Stickman Warfare: A játék

2024.04.18 10:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
 
 
Oldalak: [1]   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: Online képszekesztők + Online Photoshop  (Megtekintve 7274 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
szepakos01 and szepakos
Teljesértékű Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 54



WWW
« Dátum: 2011.04.09 13:29 »

Valamelyik nap találtam Online képszerkesztőket. Ezek a programok azoknak a dolgát könnyíti meg akik nem tudják vagy nem akarják őket letölteni.

Itt vannak a linkek:

Photoshop

Ha láttál már Photoshop-ot akkor a Pixlr editor nem lesz idegen számodra.

A szoftver felülete és funkciói nagyban hasonlít a Photoshopéra


1. Rétegeket kezel
2. Saját formátuma van, amibe elmenthetjük a produktumot
3. Kisebb PSD fájlokat is betölthetünk
4. Ismert, grafikai szoftverektől megszokott műveletek és effektek

http://coldblueeyes.clanbazis.com/AppzImages/Onlin ePhotoshop/
Flame Painter:
http://www.escapemotions.com/experiments/flame/index.html#top

ColorSchemeDesigner:
Szép oldal, középen egy nagy színkerékkel. Elég kiválasztanod egy színt

és rábízni a generátorra a munka többi részét, nagyon könnyű használni.

http://colorschemedesigner.com/

Kuler:
A legjobb színgenerátor weboldal. Csak klikkelj a “create” gombra, és máris gyönyörű palettákat készíthetsz. Feltöltött képek színei alapján is keresgélhetsz, vagy az előre elmentettek közül. Megnézheted a legszebbnek kikiáltott vagy a legújabb színkeveréseket és társításokat.

http://kuler.adobe.com/#themes/rating?time=30

colourlovers:
Színkedvelők közösségi oldala, válogathatsz mások által elkészített palettákból,

vagy felajánlhatod a saját magad készítetteket.

http://www.colourlovers.com/

Raven:

 vektoros görbék rajzolása, szerkesztése, méretezése a szokásos módon;
 körvonal és kitöltés megadása a szokásos módon (teli szín, több féle színfutás);
 kézi rajz eszköz, ami a vágott tollat utánozza;
 rétegek és keverési módok,
 szövegbevitel

http://www.aviary.com/tools/raven

Pictaculous
Színpaletta generálása kép alapján
(Kiváncsi vagy egy szép képhez, milyen színeket használtak - itt a megoldás)

http://www.pictaculous.com/

ONLINE CARTOON - RAJZFILM HATÁS KÉSZÍTÉS EFFEKTEZŐK

 

Először a http://www.converttocartoon.com/index.php re

Feltöltöd a képedet, s már mentheted is, teljesen ingyenes, regisztrálnod sem kell.

BEFUNKY

A következő szintén ebben a témában, de csak részben ingyenes, vagyis csak az alap effektek használhatók ingyenesen, de még így sok minden közül választhatunk.

http://www.befunky.com/

 Splashup

   

ONLINE CARTOON - RAJZFILM HATÁS KÉSZÍTÉS EFFEKTEZŐK

 

Először a Cartoonize Net

Feltöltöd a képedet, s már mentheted is, teljesen ingyenes, regisztrálnod sem kell.


 

BEFUNKY

A következő szintén ebben a témában, de csak részben ingyenes, vagyis csak az alap effektek használhatók ingyenesen, de még így sok minden közül választhatunk.

 Splashup


Az egyik legjobb az online képszerkesztők között. Teljesen ingyenes, csak egy egyszerű regisztrációra van szükségünk a használatához. Ha ezzel megvagyunk, csak kattintsunk a Jump right in feliratú képre, és máris a képszerkesztőben találjuk magunkat.
A rendszer Flash-alapú, és a gyorsabbak közé tartozik. A felépítése megtévesztésig hasonlít a régebbi Photosopokéra, legfeljebb grafikailag kicsit modernebb (mellesleg nagyon ízléses).
Mivel külön ablakban nyílik meg, saját menüvel, palettákkal, olyan érzésünk lehet, mintha egy telepített programmal dolgoznánk. Kész összkomfort! Megnyithatunk egyszerre több képet, elérhető a legtöbb ilyen programban megszokott eszköz (sajnos klónozni nem tud), van sokféle effekt és szűrő, használhatunk rétegeket, és ha kedvünk tartja, akár a teljes képernyőn is dolgozhatunk. Komolyan, az online képszerkesztés kánaánja, ráadásul még rétegeffektek is vannak benne (árnyék, ragyogás stb.)
Olyan, mint egy régi Photoshop

Külön érdekessége, hogy nemcsak arról a gépről tölthetünk be szerkesztendő képeket, amelyik előtt ülünk, hanem számos webes képmegosztóról is: Flickr, Picasa, Facebook vagy akár tetszőleges URL cím. Sőt, ha webkamera van a gépben, még azzal is tudunk képet készíteni, amelyet rögtön nekiláthatunk megszerkeszteni is.
A tesztképekkel könnyen elbánt a program (egyszerre dolgoztunk benne két darab 100 dpi-s, 1680x1050 pixel méretű, RGB-s képen). Az effektek és a szűrök gyorsan és gond nélkül működtek.
Persze néhány dolog azért hiányzik belőle: a maszkolás, a klónecset és a billentyűkombinációk használatának lehetősége. De hát semmi sem tökéletes, a Splashup pedig még csak béta, így van rá esély, hogy ezek még belekerüljenek. Egyelőre szintén a béta létnek tudtuk be azt is, hogy egy igen fontos funkcióval, a másolással is gondjai akadtak, nevezetesen a kijelölt területet ugyan másolta, de egyben el is tüntette a réteg eredeti tartalmát (OS X és Windows XP alatt, Netscape, Safari és Internet Explorer 7 esetében egyaránt). Szóval akadnak még hibák... De ha ezeket kijavítják, a Splashup tökéletes képszerkesztő lesz. Legalábbis az online választék tagjaként.
A képeket egyébként jpg, png vagy fxo formátumba menthetjük, ám a rétegek minden esetben elvesznek.
Megnyitni is ezeket a formátumokat tudjuk.

http://www.splashup.com/

picnik

 
Ez talán a legszebb megoldás az összes közül (ez is Flashben készült), ráadásul nem kell regisztrálnunk a használatához, azonnal a dolgok közepébe vághatunk. Feltölthetünk rá képeket a gépünkről, vagy itt is használhatjuk a Flickr, a Picasa, a Facebook, a Photobucket vagy a Webshots szolgáltatásokban tárolt anyagainkat.
Egyszerre csak egy képpel babrálhatunk, és rétegkezelés sincs, de fotóink gyors helyrepofozásához tökéletes a program. Beállíthatjuk a színeket, az élességet, eltűntethetjük a piros szem effektusokat, forgathatunk, méretezhetünk, vághatunk, sőt, Auto-fix lehetőség is van, ha sietünk. Ez esetben a program maga állít be mindent, ami szerinte jól jön a fotónak. Ezeket a lehetőségeket az Edit fülön találjuk. Van viszont Create fül is a felületen! Itt különböző effekteket ereszthetünk rá a képre. Szépia vagy fekete-fehér színvilág, egyetlen kattintással. Sőt, akadnak itt kifejezetten látványos effektek is, ám ezek egy részéért már pénzt is kell áldoznunk (25 dollárt egy évre).

Ugyanígy különböző objektumokat, szövegeket is elhelyezhetünk még képünkön, sőt, be is keretezhetjük. Ilyenkor szintén van számos ingyenes lehetőség (fontok, objektumok, keretek) és persze még több, ha fizetni is hajlandóak vagyunk.
A mentésnél azonban már nincs kötöttség, a képeinket JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF vagy éppen PDF formátumban is eltárolhatjuk.
A picnik egyszer sem mondott csődöt. Ha gyorsan szeretnénk a fotóinkat retusálni, a legjobb, ha ehhez az online képszerkesztőhöz nyúlunk.

http://www.picnik.com/
Naplózva

Oli
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3749


Népszerűség: ~200 [+]


WWW
« Válasz #1 Dátum: 2011.04.09 13:50 »

Jó kis összeállítás, kösz Mosolyog
Naplózva

   
Oldalak: [1]   Fel
Nyomtatás
Ugrás:  


Az oldal 0.023 másodperc alatt készült el 19 lekéréssel.