kléni
|
|
« Válasz #135 Dátum: 2011.04.05 09:42 » |
|
Nem fejeznétek be ezt a játék rekord bejelentést? Egynek elment, azóta már unalmas, és nem érdekes.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #136 Dátum: 2011.04.05 10:56 » |
|
Most jöttem haza mosoly tuenérol!Nagyon jo volt.
Ha sok marhát ismersz csinálj belole ValoVilágot.
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
PIZZADOX
|
|
« Válasz #137 Dátum: 2011.04.05 12:01 » |
|
Most jöttem haza mosoly tuenérol!Nagyon jo volt.
Ha sok marhát ismersz csinálj belole ValoVilágot.
Nálunk az egész 8. évfolyam marha.
|
|
|
Naplózva
|
(\__/) (='.'=) (")_(") Help Bunny by Copying and Pasting Bunny into your web page to help him gain world domination. http://terge.myminicity.com <--MyRohadtulMiniCity!
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #138 Dátum: 2011.04.05 12:05 » |
|
Akkor csinálj VVt.Csak akkor mehetnek ki a sulibol ha kiesnek
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
[FC]binyhun
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 2011.04.05 12:19 » |
|
Való világ rajongásért nyugodtan osszatok warnt vagy akár permabant is, mert én rühellem, és aki szereti, azt is.
Az ért ez túlzás nem? Én sem megyek oda senkihez az életben és verek be neki, mert nem egyezik, meg az érdeklődési körünk! Ez itt ugyan az azért szúrtok ki valakivel, mert mást szeret, mint Admin vagy bármik más moderátor.
|
|
|
Naplózva
|
Ha mindenki tanulna elkövetett hibáiból, korunkbővelkedne tanult emberekben. Feleki László
Ez igaz rám és még sok más embere is
|
|
|
PIZZADOX
|
|
« Válasz #140 Dátum: 2011.04.05 12:29 » |
|
Akkor csinálj VVt.Csak akkor mehetnek ki a sulibol ha kiesnek Abból csúnya boxmeccs lenne a végére.
|
|
|
Naplózva
|
(\__/) (='.'=) (")_(") Help Bunny by Copying and Pasting Bunny into your web page to help him gain world domination. http://terge.myminicity.com <--MyRohadtulMiniCity!
|
|
|
Pisti
|
|
« Válasz #141 Dátum: 2011.04.05 12:40 » |
|
Való világ rajongásért nyugodtan osszatok warnt vagy akár permabant is, mert én rühellem, és aki szereti, azt is.
Az ért ez túlzás nem? Én sem megyek oda senkihez az életben és verek be neki, mert nem egyezik, meg az érdeklődési körünk! Ez itt ugyan az azért szúrtok ki valakivel, mert mást szeret, mint Admin vagy bármik más moderátor. Tudod, ha nem tetszik, el lehet menni...
|
|
|
Naplózva
|
"Alea iacta est."
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #142 Dátum: 2011.04.05 12:57 » |
|
Ha valaki azt "szereti", vélhetően másban is lesznek problémák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[FC]binyhun
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 2011.04.05 13:03 » |
|
Ha valaki azt "szereti", vélhetően másban is lesznek problémák.
E felől nem vitatkozok, de biztos vannak ki vételek!
|
|
|
Naplózva
|
Ha mindenki tanulna elkövetett hibáiból, korunkbővelkedne tanult emberekben. Feleki László
Ez igaz rám és még sok más embere is
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #144 Dátum: 2011.04.05 13:04 » |
|
Egybeírva. De például az Alekosz félék nem ilyenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #145 Dátum: 2011.04.05 13:13 » |
|
Az ért ez túlzás nem? Én sem megyek oda senkihez az életben és verek be neki, mert nem egyezik, meg az érdeklődési körünk! Ez itt ugyan az azért szúrtok ki valakivel, mert mást szeret, mint Admin vagy bármik más moderátor. Azért hadd döntse már el Alex, hogy miket enged meg a SAJÁT fórumján... És ez a hulladék műsor marhára nem kell ide, tartsd meg magadnak az érdeklődési körödet, vagy biztos van ennek is fórumja, lehet oda menni. Kész. Nyenyenyenyenyeee! Trollface launch világrekord! *kép*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.04.05 13:25 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #147 Dátum: 2011.04.05 15:33 » |
|
Nyenyenyenyenyeee! Trollface launch világrekord! *kép* A Challenger Apperars! http://imagerz.com/QEFHW0tvAwMEAllFQwVRLentre: AWWWW YEEAAAAAAH!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.04.05 15:44 írta -D- Banán »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #149 Dátum: 2011.04.05 15:57 » |
|
Az ért ez túlzás nem? Én sem megyek oda senkihez az életben és verek be neki, mert nem egyezik, meg az érdeklődési körünk! Ez itt ugyan az azért szúrtok ki valakivel, mert mást szeret, mint Admin vagy bármik más moderátor. Figyelj, aki a valóvilágot szereti (vagy rosszabb, hogy elhiszi, hogy "való"), és azért szereti, mert szerinte milyen jó (pl. győzike sót azért bírtam, mert akkora baromság), az egy BUTA SZAR EMBER. És én a buta szar embereket utálom. Szóval így függ össze. Az meg, hogy ne lehessen itt beszélgetni erről a hulladékról a fórumon, csak mellékes nyereség
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
|