-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2011.04.28 13:53 » |
|
A támadásindítás néha bebugol. Küldésre kattintva nem küldi el az egységeket és továbbra is a faluban maradnak. Van amikor csak harmadik indításra mennek el az egységek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stukker01
1337 tag
Nem elérhető
Barátok Közt Fan
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2011.04.28 15:16 » |
|
A támadásindítás néha bebugol. Küldésre kattintva nem küldi el az egységeket és továbbra is a faluban maradnak. Van amikor csak harmadik indításra mennek el az egységek.
Ezt már én is tapasztaltam... Azért van, mert túl gyorsan indítod a támadásokat. Nem ártana valahogy megoldani, hogy ez a gond ne lépjen fel, mert nagyon idegesítő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2011.04.28 17:52 » |
|
Ez attól van, hogy a skype egy kiegészítőt telepített a böngésződbe. Uninstalláld a programot. Én nem tudok mit tenni De tudsz, egyszer már mondtam is: <meta name="SKYPE_TOOLBAR" content="SKYPE_TOOLBAR_PARSER_COMPATIBLE" /> Más: Csak nálam nem tölt be random képeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2011.04.28 17:56 » |
|
Ja, ez nálam is így van. Most is háromból csak két támadás ment el, pedig vártam közöttük kb. 10 másodpercet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
m4rcee
Veterán tag
Nem elérhető
Ezt ne olvasd el mert...
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2011.04.28 18:25 » |
|
Szerintetek a labornál a Biztonságos élet vagy a Vésztartalék jobb?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2011.04.28 18:55 » |
|
Attól függ mit féltesz jobban: -nyersi -sereg.
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2011.04.28 18:57 » |
|
Ja, ez nálam is így van. Most is háromból csak két támadás ment el, pedig vártam közöttük kb. 10 másodpercet. Javítottam rajta, ha ezek után még egyszer előjön, szóljatok... Más bug van, amit azonnal javítani kéne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Zak
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2011.04.28 19:43 » |
|
Azt nem lehet megcsinálni, hogy lehessen törölni a jelentéseket, vagy akár az üzeneteket.?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2011.04.28 20:09 » |
|
Azt nem lehet megcsinálni, hogy lehessen törölni a jelentéseket, vagy akár az üzeneteket.? Lehet törölni, de csak egyesével
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2011.04.28 20:20 » |
|
Azt nem lehet megcsinálni, hogy lehessen törölni a jelentéseket, vagy akár az üzeneteket.? Lehet törölni, de csak egyesével Ott a gond azt kellene megcsinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2011.04.29 07:11 » |
|
Azt meg tudnád csinálni, hogy amikor térképen ránézek valamelyik falura, akkor írja ki, hogy GUN, vagy TECh és/vagy hány pontos az adott falu?
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2011.04.29 11:27 » |
|
Igen, már csináljuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2011.04.29 15:53 » |
|
Ajánlom: -kezdővédelem. Vagy kössük ponthoz /50/ vagy időhöz /120 óra/ Sok kezdő azért hagyja ott a játékot mert elmegy tőle rögtön a kedve.
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2011.04.29 19:55 » |
|
Nemááár kezdődik... hogy sikerült összehoznod? légyszi keresd vissza a jelentéseket is... volt támogatásod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|