II. Stickman Warfare Bújócska
Mint látható ez évben is megrendezésre kerül az esemény. Tavaly véleményem szerint nagy sikert aratott. Remélem ez ebben az évben sem marad el. Most igyekszem körültekintőbben, meggondoltabban megrendezni.
Először is szükségem lesz 1 emberre aki tud videózni, fényképeket csinálni. Ő jön velem és felvételeket készít. Semmien segítséget nem adhat a keresés során.
Szükség lesz jelentkezőkre, de az nem probléma.
Időpontok: Lesz egy nagy keresés amikor mindenki bújik és én keresek, utánna (másik időpontban) a 10 legjobb bújik és itt derül ki, hogy ki a legeslegjobb.
A nagy keresés időpontját én határozom meg, kérem csak az jelentkezzen aki tud jönni. Nincs reklamáció az időpont miatt. Senki kérésére nem vagyok hajlandó változtatni ezen.
Tehát az első időpont 2011.03.19. (szombat csak 12:00 után) vagy 2011.03.20. (vasárnap). A második keresés időpontját azzal a 10 emberrel fogom megbeszélni.
Szabályok:
- MODolni TILOS! Min. 1 killednek kell lennie amikor feljössz elbújni!
- Megtalálás előtt megölni magad TILOS! Ez vonatkozik a /kill-re, vízre, out-ra, kocsira.
- Késni szintén TILOS! Lehet, hogy téged találtalak volna meg 1.-nek. Nemtudni.
- Buggal bújni TILOS!
- TILOS kimenni az épületek zónáján kívül bújni.
- TILOS lőni a keresőre!
- TILOS olyan helyre bújni ahol nem lehet lőni. Pantheon, Stickportal.
- TILOS nem bújni.
- TILOS csapatot váltani.
- Megtalálás után fel kell menned a Pantheonba!
- A segítő NEM lőhet!
- Kilépni a játékból mielőtt megtaláltak volna. Ez akármilyen gépleállásra is vonatkozik.
A szabályzat nem ismerete nem mentesít! Valamint bármilyen szabályszegés tapasztalható a személy azonnali kizárásban részesül.
Lehet:
- Búvóhelyet váltani.
- Outon, KB-n bújni.
- Vízbe bújni.
- Kocsiban bújni.
- Videó és képfelvételt készíteni.
Hogyan jelentkezzek?Ide írj egy hozzászólást, válassz a 2 időpont közül, írd le a játékban használt neved, vegyél fel skpera. Azért kell felvenni skype-ra mert az oldal még nincsen kész és csinálunk egy szobát, ott mondom meg a szervernevet. Azt, hogy milyen időpontban kezdünk skpeon beszéljük meg.
A jelentkezés márc. 18-án 00:00 órakor lezárul.
Skype címem: shokka215
Azt, hogy megtaláltalak azzal jelzem majd, hogy lelőlek. Nem kempelek, hanem oda megyek eléd és lelőlek. Így tudom megállapítani, hogy ki voltál. Akármilyen fejfedőt viselhetsz és a TECH fegyverek közül akármelyik lehet nálad. A videóról én gondoskodom, de aki készített képet, videót az kérem tegye közzé itt. Az első keresés után egy rövid eredményhírdetés a Pantheonban. Mindenkinek kötelező résztvennie. Majd azt csinálunk amit akarunk.
A 2. keresés után szintén eredményhírdetés.
Az eseményen mindenkitől elvárom, hogy megfelelőképpen viselkedjen. Mielőtt jelentkezel gondolkodj, hogy végig tudod-e csinálni! Szabályokra tessék nagyon odafigyelni. Sokkal szigorúbban rendezem meg, mint tavaly. Valmint, értelem szerűen más helyét elárulni tilos, segíteni (spoilerezni) tilos. Saját helyed az egyetlen, amit elmondhatsz. Ha valakik egy helyre bújnak akkor az számít, hogy kit lőttem le először.
Időpont: 2011.03.19. szombat 18:00-ás kezdéssel!
Segítő: cakko
Jelentkezők:
- Dragon123
- Pisti TOVÁBBJUTOTT- Marc600
- Royal_14
- Massasami ?
- 8th4
- Megatron TOVÁBBJUTOTT- Szabesz-kun
- KingKill
- Dzsidzsi TOVÁBBJUTOTT- DenDo
- Sheffield
- Bennnii
- Ron
- Hitman
- Hector
- Kungfus TOVÁBBJUTOTT- Zerocool TOVÁBBJUTOTT- Dawer
- JoeBlack TOVÁBBJUTOTT- Jackass
- Zak
- Szakic TOVÁBBJUTOTT- Csékmaha
- 55andris
- Blueboy1995 TOVÁBBJUTOTT- Tektonik_Killer
- Fradi
- Stukker01 ?
- Perseus10 TOVÁBBJUTOTT- Gyümölcsleves
- 666
- Jani TOVÁBBJUTOTT- Aron65
- Alexmóder
- Legendarys
- Nesh
- Token555 TOVÁBBJUTOTT- Rotáció(s kapa)
- Citrom+
- Mandrew007
- 4_ever
- -(KiŁŁeRt¤jÁ$)-
- G.bedo