fradi
|
|
« Válasz #195 Dátum: 2011.08.01 12:17 » |
|
Miután Fradinak megígértem, hogy számíthat rám az elit minden szempontból (még cw-n is, ha ki akarnak kapni), ezért ma az elit színeiben indulok. Sajnos pillanatnyilag csak az eee üzemképes még szórakoztatóbbá teszi a helyzetet, mert azon csak mikrobákat, bacikat látok, és ráadásul húz, mint a patexescsiga a smirglin emelkedőnek. Egy win frissítés még a szimpla netezésnek is beadta a kulcsot (xp sp3 + wph 6.1). Aki wint használ mobilon sikeres ember nem lehet. Amit tudok megteszek a mhk mozgalom keretében. Zsolt! Én nekem van netes őstermelői igazolványom, tehát jogosan vagyok paraszt. Vegyél vissza, mert rád uszítom fradi-apádat. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója.Jel velünk lehetsz,más nem rád fogjuk ha kikapunk.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #196 Dátum: 2011.08.01 12:27 » |
|
Genyák! Most ki utáljak jobban a betonosokat, vagy fradit? Markkal megbeszélem, hogy mindkét csapatot leléptesse. Az pozitív, hogy nem vérremenőnek kezelitek a játékot, mint télen. Jani! Minden betonosnak küldd el a szeronevet! Hátha... legfeljebb lesz cserére lehetőségünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
8th4
1337 tag
Nem elérhető
Az elismert balf*sz
|
|
« Válasz #197 Dátum: 2011.08.01 12:30 » |
|
Ha szerencsém van tudok menni, de csak notebook+touchpad. :/ Annál inkább megalázóbb lesz a vereség az ELIT-nek .
|
|
|
Naplózva
|
Let's play!
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #198 Dátum: 2011.08.01 12:31 » |
|
Genyák! Most ki utáljak jobban a betonosokat, vagy fradit? Markkal megbeszélem, hogy mindkét csapatot leléptesse. Az pozitív, hogy nem vérremenőnek kezelitek a játékot, mint télen. Jani! Minden betonosnak küldd el a szeronevet! Hátha... legfeljebb lesz cserére lehetőségünk. Igen Jel ez most nem vérre megy.Bulizunk egy jót.Söröcskével a kezemben ölök majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #199 Dátum: 2011.08.01 12:36 » |
|
Azért annyira ne légy laza, mert neked van 210 e killed, nekem csak 6; tehát ha én csak 1 azaz egy killt szerzek neked 35-öt kell, különben én nyertem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #200 Dátum: 2011.08.01 12:44 » |
|
Akkor majd én is hűtök valami itókát.Account rendszerbe klánkörlevélben elküldtem mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #201 Dátum: 2011.08.01 12:49 » |
|
Azért annyira ne légy laza, mert neked van 210 e killed, nekem csak 6; tehát ha én csak 1 azaz egy killt szerzek neked 35-öt kell, különben én nyertem. Jel,megoldjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #202 Dátum: 2011.08.01 13:12 » |
|
Mehetek trollkodni nézni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #203 Dátum: 2011.08.01 13:26 » |
|
Egy félidőt játszani az egyik, egy félidőt pedig a másik csapat színeiben; legalább meggyőzheted Márkot, hogy az mhban van a helyed. Az idi... lököttséged miatt van 2 nemed, tehát ne vágd magad alatt a fát (ha fel is kötheted rá magad ;P).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
.:LeGeNdArYs:.
1337 tag
Nem elérhető
Ha ma 0° van s hnap 2xer ennyi, hnap mennyi° lesz?
|
|
« Válasz #204 Dátum: 2011.08.03 15:43 » |
|
Csinálok egy kis botrányt. Amennyiben ez a közutálatnak és közmegvetésnek örvendő Legendarys nevű gyerek arra vetemedne, hogy felvételét kérje hozzánk, én már most igent mondok rá. Nem érdekel a múltja, mert tökös gyerekként felvállalja, továbbá rablóból lesz a legjobb pandúr. Köszi jel, igazából nem tudom mit mondjak, csak azért köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #205 Dátum: 2011.08.03 19:02 » |
|
5000 + áfa lett volna, de kösziért duplázom a tarifát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #206 Dátum: 2011.08.03 19:58 » |
|
Akkor már Damisznak meg is van a pénze.
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #207 Dátum: 2011.08.04 10:19 » |
|
Miért pont nekem?
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #208 Dátum: 2011.08.04 11:03 » |
|
Mert neked lett ígérve az a csekk :DD Rémlik?
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #209 Dátum: 2011.08.04 11:18 » |
|
Jaa tényleg. És mikor kapom meg?
|
|
|