aron65
1337 tag
Nem elérhető
A BSC 2 és a Stickman bújócska győztese
|
|
« Válasz #915 Dátum: 2011.06.07 22:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Tanuld meg a szakkifejezéseket:1. Cheaterek és hackerek nincsenek, csak laggerek. 2. Akit lelősz, az noob. 3. Aki téged lelő, az láma. 4. Aki beszól, az low. "aron nem pro, hanem aron" /by Tiger "aron nem jófej, hanem aron" /by Zyzu
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #916 Dátum: 2011.06.07 22:42 » |
|
De addig marad ez, míg nem megy tönkre teljesen. Vágd földhöz, és kész. Amúgy mire használjátok a telefont? Kétlem, hogy percenként telefonálni kell, vagy hívnak.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #917 Dátum: 2011.06.07 22:47 » |
|
Én egy olyan fontos személy vagyok mások szemében, hogy ahogy lerakom a mobilt, már hív az újabb, sőt van hogy hívás közben hívnak így nem tudom mit csináljak, ezért dobtam a méregdrága mobilomat, ami tele van hiper-szuper alkalmazásokkal, a Dunába. NOT!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #918 Dátum: 2011.06.08 06:42 » |
|
Én egy olyan fontos személy vagyok mások szemében, hogy ahogy lerakom a mobilt, már hív az újabb, sőt van hogy hívás közben hívnak így nem tudom mit csináljak, ezért dobtam a méregdrága mobilomat, ami tele van hiper-szuper alkalmazásokkal, a Dunába. NOT!
Jó ötlet, nem is kell az. MINEK?!:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #919 Dátum: 2011.06.08 07:34 » |
|
a tegnapi neptunos tárgyfelvételről: 18 órakor kezdődött. kb 10 percig "oké" volt, azaz volt valami, de miután az adatbázis nem bírta a 6000 darab egyidejű felhasználót, leállították a gépet, újraindították, álítgattak a cuccon és 19:15 kor (!) kapcsolták vissza, addig ment a szidás. De amúgy most mondják, hogy ekkora terhelést nem tudtam szimulálni, meg ilyenek, rohadjanak meg, szakemberek, ez a dolguk, csinálják meg normálisan.
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Cody
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #920 Dátum: 2011.06.08 09:01 » |
|
Valaki Cs-zik errefelétek? Mert F@ntával találkoztam tegnap az egyik szerveren, jól nyomja. Lalával meg szinte minden nap beszélek ... Esetleg más? Lassan egy éve hogy nyugalom van felőlem a fórumon... EDIT JUDIT: Amúgy valaki előszeretettel szórakozik, hogy törli a HSZ-eimet, vagy csak bug(nemhiszem...)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #921 Dátum: 2011.06.08 11:12 » |
|
Én már inaktív vagyok. Max haverommal gyakorlok css @ 2on2 lanra. Meg inkább mix/war megy.. Mai napunk a suliba: 8-kor of elmondta, hogy ki hányast kapott évvégén. Negyed 9-kor kb elindultunk nem tudom már mire. És asszem 9körül már itthon voltam. Ugyan ez lesz pénteken is. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[FC]binyhun
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #922 Dátum: 2011.06.08 14:57 » |
|
Még jó ,hogy ez egy olyan játék amit szerveren lehet játszani csak kár hogy hetente 3x van szero!
|
|
|
Naplózva
|
Ha mindenki tanulna elkövetett hibáiból, korunkbővelkedne tanult emberekben. Feleki László
Ez igaz rám és még sok más embere is
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #924 Dátum: 2011.06.08 15:45 » |
|
Én már inaktív vagyok. el sem tudom képzelni, milyen lehetsz aktívan, ha most inakítv vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #925 Dátum: 2011.06.08 15:48 » |
|
Én már inaktív vagyok. el sem tudom képzelni, milyen lehetsz aktívan, ha most inakítv vagy. Ezt erre írtam.: Valaki Cs-zik errefelétek? Mert F@ntával találkoztam tegnap az egyik szerveren, jól nyomja. Lalával meg szinte minden nap beszélek ... Esetleg más? Lassan egy éve hogy nyugalom van felőlem a fórumon... EDIT JUDIT: Amúgy valaki előszeretettel szórakozik, hogy törli a HSZ-eimet, vagy csak bug(nemhiszem...)? : )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #926 Dátum: 2011.06.08 15:55 » |
|
Én meg nem arra értettem bebeeee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #927 Dátum: 2011.06.08 16:24 » |
|
Lassan egy éve hogy nyugalom van felőlem a fórumon... Maradjon is így.Mondhatnám, hogy cszek de inkább letagadom, főleg amit a multkor alakitottál.Nyugi még megvan!
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
|
|
« Válasz #928 Dátum: 2011.06.08 16:59 » |
|
Én meg nem arra értettem bebeeee
Hogy ha meg a stickre értetted, akkor meg forúmon igen aktiv vagyok, de in gaméba nem. Majd megbeszélünk egy másik idő pontot a közél jövőben.
Ez mikori már..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Márk
1337 tag
Nem elérhető
I am God
|
|
« Válasz #929 Dátum: 2011.06.08 18:23 » |
|
Jön valaki Pannónia Fesztiválra?
|
|
|
Naplózva
|
A család szétmegy, a nők felednek, nem baj! Mondj áment minden tesóért, mert ők temetnek el majd!
|
|
|
|