zerocool.
|
|
« Válasz #60 Dátum: 2011.02.18 11:59 » |
|
Kipróbáltam az új verziót és sokkal jobb nem találtam benne bugot tényleg jobb lett. Látom zero vagy huni megcsinálta a kistérképet tetszik ^^ Én fel vagyok írva a versenyre? Igen. felvagy. Bocsássatok meg, nincs időm küldeni mindenkinek a szervernevet:\ Szervernév: bius
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Betonkezű 55andris
1337 tag
Nem elérhető
A Sajt Hörcsög gazdija *.*.
|
|
« Válasz #61 Dátum: 2011.02.18 16:20 » |
|
ah atom király lett huni
|
|
|
Naplózva
|
,,Bekenem magam 5 karátos naptejjel˝ by:Bálint a sticktalin
HK & Kalashnikov & FN & Colt fan.
|
|
|
Benjoy
Új
Nem elérhető
Bolond lawos
|
|
« Válasz #62 Dátum: 2011.02.18 17:14 » |
|
Engem is felirtál? Mármint XD.MEN.-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű BlueBoy1995
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 2011.02.18 19:18 » |
|
Engemis írj fel zero
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #64 Dátum: 2011.02.18 19:40 » |
|
Kipróbáltam az új verziót és sokkal jobb nem találtam benne bugot tényleg jobb lett. Látom zero vagy huni megcsinálta a kistérképet tetszik ^^ Én fel vagyok írva a versenyre? Igen. felvagy. Bocsássatok meg, nincs időm küldeni mindenkinek a szervernevet:\ Szervernév: bius Mond el nekem a szervernevet,és én elküldöm a jelentkezőknek.Mert ha így kiírjuk,sok lesz a láma aki oda jön hülyéskedni. EDIT:Az eddigi jelentkezőknek elküldtem a szerver nevet,ha még jelentkeznek páran,nekik is elküldöm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.02.18 19:58 írta -[H.G]- HuNi »
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
Zaphire
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 2011.02.18 20:14 » |
|
lehet még jelentkezni, mert akkor jeliii ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nesh.
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 2011.02.18 20:27 » |
|
Most akkor pontosan mikor is lesz megrendezve ez az esemény?
|
|
|
Naplózva
|
sajtoskrumplit enni egy puncipöcögtető bizbasszal a kezedben és közben a tányér melett ami egy puncinvan nem akármiyen élvezhető érzést ad,egy uborka! (blush)
|
|
|
Mand.
1337 tag
Nem elérhető
Mandi Family Member ^^
|
|
« Válasz #67 Dátum: 2011.02.18 20:39 » |
|
Zero uram, engem leírhatsz, mert Mátrába megyek pénteken Bruhaha sajnálom, de ez van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #68 Dátum: 2011.02.18 21:13 » |
|
Valami nincsen rendben a bunkerekkel, mert folyamatosan melléesek, pedig nem nyomok semmit. Meg kéne nézni, hogy Wingsben is középen van-e a modell. Amúgy jó lett a pálya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #69 Dátum: 2011.02.19 08:45 » |
|
Teljesen középen van a bunki a wingsen,lehet hogy az a probléma,hogy sokat kell esnie,mert nem olyan magas a modell. Amúgy köszönjük a dicséreteket.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #70 Dátum: 2011.02.19 10:15 » |
|
abban a körzetben dob le random, amekkora darabka földet kilapítana. Az pedig mindig kör alakú -> a bunker sem véletlenül kerek, de egy slusszmegoldás: egy kisseb test, lap valami, ami benne lenne a kezdő szigetben ,de nem látszana, az lenne a bunker.
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
Betonkezű BlueBoy1995
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 2011.02.19 18:55 » |
|
Engemis írj fel zero
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Benjoy
Új
Nem elérhető
Bolond lawos
|
|
« Válasz #72 Dátum: 2011.02.20 15:09 » |
|
Irjál mán fel na
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #73 Dátum: 2011.02.20 16:40 » |
|
Nyugodjál már le na, magamnak egy papírra írom...
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #74 Dátum: 2011.02.20 19:47 » |
|
Na kitettem egy újabb verziót,itt már van a bunkikon egy csuzda is(csak csicsa,még lesz szépítgetve mert még nincs teljesen kész),és a csuzda alatt van egy teleport ami a toronyba dob.A képeket frissítettem,és a letöltő linket is. A letöltő link: http://data.hu/get/3535583/Mocsarfogo.rar
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|