BlueBoy
Vendég
|
|
« Válasz #885 Dátum: 2010.09.05 18:23 » |
|
Igazából nem tudom hova tenni. De pár perce felvedeztem egy ilyet: http://kepgep.hu/2010/09/05/main/asda.html 2x van a hozzászólások száma, ez csak nálam van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tesco
Új
Nem elérhető
teszkóó.
|
|
« Válasz #886 Dátum: 2010.09.05 18:26 » |
|
Az egyik a valódi hsz száma a másik a "titulus".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlueBoy
Vendég
|
|
« Válasz #887 Dátum: 2010.09.05 18:27 » |
|
Jah értem, köszi, csak valahogy nem esett le, hogy miért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wborg1
Veterán tag
Nem elérhető
Népszerűség: 1024
|
|
« Válasz #888 Dátum: 2010.09.08 17:48 » |
|
öhh csak annyi, hogy ma először írtam kb. 5-10 perce, és törölték. ez hogy lehet? Mondom, ma ELŐSZÖR írtam, (a humortopikba) mire jött a következő hsz., nem volt ott, és még off, dupla-tripla-stb hsz se volt.
|
|
|
Naplózva
|
"a 1.-izét felérecsökkenytyük, a 2.-izét kécceresérenagyíttyuk" by ÉN "[2010.10.18. 16:47:49] Gaz: Wborg egy tisztességes, normális ember. Jó? te magaddal foglalkozzál..." http://sadypisten.blog.hu/ <--- KATT!!!
|
|
|
citizen01
Vendég
|
|
« Válasz #889 Dátum: 2010.09.28 14:59 » |
|
Sziasztok!
Ma vagyis 2010.Szeptember 28-án, feltörték accountomat.Nem tudnátok valamit tenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #890 Dátum: 2010.09.28 15:37 » |
|
Írsz Bolintnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #891 Dátum: 2010.09.30 07:05 » |
|
"Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/raid/www/stickman.hu/root/htdocs/page/db.php on line 117" ezt írta ki az avatarom fölé. Segítséget kérnék, hogy mi lehet ez.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #892 Dátum: 2010.09.30 07:21 » |
|
Gaz úgy látszik több embernél van ez,mert most olvastam ugyan ezt egy másik topikban,Panaszok hibák az oldalon-nál.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
F.E.A.R.
Veterán tag
Nem elérhető
MQE tag
|
|
« Válasz #893 Dátum: 2010.09.30 14:03 » |
|
Igen, nálam is ezt írja. Semmi baj nincs, max. zavaró egyeseknek. Szerintem Bolint valamit akart csinálni.. De nem sikerült. [Bár korán sem biztos]
És még 2 rá:
Ezt írja: "Nem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitelNem sikerült a felvitel Üzenetek elküldve! Tovább"
És el sem küldi. A másik, hogy nem ad killt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ßen
Rendszeres látogató
Nem elérhető
Fórumozó
|
|
« Válasz #894 Dátum: 2010.09.30 15:41 » |
|
Nekem ma amikor beléptem az accountom ba ezt írta: Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/raid/www/stickman.hu/root/htdocs/page/db.php on line 117
amikor rá kattintok az üzenetekre akkor meg ezeket : az eggyik : Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/raid/www/stickman.hu/root/htdocs/page/level/level_olv.php on line 9
a másik:Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/raid/www/stickman.hu/root/htdocs/page/level/level_olv.php on line 48
valami gáz van a szerverrel vagy a tárhellyel vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
voltam xD
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #895 Dátum: 2010.09.30 20:00 » |
|
Két lehetőség van, az adatbázis nem érhető el, a másik, hogy rossz a kérés. Előbbi kilőve, mert akkor más sem menne. Marad az utóbbi, tehát bolint hozzányúlhatott, majd nemsokára kijavítja, szólunk neki.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
gulyko
Vendég
|
|
« Válasz #896 Dátum: 2010.09.30 20:14 » |
|
Nekem van úgy hogy játszok egy órát és hirtelen elmegy és vissza jön a kép és ez megy körülbelül 3 percen keresztül valaki segítene hogy mi lehet a baj ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bk.F@ntaSTICK^^
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
Add mán vissza, a csapágyamat :D
|
|
« Válasz #897 Dátum: 2010.10.01 15:26 » |
|
Ma már 2x-er is megtörtént hogy a számitó gépem egyszerüen csak ugy kék halált jelentett miközben a noobal löttam eddig csak ezzel a fegyverrel történt meg ez a hiba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #898 Dátum: 2010.10.01 15:33 » |
|
Érdekelne a videókártyád típusa. Elképzelhető, hogy nem a megfelelő és/vagy legfrissebb drivert használod, így a noob térhajlítós effektje közben a VGA nem a megfelelő képen működik. Driver frissítés, ha nem segít, akkor passz.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
-HUN-Perseus10
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #899 Dátum: 2011.03.11 19:19 » |
|
Én csinálok 1 témát és kitörlik
|