JELackland
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2011.06.30 10:04 » |
|
Tessék alaposan megnézni a következő adatlapot: http://stickman.hu/Rőzike Ha az MH el tudja viselni, hogy egy játékosának bármilyen okból kifolyólag a 30e killjéből nulla legyen, és így is tag, akkor... ...lehet követnetek a példát, és Fantát a fentiekhez hasonlóan visszavennetek a klánba. Kungfus szívesen segít, elvégre egy barátjáról van szó. Egy Kung által hitelesített akcióval* el is lehet kerülni, hogy egy ál-Fanta jelentkezzen és kerüljön be az igazi helyett a klánba. Tiétek a pálya! *erről majd ha döntöttetek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2011.06.30 10:26 » |
|
Hmm. Pedig tegnap szóltunk Kéninek, hogy nincsenek meg a killjei. Mindegy, Tomi is leszarja, meg mi is.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2011.07.04 15:39 » |
|
Csak akkor, ha otthagyod a Betont, addig sicc!
Meg volt. Nem tudom és nem is érdekel, hogy Szabesz mi alapján döntött így. Azonban ha bárki mégegyszer megpróbálja felvenni őt a klánt tagjai közé, feleslegesen teszi, mert én fogom kirúgni a klánból. ...és ha azután is felvételt nyer, utána ismételten kirúgom, és azt is, aki felvette, hogy rövidre zárjuk a játékot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2011.07.04 15:41 » |
|
Nem úgy volt, hogy nem vagy már klántag? x__x
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2011.07.04 15:48 » |
|
Olvasni tudsz-e még? Ez eddig is így volt, csak betonkezű név alatt futottam, most ismét az lesz, csakhogy a piszkosmunkát elvégezhessem. http://stickman.hu/klan/torrente
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #20 Dátum: 2011.07.04 15:51 » |
|
Hidd el, ha vissza akarnék menni, nem léptem volna ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2011.07.04 15:54 » |
|
Ilyen mesét már hallhattunk egy-két turmixgéptől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2011.07.04 18:26 » |
|
Szabesz hallom jó helyre akarsz menni, hát menj.Biztos megtalálod ott a "számitásaid".JEL visszavettelek sőt küldtem accon egy klánkörlevelet. :$
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2011.07.04 18:39 » |
|
Köszönöm. Ennek ellenére Fradinak tett ígéretemet megtartom, és az ELIT - ha ki akar kapni egy cw-n - számíthat rám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #24 Dátum: 2011.07.04 18:42 » |
|
Ezzel semmi gond nincsen. Holnap visszajön Dzsidzsi!*-* am. elhunyt Habsburg Ottó az utolsó király fia.
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2011.07.04 19:06 » |
|
A rossznyelvek (legitimisták) szerint megkoronázták, csak trónralépés nem volt. Vö. IV. Ferdinánd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2011.07.05 00:21 » |
|
Visszatértem Görögországból Am jelentkeztem, valaki vegyen fel
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2011.07.05 00:22 » |
|
Köszönöm. Ennek ellenére Fradinak tett ígéretemet megtartom, és az ELIT - ha ki akar kapni egy cw-n - számíthat rám. Szavadon foglak majd Jel.Egyébként tényleg szívesen láttalak volna az Elit klánban,mert kéne nekünk is egy láma riasztó.XD
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2011.07.05 06:43 » |
|
Dzsi! Kérésed parancs. Köszönjük, hogy öregbítetted klánunk hírnevét az athéni utcai harcokban. Sajnos a killjeidet itt nem számolta a rendszer. Jaj, Fradi! Bár eléggé gyógypedagógusként nyilvánultok meg általában, tőled, Tigertől, Csigától, Sunnytól sem áll távol egy jó kiadós alázás ha szükség van rá. Én pedig alapértelmezésben egy verbális pszichopata vagyok, tehát csak rontanék a "báránybőrbebújtfarkas"-képeteken.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2011.07.05 08:24 » |
|
Én köszönöm Amúgy ha lehet, akkor szeretnék posztot: Doctor Who Fan Ja, és hogy-hogy nem számolta a rendszer? Nálam kiírja mind a 30228-at, a klánnál is, és az adatlapomon is.
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
|