Menyus2000
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #195 Dátum: 2011.04.06 20:55 » |
|
3-at találhatsz Ha nem jön össze, bunyó lesz. Ki ki ellen??? Mikor? Hol?? Mert én csak 6-ik osztály elején (vagyis most szeptemberben) kezdek el karatézni. + nagy a korkülönbség (én vagyok 10, te meg 14) úgyhogy te nyernél.
|
|
|
Naplózva
|
Híres mondásaim: Én vagyok Menyus!!! Te tüdő!!! Ne mondj olyat, amit mindenki tud! Egyik játékban sincs vesztes, csak győztesek.......és akik nem azok.
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #196 Dátum: 2011.04.06 20:56 » |
|
Tartok tőle, ha továbbra is itt maradsz, nem fogod megélni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #197 Dátum: 2011.04.06 20:57 » |
|
Köszönjük Emese! Mit vétettünk Mi késztetett arra, hogy ezt megoszd velünk?
Én nem Emese vagyok, hanem Milán The best comment of the year. 3-at találhatsz Ha nem jön össze, bunyó lesz. Ki ki ellen??? Mikor? Hol?? Mert én csak 6-ik osztály elején (vagyis most szeptemberben) kezdek el karatézni. + nagy a korkülönbség (én vagyok 10, te meg 14) úgyhogy te nyernél. And the best comment of the decade.
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #198 Dátum: 2011.04.06 21:24 » |
|
Új mondásom van: Egyik játékban sincs vesztes, csak győztesek............. és akik nem azok
Lusta vagyok elolvasni a többi komit, lehet már lebasztak érte, de most komolyan. Ez ki a lókukit érdekel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #199 Dátum: 2011.04.06 21:27 » |
|
Szerintem érdekes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bálint
Rendszeres látogató
Nem elérhető
JCBC!
|
|
« Válasz #200 Dátum: 2011.04.06 21:33 » |
|
Menyus, drága lányom, ha szépen kérlek, válts és itt folytasd tovább! EDIT: K*rva jól csinálja a gyerek, mindenki vele foglalkozik.
|
|
|
Naplózva
|
I Juke Boy Cow Boys.
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #201 Dátum: 2011.04.06 22:10 » |
|
Damn Menyus you made my day .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #202 Dátum: 2011.04.06 22:23 » |
|
Én nem Emese vagyok, hanem Milán
Köszönjük Zoltán!Igen. És most szépen megkérlek, menj el erről a fórumról mindaddig, amíg 15 éves nem leszel. Sajnos itt olyanok vannak, akik a kicsiket nagyon cseszegetik, ez nem tesz jót a fejlődésednek.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
|
PIZZADOX
|
|
« Válasz #204 Dátum: 2011.04.07 08:11 » |
|
Menyust küldjük el Japánba a Fukushima Nuclear Power Plant-ba a sugárzásba dolgozni.Belőle úgyis sugárzik a hülyeség,csak Japánban nagyobb dózisban kapná. Amúgy az én beszólásom se semmi. (\__/) (='.'=) (")_(") Help Bunny by Copying and Pasting Bunny into your web page to help him gain world domination. Ugye milyen veszélyes?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.04.07 10:40 írta PIZZADOX »
|
Naplózva
|
(\__/) (='.'=) (")_(") Help Bunny by Copying and Pasting Bunny into your web page to help him gain world domination. http://terge.myminicity.com <--MyRohadtulMiniCity!
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #205 Dátum: 2011.04.07 08:22 » |
|
Helyesír tényleg nem semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PIZZADOX
|
|
« Válasz #206 Dátum: 2011.04.07 08:26 » |
|
Helyesírás tényleg nem semmi.
Hogy lenne helyesen?Mert fórumról másoltam.Ott is így volt.
|
|
|
Naplózva
|
(\__/) (='.'=) (")_(") Help Bunny by Copying and Pasting Bunny into your web page to help him gain world domination. http://terge.myminicity.com <--MyRohadtulMiniCity!
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #207 Dátum: 2011.04.07 10:27 » |
|
Amúgy az én beszólásos se semmi. Keresd meg a kakukktojást a mondatban. Annyit segítek, hogy ez egy szó lesz, és nem írásjel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PIZZADOX
|
|
« Válasz #208 Dátum: 2011.04.07 10:38 » |
|
Amúgy az én beszólásos se semmi. Keresd meg a kakukktojást a mondatban. Annyit segítek, hogy ez egy szó lesz, és nem írásjel. Tényleg.Azt hittem hogy az angol szövegben a hiba.Pedig utólag át szoktam nézni amit írok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #209 Dátum: 2011.04.07 11:29 » |
|
Admin számuzt menyust a VV-be.Ott nyerne
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
|