Stickman Warfare: A játék

2024.04.20 09:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
 
 
Oldalak: [1]   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: Súlyos Hiba!  (Megtekintve 4879 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Flo Rida
Új
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1


« Dátum: 2011.07.09 16:51 »

Sziasztok! Olyan gondom van hogy ha fellépek gamera és játszok pl: 10-15 percet azt veszem észere hogy hiába lövök beál az egész játék.Tehát én tudok mozogni de senki és semmi más nem mozog.Ekkor  Esc et nyomok hogy kilépjek.Rá is megyek kilépés és megáll a kép.Tehát ki se tudok lépni a gameból.Még Ctr+Alt+Del el sem engedi,ki se adja a feladatkezelőt,csak hangot ad (gondolom error féle) de mivel nem viszi asztalra igy nem tudom a hiba jelzést sem.Ilyenkor ujra inditom a gépet.Ma is felléptem és szintén ez lett a vége.De ma már lett egy másik gond is .Ujrainditottam a gépet és a kép mértet is elállitódott ugy hogy hozzá sem nyultam. Jó lenne valaki adna valami tanácsot vagy segítene mert igy 10-20 percél továb nem nagyon tudok játszani!   Előre is köszi! Flo Rida
Naplózva
HelloTibi
Elit
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 161



« Válasz #1 Dátum: 2011.07.09 19:05 »

Ilyen volt régebben nekem is. A videokártyád nagy valószínűséggel túlhevül és ez okozza ezeket a tüneteket. Szerezz be egy számítástechnikai boltból sűrített levegős sprayt (kb. 2000 Ft) és fújd ki a gépedből azt a sok port meg pókhálót ami beleült. Ha ez nem használna, akkor építtess be a gépedbe egy plusz ventilátort, ami kiszívja belőle a forró levegőt. Ha ez sem használna, akkor jöhet a videokártya, legrosszabb esetben az egész géped cseréje.

Az is lehet, hogy a géped vírusos és emiatt hevül túl. Futtass le egy víruskeresést és ha nincs tűzfalad, szerezz be egyet.
Naplózva

Admin
The Stickman-Überlord
Admin
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 1984



WWW
« Válasz #2 Dátum: 2011.07.10 21:35 »

Vagy videokártya driver hiba.
Naplózva


"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
Oldalak: [1]   Fel
Nyomtatás
Ugrás:  


Az oldal 0.017 másodperc alatt készült el 19 lekéréssel.