ne essék a kép szerkesztett a játék nem... Pár easter egg is került a képre, versenyt hirdetek, ki menyit talál meg Rőzi nem számít, mert neki már átküldtem msn-en, és áttekinthette Sok sikert! http://kepfeltoltes.hu/view/090320/csalas_www.kepfeltoltes.hu_.jpgtetra Easteregg: 1) Players on server: 3 (2gun, 1tech), de a kistérképen 4-en vagytok techek!!! 2) A piramis és az őrtorony között vagy, és nem a mayan ruinsnál!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #734 Dátum: 2009.03.21 12:07 » |
|
A piramistól jobbra van egy bunker a domb lábánál, sztem ott van. Ahhoz viszont, hogy onnan látni lehessen a középkori tornyot, ahhoz spawn magasságban kéne lennie, akkor viszont már nem írja ki az előző killeket halál nélkül. Látom nem vágtad a poént Dani, ez nem poén, és neked NAGYON szar humorérzéked van...
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
|